![]() |
#51 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Umrumda Değilsin
Senin için uğraştım kalmadı ki el, ayak Geldi bana yâr oldu senin gibi bir salak Sana hergün güzel bir dayak atmalı dayak Binlercesi kapımda umurumda değilsin O küçücük beyninle sakın benle oynama Eh! Sıkıyorsa sen gel onu bunu yollama Ulan nesin kimsin ki dünkü çocuk, ******* Binlercesi kapımda umurumda değilsin Bir bakışım yeterli yakarım tüm canları Unutamaz hiçbir kız benle geçen anları Gülüşlerim yakıyor kavurur sol yanları Binlercesi kapımda umurumda değilsin Diyorsun ki sen bana yendim seni kabul et Yakarım kızım seni ne deri kalır ne et Ama acıdım sana artık yat kalk dua et Binlercesi kapımda umurumda değilsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Yeni Yiğido
![]() SONOSMANLI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2010 17:56
Tecrübe Puanı: 640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BÖYLE SEVDİM İŞTE
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bukadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baharı yaşadım seninle. çiçek çiçek açtın yüreğimde. Gökkuşağı zayıf kaldı, senin renklerin karşısında. Taze bir yaprak gibi yeşildin. Açelya idin pembeliğinle. Üzerine çiğ taneleri düşmüş sarı güldün. Kırmızıydın bir ateş gibi. Ve maviydin... En çok bu renkle anmayı sevdim seni. Denize tutkundum, denizi sensiz, seni de denizsiz düşünemedim. Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da... Kendime bile dar gelirken, içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık. En kızgın, en tahammülsüz olduğum anlarda bile, seni düşünmek yetti bana. İçimdeki sevinç yüzüme yansıdı, güldüm. Beni öylesine güldüren senin sevgindi ve ben kaygısız, içten gülüşün ne demek olduğunu, nasıl güzel bir şey olduğunu anladım seninle... Her şeye rağmen sevdim seni. Güçlüydüm ve aşamayacağım hiçbir zorluk yoktu. Koca bir kente, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden tuttuğunda, patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi. Menzil sendin ve ben o menzile ulaşmak için önüme çıkan her şeyi yok edebilirdim. Sana ulaşmamı engelleyecek her şeyi eritirdim, kül ederdim. Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm. Ve o göle bir tek sen girebilirdin. Sevdim ve hayrandım da... Her halin çekti beni. Duruşunu, uyumanı, gülmeni, kızmanı, şaşkınlığını, saflığını, kurnazlığını, çocukluğunu, olgunluğunu sevdim. Sesini de sevdim suskunluğunu da. Küçük oyunlarını, kaprislerini, sitemlerini, korkularını sevdim. Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman. Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı. Seni severken yorulmadım. çünkü sen yaşam kaynağıydın. Her gün yenilendim. Seninle çoğaldım, büyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın. Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin. Sevdim işte ötesi yok...
![]() |
#53 |
Yeni Yiğido
![]() SONOSMANLI58 Şuan
![]() BELKİ O ZAMAN UNUTURUM SENİ
Güneş ne zaman dünyaya küserse, Gece ne zaman gündüz olmazsa, Dünyayı güneş değilde,ay aydınlatırsa, Belki o zaman unuturum seni. Yıldızlar birgün parıldamayı bırakırsa, Dün ne zaman,bugüne alınırsa, Kavuşalım diye ettiğim dualar kabul olmazsa, Belki o zaman unuturum seni. En sonunda kalbim atmayı bırakırsa, Dünyada birgün adalet sağlanırsa, Seni benim kadar seveni bulursan eğer, Belki o zaman unuturum seni. Gözyaşlarım bir başkası için akarsa, Ay doğupta bir daha batmazsa, Çöle bir gün kar yağarsa, Belki o zaman unuturun seni. Seni ne zaman düşünmeyi bırakırsam, Aklıma senden başkasını koyarsam, Seni değilde bir başkasını yanımda bulundurursam, Belki ozaman unuturum seni. Seni ne zaman kalbimden silersem, Senden ayrıldığıma birgün sevinirsem, Eğer sende beni terkedip gidersen, İşte o zaman unuturum seni. Seni gördüğümde heyecanlanmazsam, Yanına geldiğimde,gözlerine değilde yere bakarsam, Seninle vedalaşmadan ayrılıyorsam, İşte ozaman UNUTMUŞUMDUR SENİ.
