![]() |
#271 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() Eskiden bir adım vardı, Umudum, feryadım vardı, Şimdi ben, o ben değilim Yolumu bilmiyorum, Gülmüyor, ölmüyorum, Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil... Dağlarım devriliyor, Gençliğim savruluyor, Bir ayaz vurdu beni Bildiğin gibi değil... Güllerim devriliyor, Gençliğim savruluyor, Vedalar yordu beni, Bildiğin gibi değil... Eskiden mevsim seçerdim, Solardım; çiçilave açardım, Şimdi ben, o ben değilim, Bir nefes, bir ahım var, Bilmem ne günahım var, Vedalar sardı beni, Bildiğin gibi değil... Dağlarım devriliyor, Gençliğim savruluyor, Bir ayaz vurdu beni Bildiğin gibi değil... Güllerim devriliyor, Gençliğim savruluyor, Vedalar yordu beni, Bildiğin gibi değil... Şehrin en karanlık yerinde duruyorum; haydi, vur beni!.. Hiç ümidim kalmadı; tutunacak bir dalım. Byemilaveım yere eğme benim; mazlum yerine koyma. Allı-pullu düşlerim vardı oysa. Bir hayat böyle tersine dönmez; bir yiğit böyle harcanmaz. Dağlara-tyemilavelara haykırasım geliyor. İçim yanıyor içim! Bildiğin gibi değil... Bu, bir hikayenin bitişi midir; bu, kanlı bir veda mıdır? Bu, son harpçının yediği kurşun; bu, son kalenin de düşüşü müdür? Dalgaların çilaveilişi, bayrakların yıkılışı; bu, şarkıların susuşu mudur? Ömrüm kanıyor ömrüm! Bildiğin gibi değil... Ben bu hayata asiydim; öyle değil mi? Bir yıldız kaydı ömrümden; ben de yenik düştüm... İşte her şeye sırtımı dönüp koşuyorum... Sarı güller kahrolsun; yaş gözler, ak menlisan kahrolsun!.. Kahrolsun bu kaldırım; bu nezaket, mutluluk lisanilaveleri!.. Canım yanıyor canım! Bildiğin gibi değil... Buldugumu sanmıştım umdugumu arıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SENDE BAŞINI ALIP GİTME NE OLUR
Ben suyumu kazandım da içtim Ekmeğmi böldüm de yedim Alkışı duydum İhaneti gördüm Sesimde oldu sessizliğimde Seviştiğim de oldu benim Sende başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimi Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar Ve hiçbir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar Sende başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimi Ne olur,Ne olur..
![]() |
#273 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fırtına kopuyor içimde bilsen
Yağmurum sen olsan Gözümden insen Ey benim yoldaşım, gönül yüreğim Uykusuz gecemin ihlamı bir sen Ya sen gel yanıma, ya da ben varayım Derdine derman yaranı sarayım Ey benim güneşim, ışığım, yıldızım Seninle olayım sende kalayım Çaresiz kalmışım bağlı bileğim Kahretsin sen yoksun, nasıl güleyim Ey benim hevesim, arzum, dileğim Yaşamak seninle, öl de öleyim
![]() |
#274 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4548
![]() |
![]() Arif Susam
Nice Yıllara Bugun senın dogum gunun Unuttunmu yoksa yıne Bır arkadas gıbı geldım Mutlu yıllar dılemeğe Bakma sakın ellerıme Armaganın gozlerımde Danla damla akan yaslar Benden sana son hedıye Sakın gerı dondum sanma Bır mazısın yuregımde Bır dost gıbı geldım sana Nıce yllar dılemeğe
![]() |
#275 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() EBRU GÜNDES-TÜKENECEGIZ
Ne böyle senle ne de sensiz Yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı Olmak imkansız hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerler Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim Şimdi sensizim sende bensiz Bir an gelipte küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşlukki asla bitmeyecek Herşey biranda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() GÜLBEN ERGEN -YALNIZLIK
Cok kırgınım bütün Dostlarıma, Sevgilim seni Düsman ettiler bana... Bir Hata'ydi, beni secmedin, Inandın onlara. Sihirli Sözlere aldandın, Büyü yaptılar sana... Yalnızlık alır götürür, vay beni, yazık bana. Eller böyledir, hep ayırır, karısıp Sevdalara... Eller böyledir, hep ayırır, karısıp Sevdalara... Cok kırgınım bütün Dostlarıma, Sevgilim seni Düsman ettiler bana... Bir Hata'ydi, beni secmedin, Inandın onlara. Sihirli Sözlere aldandın, Büyü yaptılar sana... Yalnızlık alır götürür, vay beni, yazık bana. Eller böyledir, hep ayırır, karısıp Sevdalara... Eller böyledir, hep ayırır, karısıp Sevdalara... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() IBRAHIM TATLISES-ODALARDA ISIKSIZIM
Odalarda ışıksızım katıksızım viraneyim Seni sensiz duvarlara yazan benim divaneyim Kanım aksın ki terketmem seni peşindeyim yar Ellerimsin gözlerimsin inanmazsın yar Ben perişan günlerim dar anlamazsın yar Bir ömür bu zindanlarda Ellerimsin gözlerimsin Mahkumum sana Davalı ben davacı ben Yorgunum bu celselerden Dargınım sana Posta posta hatıralar Voltalarda yar Ben perişan günlerim dar Anlamazsın yar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() IBRAHIM TATLISES-YALNIZIM
Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Çekmediğim dertler çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız O eski halimden (HALIME´DEN ![]() Izdırap içinde yorgunum şimdi O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Neler gördüm neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Tutup da kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutup da kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() IBRAHIM TATLISES-AGLIYORUM KAHRIMDAN
Seninle ilk bakismamiz var ya Bir anda vurulmusum ben sana Seninle ilk tanismamiz hani Bir anda tutulmusum ben sana Hiç böyle sevmemistim kimseyi Yemin ediyorum Hiç böyle hissetmedim kendimi Seni seviyorum yemin ediyorum Agliyorum kahrimdan Yaniyorum bagrimdan Seviyorum bu canimdan Digel le Allah'in için Gülmüyor bu gözlerim Tutmuyor ki dizlerim Çekilmiyor hasretin Digel le OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFF YAKTI BIZI IMPARATOR :( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SEVGIYI GOSTERECEKSIN, SOYLEMEK YETMEZ.
SEVGI GOZLERINDE OLACAK, SOZLERIN YETMEZ. SEVGI HERSEYDIR, KALBE HAPSEDILMEZ. SEVECEKSIN BENIM GIBI AMA YUREGIN YETMEZ..
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|