|
|
#121 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[url=http://imageshack.us]
[/[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] UMUDA YOLCUYUM... Bahar rüzgarları estiği anda, Umutlarım kayıp Yok olup gitti ellerimden. Umutsuz kaldım. Sen gidince sanki sen var Sadece sen varsın gibi. Tam umudumu yitirdiğim anda, Sen tuttuverdin umudunla. Ellerinden hayata döndüğüm. Sen gelince yıldızlar parladı, Bulutlar ağladı. Sanki hayata yine umutla başladığım an. Sendin beni hayata ve Umuda bağlayan, Sendin sevgilim... |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşk Olsun
Bugün de haber yok senden Bugün de ses yok Saatli bir bomba gibi kalbim Kim bilir hangi köşesinde patlayacağım Yeminim var kendime Biraz daha sürerse bu suskunluk Bütün telefonları kıracağım Anladım ki Gidenin ardından ağlamak Bir ölünün ardından ağlamakmış Karlar içinde yanarken Ateşlere basmakmış Ve gömmekmiş Taptaze bir sevdayı Cehennem bir mezara Ve ardından sürünmekmiş İz bıraktığın bütün yollarda Gittiğin günden beri Yalnızlığa bilet kesiyorum O kadar öok sevmişim ki seni Başkasına bir şey kalmadı biliyorum Bu sabah Bıraktım yalnızlığın kollarına kalbimi Bir masal anlattım ona ikimizden hazin Ve sonra Mışıl mışıl uyuttum Seni değil ama Bilesin Ben kendimi unuttum Artık Bir meçhul mezarı bekleyen bekçiler gibiyim Kim bilir nerede bitecek bu sürgün Nerede bu hazin yolculuk Seni kaybettim ya Kaybedecek şeyim yok artık Gel gör ki Bugün de haber yok senden Bugün de ses yok Sanki sensiz Issız bir adadayım Çok yalnızım çok Bir merhaban bile gelmedi günlerdir Daha ne olsun Aşk olsun sana Aşk Olsun........... |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
keşke hiç tanışmasaydık
bu umutsuz aşkı hiç yaşamasaydık pişman değilim ama çok üzgünüm çok perişanım seni ilk gördüğüm günü hiç unutamıyorum o manalı gülümseyen şirin yüzünü içimi ateş gibi yakan o bakışlarını hep anımsıyor anımsıyorum ilk günler senden sadece hoşlandığımı zannetmiştim oysa ne bilirdim bu aşkın tüm benliğime ve damarlarımda kanıma girip beni sende tutsak edeceğini bu beraberliğin bir gün sona ereceğini düşünmek bile beni çok korkutuyor sevgilim aslında aşkı bu denli yoğun duyguların zirvesinde yaşamak mutlulukların en büyüğü ama engelde olmasa kızma bana sevgilim ne yapa bilirdik ki ikimizde bu beraberliğin sonunda hüsran olduğunu bile bile yaşadık aşkımız mantığın önüne geçti bu güzel duyguların girdabına kapıldık keşke hiç tanışmasaydık bu umutsuz aşkı hiç yaşamasaydık güneşin batışını seyrederken yavaş yavaş sona geldiğimizi hissediyor kahroluyorum asılda yaşadığımız bu güzel günlerin bitmesini hiç istemiyorum ama engellerimizi düşündükçe kanım çekiliyor nefes alışım zorlaşıyor kalbim duracakmış gibi çırpınırken bir an yaşamın bile sona geldiğini düşünüyorum ikimizde mutluluğu ilk defa bulmuşken sonsuza kadar kaybediyoruz bitanem bu ne büyük açı bu ne büyük dert off allahım ama sen bu aşkı yaşanmamış saya bilirsen belkide yeniden başlaya bilirsin çok zor olduğunu biliyorum ya ben içimdeki dinmeyen fırtınaların karmaşıklığını yaşıyor tanrım kaderimin oyunu mu diye isyan ediyorum düşünüyorum da beraberliğimiz ayrılmamızdan daha da büyük bir sorun daha büyük çelişkiler yumağı biliyorum sende benimle aynı frekansda aynı duyguları paylaşıyor aynı şeyleri hissediyorsun ama hiç olmassa bir an mantığımızı aşkımızın önüne koyup sona yaklaştığımızın