|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: Türkiye'de Şu anda Kriz Var mı? | |||
Evet Kriz Var |
![]() ![]() ![]() ![]() |
84 | 63,16% |
Hayır Yoktur |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 36,84% |
Katılımcı sayısı: 133. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 845
![]() ![]() ![]() |
![]() Konu başlık dışına çıkmış biraz. Ama bu konuda Yiğiter kardeşime katılmamak mümkün değil. KPSS'den 45 puan almış birisinin Paşa tanıdığı vasıtasıyla o puanın 90'a çıkarıldığına şahit oldum. Yine ben ve benim gibiler başörtüsü sorunundan hakettiği halde devletin kapısından geçemezken, 60 puan almışların devlet kapısına kapak attıklarına da şahit oldum! Bunlara rağmen yine söylüyorum: Abartıldığı kadar kriz yok! Çevremdeki işçilerin yorumları bu. Bir abim şöyle diyor; ''Bir sürü işçi çıkarıyorlar kriz adı altında. Ama ne hikmetse fabrikada işler tıkır tıkır işliyor. Sadece daha önce 3 adamın yaptığı işi, şimdi 1 kişiye yaptırıyorlar.'' Madem kriz var, üretim neden azalmıyor? İşverenlerin fırsatçılığı diyorum buna. Kriz'in K'sı ortaya atıldı mı, bunu iyi değerlendirmesini biliyorlar.
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ÜLKEMİZDE SİYONİZMİN YÜZÜ | albina58 | Serbest Kürsü | 18 | 30.03.2010 03:44 |
ÜLKEMİZDE EN ÇOK KÖY SİVAS'TA | EyüphanAydın | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 16 | 24.12.2009 10:46 |
İnadına kriz yok | Serd@r | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 35 | 15.12.2008 18:26 |
ülkemizde yabancı olduk. | tekniker58 | Arşiv | 1 | 12.02.2008 18:11 |