|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadın: Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayır Kesinlikle hayır !! Kadın: Neden?? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu!!?? Adam : Öyle demek istemedim Tabi ki gidiyor Kadın: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam Tamam Evlenirim Kadın: (yüzünde üzgün kırgın bir ifadeyle)Evlenirsin Adam : (ne diyeceğini bilemez ve azıcık kızgın bir iç çeker) >> Kadın: Onunla bizim yatağımızda mi yatarsın? Adam : Başka nerde yatılabilir ki?? Kadın: Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini koyar misin?? Adam : Sanırım bu yapılacak en uygun şey olur Kadın: O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan Ayakkabılar giymesine de izin verirsin?? Adam : Hayır onun ayakları 37 numara Kadın: ???? Adam : Haassiii!!!
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
![]() ![]() süper bir paylasim tesekkürler ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
Siz kıymetli hemşerilerim okuyunca daha güzel oluyor eyvallah
|
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() ![]() NESLİ Şuan
Son Aktivite: 25.09.2009 13:51
Tecrübe Puanı: 661
![]() ![]() |
gerçekten çok hoştu
![]()
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
Umarım daha önce okumamışsınızdır Bu bir tutanakmış Sayın şantiye şefim; iş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıstım Bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz Şu anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur: Bildiginiz gibi ben bir duvar ustasıyım İnşaatın altıncı katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı Yaklaşık 250 kg kadar olduğunu tahmin ettigim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu Aşağı indim, bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, altıncı kata çıktım İpi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya saldım Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili altıncı kata çıkardım İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım Butun tuğlaları varile doldurdum Aşağı indim, bağladığım ipin ucunu çözdüm İpi çözmemle birlikte birden kendimi havalarda buldum Nasıl bulmayayım? Ben yaklaşık 70 kiloyum 250 kilogramlık varil süratle asağıya düşerken beni yukarı cekti Heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akıl edemedim Yolun yarısında dolu varille çarpıştık Sağ iki kaburgamın bu sırada kırıldığını sanıyorum Tam yukarı çıkınca, iki parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı Parmaklarım da bu sırada kırıldı Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar etrafa saçıldı Varil hafifleyince, bu sefer ben aşağı inmeye varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine varille çarpıştık Sol bacağımın kavalkemiği de bu sırada kırıldı Can havli ile ipi bırakmayı akıl ettim Başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin süratle üzerime geldiğini gördüm Kafatasımın da böyle çatladıgını sanıyorum Bayılmışım, gözümü hastanede açtım Cenab-ı Hak\'tan tüm kullarını böyle görünmez kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim Duvarcı ustanız
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55
Tecrübe Puanı: 962
![]() ![]() ![]() |
TEŞEKKÜRLER GÜZEL PAYLAŞIMLAR
......
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadinlardan baska nasil bir tutum beklenir ki guzel bir paylasimdi...
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle kadınlarla evlenmek bile hata bi erkek için evlenen erkeklerede sabır