![]() |
#3231 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AŞK ACISI(BAHA)
Bugün ayrılığın ilk günü Daha şimdiden seni çok özledim Gönül çekmeyince anlamıyor Ne yazık sonunu göremedim Ben hangi savaştan galip çıktım ki Ben birkaç anıyla mutlu olmam ki Yaşamayan nasıl bilsin Alt tarafı aşk desin Allah kimseye vermesin Aşk acısı |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3232 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Selda BAGCAN Sivasin yollarina :((((((((((((((((
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3233 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() --------------------------------------------------------------------------------
BU KALP SENİ UNUTUR MU? (FİKRET KIZILOK) Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardı İçimde bir hüzün vardı Söyleyecek sözün vardı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Anlamı yok tüm sözlerin Sensiz geçen gecelerin Yaşanacak senelerin Bu kalp seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bambaşka bir halin vardı Farketmeden beni sardı Benliğimi benden aldı Bu kalp seni unutur mu Bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3234 |
Usta Yiğido
![]() Ebru Yasar Alkisliyorum Üzüntü halim geciyor artik Yerimde duramiyorum Nasil getirdin bu hale beni Bu büyük basarini alkisliyorum
![]() |
#3235 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() --------------------------------------------------------------------------------
BENİM GÖZÜM SENDE (Muazzez Ersoy) Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki gelirsin diye Başkasını istemem Benim gözüm sende |
![]() |
![]() |
![]() |
#3236 |
Usta Yiğido
![]() Ebru Yasar - YALAN
Sanki bir gün döneceksin yalan Duracak bu kalbim artik inan Ne hatasi suç bul bariz olan Uzadikca gecelerde haram Isteseydin basarirdik Deneseydik en azindan Bundan böyle onurumdur yaram Nasil koptun sen bu melekten Sayilmazsin sen erkekten Kaçma simdi bu gerçekten Her sözün hep yalan yalan Yalan yalan……. Yalan yalan…….
![]() |
#3237 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() VAZGEÇMEM- EBRU GÜNDEŞ
Ayrıldık hatırlarsın Kaçınca günahlardan Bugün bana, yarın sana Kurtulan var mı aşktan Utandım maldan, mülkten Usandım yalan sözden Kalbim benim olalı, canım senin olalı Heryerde seninleyim ben Seninle doğmuşum sensiz ölemem Dünyayı verseler yine vazgeçmem Aşkla yoğrulmuşum, ayrılık bilmem Dünyayı verseler yine vazgeçmem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3238 |
Usta Yiğido
![]() Cemal Özcan
Yeserdimi bizim köyün daglari Yeserdimi söyle köyün daglari Köyüm bana hasret bende köyüme Giydimi ola nazli yarim karalar Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy Koyunlar melesir kuzular kosar Onun sevdasi ile gönüller cosar Yurdunu terkeden tez elden sasar Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy Beni muhtac ettin simdi ellere Düsürdün beni yar dilden dillere Deli etdin Cemali saldin gurbete Köyüm bana hasret bende köyüme oyyyy oyyyy Köyüme oyy oyyy Köyüme oyyy
![]() |
#3239 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
PişMaNıM DuR ! DuRduğuN YeRde GitMe !.. BeN Daha Da PişMaNıM. Bak! BeNiM O YaşaM İLacıM SeNde !.. BugüN KöLeN, YaRıN HüküMdaRıM. SuçLuyuM HataLıyıM, BiN Kez HatıRLatMa ! Kaç ZaMaN GeçiRdik Aşkta, KaLdıRıp AtMa!.. GeNçLiğe,ÇocukLuğa VeR TüM GüNahLaRıMı... SeN NeLeR NeLeR AffettiN, BAĞIŞLA SAFLIĞIMI!.. HaRcıyoRuM GeRi KaLaN YıLLaRıMı, HiçbiR Ceza BedeL DeğiL GüNahLaRıMa !.. Keşke DüşüNMedeN SeNi KıRSaydıM, PişMaNıM HeR GüN YaptığıM HataLaRıMa !... SeRdaR ORtaç |
![]() |
![]() |
![]() |
#3240 |
Usta Yiğido
![]() Hastanenin Kapısı Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm yüreğime dert oldu Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca veremli derler Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa Ciğerim kurudu kan kusa kusa Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik Sorma anam sorma ciğerim delik Ağzımdan geliyor kan bölük bölük Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme bu türküyü cok seviyorum yaaa her dinledigimde agliyorum :((((
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|