![]() |
#54 |
Yeni Yiğido
![]() SONOSMANLI58 Şuan
![]() vefasız
gittin işte yüreğim yangın yeri içim öyle acıyor ki öyle bitmiş haldeyimki gittin işte birde sen gittin herkes gibi sen vardın canımdın benim ama; anlamadın nasıl sevdiğimi anlamadın unutmamam lazım seni bu kalbin seni unutması lazım daralıyorum o gözlerini görüyorum yar ezip gittin beni bu aşk böyle olmamalıydı hani sözlerimiz yeminlerimiz vardı ya neredesin şimdi neden gittin neden neden yapamam sensiz bu aşk bedenime öyle işlemiş ki ne yapsam çıkmıyorsun şu yüreğimden ah bir gelsen uğruna ölmez miyim vermezmiyim bu canımı şimdi halim perişan yokluğun her yeri sardı sanki sanki durdu bu dünya kahretsin unutmaya çalışırken o hayalin çıkıyor karşıma bitti. dimi bitti... karşına geçip haykıra haykıra ağlamak istiyorum içip içip unutmak istiyorum seni yada bu şehirden gitmek istiyorum kokunu duymadığım bir yere sesinin kulaklarımda çınlamadığı bir yere hayalinin dolaşmadığı bir yere sen beni bitirdin bu aşkı değil ellerinle öldürdün o kadar masundu ki içimde yaşadığım aşk ama haketmemişsin şimdi kimler tutacak o ellerini kim sarılacak sana zoruma gidiyor birtanem belki yasaktı bu aşk evet ama bitmemeliydi dayanılmaz bir acı deli gibib severken yoksun yanımda ruhum acı çekiyor çıldırıyorum yalvarıyorum unutayım diye seni ama işşte kahretsin aldandım hesabı vermedengittin işte ne yazık ki ağlayan yine ben oldum sen ise hala aynısın VEFASIZ İNSAFSIZ VE KÖR...
![]() |
#55 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 887
![]() |
![]() Sensizlik fakültesi... Girmek için ne sınav gerekli, ne lise diploması, ne de ikamet belgesi.. Tek bir şartı var bu fakültenin, SENsizliğin ertesi.. Gittiği an başlıyor ve nefes aldığın sürece devam ediyor. İlk günleri çok zordur. Hani hiç ingilizce bilmiyorsundur da, tüm dersler ingilizcedir ya.. Öyle bir şey işte. Bu fakülteye girene çok rastladım da, mezun olana hiç rastlamadım daha yaşamım boyunca. Dünyanın en büyük yüz ölçümüne sahip, en büyük fakültesi. Adresi belli değil... Belki de evrenin her yeri.. Derslere devam mecburiyetin yok, ama mecbur kalırsın tüm dersleri görmeye. Bir kaç ders sonra seçmeli ders diye seçmeli aşkları seçersin.. En zor ders ilk girdiğindedir. Üstelik de gece dersi.. "Ilk sensiz geceler" yani.. Uyuyamazsın, uyuduğunda ansızın uyanıp sabahı sabah edersin, yarın asılacağını bilen bir mahkum misali.. Duşta, yemekte, otobüste, yolda, evde, işte, cafede, kalabalıkta, yalnız kaldığında, uyurken, içerken, ibadet ederken.. Her saniye devam eder dersler.. Ve bir kez kayıt olmuşsundur.. Ne kaydını dondurabilirsin, ne de bırakıp gidebilirsin.. Kaçmayı denersin bir süre.. Belki kısa bir tatile, belki hiç bilmediğin bir şehre, belki de bildiğin bir şehrin en ücra köşesinde bir yere hapsedersin kendini.. Başaramazsın.. Rektör de, profesör de, öğrenci de