![]() |
#131 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
![]() Uzak dursun benden en yakınım bile
Öyle efkardayım ağlayacağım Hiç kimse halimi sormasın diye Nerdeyse tanrıma yalvaracağım Ben bu dünyaya sığıntı gelmedim Benimde yarınımdan umudum vardı Çaldılar gönlümü parça parça böldüler Sattılar ruhumu viranelerde Halimi sorandan şüphe eder oldum Acaba neyimi çalacak diye Hiç kimseye gönül veremez oldum Benim gibi hayatı batacak diye Ben bu dünyaya sığıntı gelmedim Benimde yarınımdan umudum vardı Çaldılar ömrümü parça parça böldüler Sattılar ruhumu viranelerde
![]() |
#132 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bir gün gelir sevgilim
Bu gününü ararsın Pişmanlıklar kar etmez Tesellisiz kalırsın Su gibi akıp gider Güvendiğin yılların Baktığın aynalarda Gençliğini ararsın Bırakıp gidiyorsun Ben kime sarılayım Sana ait kalbimle Kimlere sığınayım Su gibi akıp gider Güvendiğin yılların Baktığın aynalarda Gençliğini ararsın
![]() |
#133 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 700
![]() |
![]() ben kötü kaderin sahibi degilim
vefasiz bir yarin kurbani oldum ne sucum günahim vardi tanrim bütün dertlerin duragi oldum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Neden bana yabancı bakıyor gözlerin
Yıllar önce yıkmıştın tanımadınmı Nerde yeminlerin nerde sözlerin Hep seni bekleyeni tanımadınmı Hala içerimde sen dolaşırsın Hala hayallere sen karışırsın Hala anılarla sen uğraşırsın Hep seni bekleyeni tanımadınmı Ne hayal kurupta ümit etmiştim Meğer ben bu ömrü feda etmişim Şimdi gözlerinde o yaşlar niye Hep seni bekleyeni tanımadınmı Hala içerimde sen dolaşırsın Hala hayallere sen karışırsın Hala anılarla sen uğraşırsın Hep seni bekleyeni tanımadınmı
![]() |
#135 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sana olan aşkımı
Anlatmaya sözüm yetmez Bu can sana adanmış Öldürsende farketmez İnan sensiz olamam Senden ayrı duramam Kalbim sana bağlı kalmış Başkasıyla ben yapamam Kalbe bu aşk senle dolmuş Sensiz yüzüm gülmeyecek Mutluluğum neşem sensin Sensiz ömrüm sürmeyecek İnan sensiz olamam Senden ayrı duramam Kalbim sana bağlı kalmış Başkasıyla ben yapamam
![]() |
#136 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme Seni güneşin batışını seyrederken görüyorum Seni yağmurun akışını dinlerken duyuyorum Seni yollarda dolaşırken hayal ediyorum İnan, inan ki seni seviyorum İnan, inan ki seni seviyorum Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse Seni sevdim diyenler çekip giderse Bu da geçer birtanem boşver üzülme Seni sevdim diyenler çekip giderse Bu da geçer birtanem boşver üzülme Bir dileğim olsaydı eğer tanrıdan seni dilerdim Uğrunda ölüm olsa seve seve giderdim Kadehime şarap olsan seni doya doya içerdim İnan, inan ki sensizliği nasıl sürerdim İnan, inan ki sensizliği nasıl sürerdim Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse, Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ARKADŞLARR FERDİİİ TAYFURLA ACILARRRR
Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor ellerim sevginle dolup taşmak istiyor kalbim bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni senden son defa istiyorum dayanacak gücüm kalmadı bekleyemiyorum ellerim semada dualar ediyorum bu akşam seni ölesiye özledim Artık dayanacak gücüm kalmadı Ne olur tükenin bitin acılar Söndürün içimde yanan ateşi Dertlerime bir son verin acılar. Yıkmayın dünyamı hayallerimi Kırmayın kalbimi ümitlerimi Yok edin kahrımı kederlerimi Haksızlığa bir son verin acılar. Toprak olmaz bende tenden başkası Seni bunca sevmez benden başkası Ölürsem sen ağla arkamdan yeter Gelmesin kabrime senden başkası Yeter artık bitsin bu yalnızlığım Terk edin dünyamı gidin acılar Bu kadar insafsız zalim olmayın Zulmetmeye bir son verin acılar.
![]() |
#138 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() BENDEN TÜM DERTLILERE GELSIN
Nasıl geldik buralara Bir ben bilirim birde sen Neler çektik bu yollarda Şimdi sensin giden Yüzüme gülerken arkamdan vurdunda Kime güveneyim kaldım ortada Dostum dediklerim düşmanımmış meğer Kuyumu kazdılar Vurmayın vurmayın Bende bir insanım Çok derde ortak oldum Yaralı bir canım Sormayın derdimi halimi sormayın Anlatsam ömrüm biter Sebebim olmayın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 889
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gel Dindir Sol Yanımın Damar Sancısını
Bilinmez bir ütopyanın susuz nehirlerinde birikiyorum.. Umutsuzca aranıyorum.. Bir kentin kahpe yalanlarından silkeleniyorum.. Gel dindir sol yanımın damar sancısını.. Gömülmek istiyorum zehir zembelek düşüncelerine. Kuş olup göçmek istiyorum engin yüreğine.. Gözyaşlarında buğulanıyorum.. Kabuslar sarıyor geceyarılarında sinemi.. Daralıyorum sensizliğin yaralı serzenişlerinde eeyy gönül sorgucum! ! Gel dindir sol yanımın damar sancısını.. Özlemlere yenilmeden yüreğim.. Ötenaziye mahkumj olmadan bedenim.. Zifirilere milyon kez bölünmeden gözlerim.. Gel.. Ne olur gel dindir sol yanımın damar sancısını..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aşkıma ihanet edersen birgün
Ben bunu yanına bırakır mıyım Sen benim boynumu büktükten sonra Seni bu alemde yaşatırmıyım Kurşuna dizseler senin yüzünden Bir damla yaş gelmez inan gözümden Ölmeyi kafama koymuşum zaten Seni bu alemde yaşatır mıyım Bırakıp gitmeyi düşünme sakın Güneşim parlamaz gelmez sabahım Diline düşersem dostun, düşmanın Seni bu alemde yaşatır mıyım Kurşuna dizseler senin yüzünden Bir damla yaş gelmez inan gözümden Ölmeyi kafama koymuşum zaten Seni bu alemde yaşatır mıyım
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gurbette Yaşayanlarin Dertleşme Köşesi | dertli58 | Birbirimizi Tanıyalım | 28 | 31.10.2010 16:31 |
Kayıp köşesi! | 4Eylul | Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net | 1 | 25.08.2008 18:35 |
İtiraf Köşesi | 4Eylul | Arşiv | 47 | 08.08.2008 21:02 |