|
|
#191 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyah Saçlarında Hatem Yüzlerin
Siyah saçlarında hatem yüzlerin Garip bülbül gibi zareler beni Hilal ebruların ahu gözlerin Tığ-ı sevda ile yaralar beni Kaşlarında bismillah yüzün Beytullah Seni öz nurundan yaratmış Allah Sevmişem dost seni terketmem billah Aşkın hançeriyle vuralar beni Dost cemalin gördüm ah-u zar oldum Aşkına düşeli sevdakar oldum Kalmadı mecalim bi-karar oldum Meğer tabutlara saralar beni Sıdkı’yam billahi terkin etmezem Gayri güzellere meyil katmazam Kovsalar dövseler burdan gitmezem Meğer ferman gele süreler beni Şarkı Sözü Sahibi:Feyzullah Çınar |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutupta Yaz Gibi(BAHA)
Bir güneşe bir de sana bakamam Bir ateşibir elini tutamam Bir nefessiz birde sensiz kalamam Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibiözledim seni Susmuş dudakların hiç sesin gelmez Uzakta durursun gurbetin bitmez Karanlık sulara hayalin düşmez Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Bir rüzgarı birde seni göremem İstesem de kaderimden silemem Bir allah tan bir de senden vaz gecemem Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni |
|
|
|
|
|
#193 |
|
Navigator
Sezen Aksu Adi Bende Sakli Bölünür Sanciyla Uykular Siğinak Değil En Kuytular Gökte Ay Öndört Ben Dolunay Son Hatirami Sinene Sar Bu Kadarina Raziyim Yar Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Dalda Muhabbette Kumrular Bana Ayriliği Sordular Dedim Afet,Yangin, Dedim Kar Dedim Adet Aşki Vururlar Dedim Adet Aşki Vururlar Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli |
|
|
|
|
|
#194 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KAYAHAN Her An)
Kim Demiş Yaralar Kapanır Diye, Yaralar Kapanır Acısı Kalır. Eski Bir Fotoğrafa Dalar Gözlerim, Anılar Canlanır Canımı Alır. Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seni... Dünyalar Kadar Desem Çok Ufak Kalır!.. Özlüyorum Bekliyorum Özlüyorum Seni... Deliler Gibi Desem Çok Hafif Kalır!.. Her An.. Her An.. Her An Sevdam.. Gel Sonbahar Yaprakları Uçuşurken Gel Şarkımızı Dinlerken Aniden Gel Gözümü Açınca Karşımda Ol Her An.. Her An.. Her An Sevdam!.. Kim Demiş Yaralar Kapanır Diye, Yaralar Yapanır Acısı Kalır. Yağmurlar Yağarken Aklıma Düşer, Bir Beyaz Bulut Geçer İçim Islanır. Seviyorum Seviyorum Seviyorum Seni... Dünyalar Kadar Desem Çok Ufak Kalır!.. Özlüyorum Bekliyorum Özlüyorum Seni... Deliler Gibi Desem Çok Hafif Kalır!.. Her An.. Her An.. Her An Sevdan!.. |
|
|
|
|
|
#195 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gitti boynumu büktü nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm ( Ebru GÜNDEŞ kızıl - mavi )
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Yeni Yiğido
![]() kartane Şuan
Son Aktivite: 02.01.2009 17:25
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
Hayat Böyle Gider Mi
Kışın soğuğu Yazın sıcağı Kalbin burukluluğu Geçmez asla Her kimse unutup gider Dönmez arkasına Sensiz olabilene kanma asla Unutulursun Sorulursun Zamanla beraber Kendi içinde kaybolursun Ayrılık vakti geldi geçti Ellerindi ellerimden kayıp gitti Kırık kalpler yerine gelirmi Sensiz olan bugünler geçermi Hayat böyle gidermi Unutulursun Sorulursun Zamanla beraber Kendi içinde kaybolursun |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
Askin Nur Yengi - Karanfil
ah benim örselenmiş,incinmiş karanfilim bir sessiz çığlık gibi kırmızı masum narin.. bu ürkek bu al duruş söyle neden bu vazgeçiş ne oldu ümitlerine bu ne keder bu ne iç çekiş sen ki özgürlük kadar güzelsin sevgi kadar özgür o güzel başını uzat göklere gül güneşlere gül kırılma küsme sen yine bir şiir yaz çok değil.. inan az kaldı az! bu kadar erken susma biraz bekle.. ağlama ağlama gül biraz..
|
|
|
|
#198 |
|
Navigator
Tiryaki
Sarhoş olmak için içmek gerekmez Dünyanın derdine tiryakiyim ben Hasrettir aşkımı bende büyüten Tüm ayrılıklara tiryakiyim ben Hıçkırık gizlidir her kahkahamda Ağlarken gülmeye tiryakiyim ben İnanmayın sakın yaşadığıma Yaşarken ölmeye tiryakiyim ben Ne ecel korkutur ne kara bahtım Yoktur yıkılacak bir saltanatım Nasıl geçse olur benim hayatım Derbeder hayata tiryakiyim ben Gelsin zalim felek karşımda dursun Beni alıp yine yerlere vursun Huzur bir servetse al senin olsun Derbeder hayata tiryakiyim ben Söz/müzik:Ferdi Tayfur |
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Uyandım bir sağa döndüm bir sola döndüm deliye döndüm Görsen ölürdün gidemezdin. Başımın ucunda tek kelimelik ayrılık büyük harflerle sessizce çıkmış gitmiş Elinde tuttuğun karar bense sanık cezam muebbet aşk tek sorun yalnızlık Biraz kızıl biraz mavi Yalnızlığın asil rengi Gün Batmadan dönsen bari Keşke dedim duymadın mı? Sana dedim duymadın mı?
|
|
|
|
#200 |
|
Navigator
Gönül dağı
Gönül dağı yağmur yağmur varan olunca Akar can üstüne sel gizli gizli Bir tenhada can cananı bulunca Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Dil gizli gizli Dil gizli gizli Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Dil gizli gizli Dil gizli gizli Dost elinden gel olmazsa varılmaz Rızasız bahçenin gülü verilmez Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez Gönülden gönüle gider yar oy yar oy yar oy yar Yol gizli gizli Yol gizli gizli Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Yol gizli gizli Yol gizli gizli Seher vakti garip garip bülbül öterken Kirpiklerin o kok yar yar cana batarken Cümle alem uykusunda yatarken Kimseler görmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli Hoyratlar görmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli Horozlar ötmeden yar oy yar oy yar oy yar |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|