sensin.. Yoklama yaparsın bazen.. Yalnizlik.. Burada hocam.. Aferin, bak en azimli sen çıktın.. İlk andan beri devamsızlığın hiç olmadı.. Zamanla azalır, hafifler acılar.. Her gece "unuttum" diye bağırırsın öfkeyle karışık.. "Yeter, yeter" diye yankılanır sesin sessizlikte.. Bazen günlerce hiç aklına gelmez.. Tam "Tamam, mezun oldum" dersin.. Bir şiir, bir şarkı, bir roman, bir mekan hatırlatır seni.. Anlarsın devam ediyor dersler, yer "Sensizlik fakültesi".. Düşünürsün zamanla bilinçlendikçe.. İlk bir kaç ay ümidin vardır, arayacak diye.. Telefon çalar.. "Buyrun, sensizlik fakültesi" diye açmak istersin sessizce.. Ama arayan hep sensizliktir.. Dönecek dersin, gelecek ve vereceğim bitirme tezimi, mezun olacağım bir gün.. Ve bu hayallerle ana dersleri görmeye başlarsın.. 1-Gurur 2-Dönse bile eskisi gibi olur muyuz? 3-Intikam 4-Neden girdim bu fakülteye Dersler uzar, geceler daha da uzar.. Anlamaya çalıştıkların, anlamlandırmaya çalıştıkların, unuttum sanıp ertelediğin gerçekler, anlamsız gerekçeler, uykusuz geceler.. Bir gece bir bakmışsın, her gece derslerde bir ben, bir ben ve bir ben daha.. Tartışmaların başlar.. Bir kızarsın, bir gülersin, bir ağlarsın karşılıklı.. Bilirsin yalnız olduğunu.. Yine de daha bir koyulaşır sohbetleriniz.. Ve nihayet ilk sınavın.. "Bir sizofren olarak yasamayi nasil sürdürebilirim?" Öyle ya.. Bir ben, yalnız kalabalıklarda.. Öyle bir ben, sendeki beni kurtarmaya çabalamakta.. Bir ben, sen sandığı vücutlarda.. Dedim ya, mezun olanı görmedim.. Zaten mezun olunacak bir fakülte de değil.. Tek bildiğim, bu okulun öğrencisinin çok olduğu.. Sakın bu fakülteyi merak etmeyin.. Bir gün olur da girerseniz, çekip gitmeyi de boşuna denemeyin... -alıntı-
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sen İmzayı Atarken
Cevapsız sorular var, nikahına gelirken Hayat gönlümde soldu sen imzayı atarken Kalbimi mabet yapıp seni orda beslerken Mabetlerim yıkıldı sen imayı atarken Davetiye elimde titreyerek baktım da Mecnun gibi aşkımı şu gönlüme taktım da Gelinlikle görünce yüreğimi yaktım da Şu yüreğim burkuldu sen imzayı atarken İnanmadın sen bana güvenmedin sözüme İki damla yaş düştü dertten çökmüş yüzüme Evet derken sevgilim neden baktın gözüme Gözlerim sende kaldı sen imzayı atarken Dedin ya “arkadaşım” kavruldu şu sol yanım Gözlerime baktıkça nasıl da yandı canım Şu sözlere geç kaldım “canözüm çok pişmanım” Sanki dilim tutuldu sen imzayı atarken Herkes mutlu mesutken ben sessizce ağladım Kendimi nasıl tuttum gözlerimi bağladım Hayat çekilmez artık yüreğimi dağladım Dar ağacı kuruldu sen imzayı atarken Nikah hediyem olsun gözümdeki yaşlarım Yavru bir serçe gibi artık yalnız kışlarım Alnından öptü seni şu bağrımı taşlarım Göz yaşlarım sel oldu sen imzayı atarken |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Ben seni; adını bilmeden sevdim.