bilincine varmalıyız ve uyanmalıyız bu rüyadan sevgilim çünkü biz aşk engellisiyiz sonsuza dek beraber olamayız olamayız bitanem kaderimiz böle yazılmış keşke hiç tanışmasaydık bu umutsuz aşkı hiç yaşamasaydık elveda sevgilim elveda aşkım elveda birdaha hiç bir zaman yaşayamayacağımız mutluluklarım elvedaa bu umutsuz aşkımı kalbime gömüyorum gözümde yaşlarımla sana veda ediyorum o umutsuz aşkımı kalbime gömüyorum gözümde yaşlarımla sana veda ediyorum ben mutlu olamadım inşallah sen olursun özlediğin hayatı başkasında bulursun ben mutlu olamadım inşallah sen olursun özlediğin hayatı başkasında bulursun öp beni yanağımdan kardeşçe ayrılalım o koskaca maziyi yaşanmamış sayalım duvağın takılırken bir an beni hatırla sana olan aşkımı kimselere anlatma öp beni yanağımdan kardeşçe ayrılalım o koskaca maziyi yaşanmamış sayalım duvağın takılırken bir an beni hatırla sana olan aşkımı kimselere anlatma |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
[url=http://imageshack.us]
[/... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ayrılığa sözüm var unutmuycam seni... gözlerinin tuzu yakmaya başlar önce yüzünü yüzün yanar sanırsın oysa yanan yüreğindir ızdırabını çektiğin nedir yaşadığın mı yaşayıpta hayatından atamadığınmı gene yalnızlığa oynuyorsun zarlarını... bu kumarı kaybetmek için oynuyorsun içim acıyor sanki binlerçe bıcak yarası var vucudumda binlerce acı gücümün yetmediği bir acı ne çığlık atacak nede ağlayacak gücüm var ....... susmak ........ bütün acıların çığlık çığlığa haykırırken susmak ........... ellerin soğukmu ...... sesin duyulmaz olur hayatmı hırsız .. kadermi hırsız .. senden çaldığı sadece bir sevgimi gelmişinmi geçmişinmi geleceğinmi .. rüyalarındaki sıcaklıkmı senden çalınan seni bu soğukluktan kurtaracak kibrirtlerin yokmu yokmu herkibrite sakladığın hayallerin soğukluğa teslim ediyorsun herşeyini yaraların uyuşuyor acılar hisedilmiyor dönüp kendine baksan kan revansın şuursuz bir acısızlık hisedebilmek ....... senden çaldığı budur hayatın hisedebilmek...... keşke sengibi unutabilsem herşeyi:( |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Sevdim Seni
Dert etme kendine inim inim inleme Sus Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yanarken de Ölürcesine sevdim seni Aşkımız tarih yazarken dillerde. Parçalanırcasına sevdim seni Gözlerine bakamazken ağlarken de Ve boğulurken de gözyaşımda sevdim seni Sen sırtını çevirip yerlere atarken de. Muhtaç etme sözlerine Damla damla ağlama Gel son kez dinle. Dört bir yanda sabah ezanlarında sevdim seni Ellerini tutamazken göğsünde uyuyamazken de Serseri olmayan namuslu duyguyla sevdim seni Sen umutları bulutlara güneşe çizerken de... Bozkır kaldığım dağ yamaçlarında sevdim seni Yaşamakla ölmek arasındaki kılda ezilirken de Ödlek olmayan yürekli bir sevgiyle sevdim seni Sevdim seni sevdim seni ne çare Dert etme üzülme Gel beni son kez dinle Yalansız sevdim seni Sevdim seni ne çare Zindan odalarda bin bir dualarda sevdim seni Sen şartlı sevdalara maddelere dökerken de Gözü kara yalan dolan olmayan sevgimle sevdim seni Umutlarımı hicranlara yarınlarımı karalara salarken de. Biliyorsun yok demiştin umut Olmaz dilekleri tüket Yüreğine unutmaktan söz et Nafile dilde son düet Umutlara kes bir bilet Dedin diye istedin diye Razı oldum sustum şimdi Param parça dilim dişlerimde Gücümün yettiği kadar Sesimin çıktığı kadar Avaz avaz bağırıyorum Son nefesimde ölürken de sevdim seni Ölürcesine sevdim seni... Dert etme üzülme Gel beni son kez dinle Yalansız sevdim seni Sevdim seni ne çare |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#127 |
