|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MAVİ II
Eyy! Mavi içimdeki deliliği özgür bırakıyorum kaybetmek için aklımı bir kez olsun dinle sana ait cümlelerimi ezber değil kalbine inen öykümün sancısı sazına ibadete duran kimliksiz bir türkünün diliyim bağır beni çığlık çığlığa umutsuzluk akarken damarlarımdan kalbime gözlerinden Mavi bir nehir getir iç beni soluk soluğa şafak vakti uyandır yıldızları yeniden gözlerinden ışıklı nergisler düşsün üstüme -sen gök ama yüzüm- -yüzüm sen sadece mavi- Eyy! Mavi özgürlüğüm yüreğinde kuş kanadı taşikardi çılgınlık içimde elzem duygular silsilesi bir tufan kırılmaya hazır bir fay hattından geçiyorum yıkılmaktan habersiz her şehir benim her şehirde imdat çığlığı bir siren sesi kalbim öyle avaz böyle beklenmedik viran -senden koptuğum an- -an diye her şey talan- Eyy! Mavi *şaşkın bir sözcük işçisi aciz bir anlatıcıyım nasırlaşan rutubetli bir yol seansındayım bir dağ köyünde topla ıssızlığın naçar devasını sahiline tutkun bir Deniz’in hasretine çal duvarlarımı sana adadığım her harften yargılanıyorum beni hayallerimden asabilir misin? seni düşünmek bir iç savaştır Mavi ben kanayan bir yarayım ellerinden ellerin kadar uzaktayım sığınmak talebi nedir bilir misin? b i l e m e z s i n bitmeyen bir açlıkla çürüyor bedenim vasiyetimdir bolca Mavi’den olsun kefenim sen bir intihar süsü ben bir vicdan öyküsü ölüyoruz.. sen gözlerini toprakla ben ruhumu ızdırapla doyuruyorum Ahhhh! Maviiii... |
|
|
|
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|