Ve, “ var ”lığınla gülüşünü… Ben seni, yaşını bilmeden, gözünü kaşını bilmeden sevdim. Ve, “ yar ”lığa süzülüşünü. Ben seni, sesini duymadan sevdim… Ve duymadan nefesini. Ben seni adını bilmeden sevdim… Ama; sevdim!.. Üşüyüşünü sevdim… Üşüyüşünü sevdim onüçüncü ayın ilk günü; “Gel, ısıt” deyişini!.. Bekleyişini sevdim beşinci mevsimin gün bitimlerinde, bilerek gelmeyeceğimi… Akşam alacalarının gönlüne yürüyüşünü sevdim… Ve, kıpırtısız, karanlığa gömülüşünü sevdim. Bir de; “Gel, ışıt” deyişini!.. Ben seni, adını bilmeden sevdim. İhtiyacım… Cevabım… İsimler koydum sana; bahar yelim, çiçek tarlam… Gökkuşağım, ışığım… Kuş kanadım, pembe rüyam, çiy tanem… Seni, adını bilmeden sevince öğrendim; seni sevmek için gerekmiyordu ismini bilmem… …Sevdim işte! Ben, seni; yaşını bilmeden sevdim… Yani bilmeden sevdim deden yaşında mıyım, torununla akran mı! Ben seni, gözünü kaşını bilmeden sevdim. Ben seni, sesini duymadan sevdim. Ve hatta öğrenmeye korkarken, bilmeye kıyamazken seni… …seni sevdim. Seni sevdim. İçime salıncaklar kurdum gönlümün ipleriyle… Oturdun, sallayamadım; dokunurum diye korkumdan! Dolaştın boynuma bir sarmaşık gibi; okşayamadım. …Koklayamadım! Dalgalarını taramamış olan parmaklarım yabancı saçlarına… Ve hâlâ bilmiyorum, gözlerin ne renk?.. Hangi yıldızlar mahpus içinde? Ve ben sana hâlâ seni sevdiğimi söyleyemedim!.. Ama ben seni; adını bilmeden, yaşını bilmeden… Yüzünü bilmeden, sesini bilmeden… …seni bilmeden sevdim. Senin olmadığın ve benim olmadığım bir sokaktaki köşebaşında çarpıştı duygularımız! Döküldü içindekiler ve döküldü içimdekiler… Sen yoktun orda ve ben de yoktum; Ama sevda vardı! Ve, ben; seni adını bilmeden sevdim...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hayat ...
ZİYADE OLSUN Kaçıncı yanılışım bu ! Bir tekneye atlayıp da denizin , o en erişilmezin ortasında kaçıncı yalnız bırakılışım ! Gücüm yok Taakatim yok alıp da elime kürekleri çekecek Çekip de kürekleri geri dönecek ! Böyle biçare , böyle yalnız , böyle ıssız ..... Kaldım daha önce de evet ve ama bu hani tamda tamam derken bir kere daha işte ! Heveslerim , umutlarım , tüm mutluluklarım alındı yine ellerimden Çalan kim ! Kapıp kaçan kim Koşsanıza peşinden , yakalasanıza ! Kaybettim ruhumu , hükümsüzdür yazdım yüreğime kalın puntolarla , görüdünüz mü.. Düşününce şimdi nasıl da zor geliyor , hayat boyu süreceğini bildiğim o mahkeme kapısından girmek içeri Hakkımı aramaya kalkmak hiç bitmeyecek bir kitabın ön sözü olarak kalmak olacak , biliyorum ! Önsöz okunacak , sırası geçecek ama kitap hiç bitmeyecek ! Biliyorum Yaşadım çünkü ! O giriş paragrafındaki en afilli cümle oldum daha öncede Anlayarak okumak , okuduğunu anlamak öğretildi bana , girdiğim bütün türkçe derslerinde Ahhh çocukluğum Ahhh kanayan dizlerim Fasülyedenmiş verdiğin acı , yüreğim kanıyor artık , Bilir misiniz