|
Usta Yiğido
![]() |
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] aşıklar için ne hüzün dolar bilmem günlümde yine karanlık var yine aydınlık yok günümöde sana ulaşmak hayal hayaldende öte sevemedim sensizligi sevemedim seni gönlümce ne çagırsam gelirsin ne haykırsam bilirsin sen benden uzaklarda çok yabancı birisin insallah mutlu olursun benden uzak hayatında mutluluk hp seninle olsun her sanşye her anında kaderime karşı gelmek elimde degil inan seni sevmiyorum diyemem çünkü bu yalan bir daha arama demek kolay senin için seven kalpler aramazmı bir düşünsen aşıklar için içtigim sigaranın dumanı olsaydın diye düşündüm çeksem seni içime doya doya kana kana ölünceye kadar yansan hasretinin ateşinde birtek sen olacaksın içimde bir tek sen benimle SENİ ÇOOK SEVİYORUM ASSLII beni bırakma aşıklar için ne hüzün dolar bilmem günlümde yine karanlık var yine aydınlık yok günümöde sana ulaşmak hayal hayaldende öte sevemedim sensizligi sevemedim seni gönlümce ne çagırsam gelirsin ne haykırsam bilirsin sen benden uzaklarda çok yabancı birisin insallah mutlu olursun benden uzak hayatında mutluluk hp seninle olsun her sanşye her anında kaderime karşı gelmek elimde degil inan seni sevmiyorum diyemem çünkü bu yalan bir daha arama demek kolay senin için seven kalpler aramazmı bir düşünsen aşıklar için içtigim sigaranın dumanı olsaydın diye düşündüm çeksem seni içime doya doya kana kana ölünceye kadar yansan hasretinin ateşinde birtek sen olacaksın içimde bir tek sen benimle SENİ ÇOOK SEVİYORUM ASSLII beni bırakma aşıklar için ne hüzün dolar bilmem günlümde yine karanlık var yine aydınlık yok günümöde sana ulaşmak hayal hayaldende öte sevemedim sensizligi sevemedim seni gönlümce ne çagırsam gelirsin ne haykırsam bilirsin sen benden uzaklarda çok yabancı birisin insallah mutlu olursun benden uzak hayatında mutluluk hp seninle olsun her sanşye her anında kaderime karşı gelmek elimde degil inan seni sevmiyorum diyemem çünkü bu yalan bir daha arama demek kolay senin için seven kalpler aramazmı bir düşünsen aşıklar için içtigim sigaranın dumanı olsaydın diye düşündüm çeksem seni içime doya doya kana kana ölünceye kadar yansan hasretinin ateşinde birtek sen olacaksın içimde bir tek sen benimle SENİ ÇOOK SEVİYORUM ASSLII beni bırakma |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
Bak ellerin arasında
Yine dertli garip başım Her sevginin sonrasında Bu kaçıncı yanmışlığım Vageçmeyi bilmiyorsun Sonra kendin yanıyorsun Madem seni o sevmiyor Unut gitsin demiyorsun Düşünüpte ağlıyorsun Hep kendine ediyorsun Sen kendini unutmuşsun Yanlız onu yaşıyorsun
|
|
|
#130 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Baskın yemiş bir evsen dağılmışsan
Tutuklanmış kitapsan yakılmışsan, Bir çift turnaya benzerdi gözleri Göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım Aldı gitti neyim var neyim yoksa Kalanlarsa yalım yalım yangınsa Bu can bu bedenden ayrılmıyorsa Daha çok acıyla yanacak ömrüm Daha çok hasretle yanacak ömrüm. Yaktım koca ömrü zaaflı bir anda Yarla baharımı kışlara gömdüm Eğdim dağ başımı onun önünde Yetmedi ardından bakar ağlarım. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|