acısını Hepiniz mi kaçırdınız dersleri söyleyin ! Hep birlikte mi kaçtınız okuldan anlatın ! Nerdeydi aklım Kocaman bir sınıfın içinde , kahverengi bir sıranın üstünde , dev gibi bir yalnızlıkla oturuyorken kimdi gözlerimi kapatan , görmeyeyim diye daha en başından en sonunu ! Toplayıp da gücümü atabilseydim üstümdeki o karabasanı , görebilirdim şimdiki bu eşsiz yalnızlık senfonisinin ilk parçalarının yapa boza nasıl bitirmeye başlandığını taa o zamanlar Uzun cümlelerden sıkıldım ! İçerimdeki sızıyı kalabalık kelimeler eylemleriyle çoğaltmaktan yoruldum ! İçinden çıkamadığım bu kuyudan , çıkmak için güç aldığım her elin terkinden usandım ! Demiş ya kim dediyse işte ; -Herkes Hakettiğini Yaşar- Ağzımın payını aldım Hakkımı da Mavi ütopyalarım iç ceplerimde .... Ben çekiliyorum.. Hayat.. Ziyade olsun sana !!!!!! ALINTI...
![]() |
#59 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Varlığını hiç istemediğim bir aşktın yüreğimde...
Geceler her seferinde seni unutturmaya gebe... Sabahlar ise unutmaya gebe o gecelere inat tüm güzelliğinle seni hatırlatır her seferinde... Bense sabaha inat her gece unutuyor,geceye inat her sabah yeniden aşık oluyorum sana... Her çiçek ayrı ayrı bütün masumluğuyla,bütün saflığıyla ve bütün güzelliğiyle seni yaşatır yüreğimde. Hani demiştin ya; ''Her çiçek ayrı ayrı masumdur,ayrı ayrı saf ve tek tek güzeldir,tıpkı senin gibi.''diye. Ben sana en güzel masumiyetimi,en derin saflığımı ve en güzelimi sundum,bütün çirkinliklerimden arındırılmışımı. Ben sana bütün varlığımı,bütün benliğimi ve tek geleceğimi sundum. Ben sana senle dolu,her anı senle biçilmiş bir beni sundum. Sense geçmişinden getirdiğin bütün intikamını benden alırcasına önce,önce güldün yüzüme. Belki mutlu ettin önce ama,öyle bir bıraktın ki beni... Öyle bir sensiz bıraktın ki... Hani rüzgarın dallarda ürkekçe sallanan yaprakları hiç acımadan attığı gibi...İşte tıpıkı onun gibi fırlatıp attın beni... Bense tüm yokluğunda hiç yıkılmadan,yeni bir umutla kalktım ayağa,yeni bir özlemle... Ben hiç nefret etmedim gecemi gündüzümü çalan senden... Hiç bıkmadım beni hayata küstürenden... Hiç lanet okumadım uykularımı esir alan sana... Hele,hele rüyalarımı çalana öyle bir özlem duydum ki..... Ben seni hep sevdim,sevdim... Ben çok mu sevdim seni sevmeyi sanki, Özlem mi duydum bu aşka,bu hasrete,bu kahrolası sensizliğe... Ama sevdim,sadece sevdim... Yalnızca,seni sevdiğim için,sana şu kocaman dünyada bu küçücük yüreği layık gördüğüm için ÖZÜRDİLERİM BİTANEM...
![]() |
#60 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sen bende hükümdesin
Ben hükümsüz esirinim Gülüşünde adım, Küsüşünde acım var. Gah Sonbaharında yaprak yaprak dökülmekteyim Gah Baharında çiçek misali açmaktayım Tek dileğim var sevgilim Her sabaha seninle başlayayım... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|