|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 708
![]() |
Sabah yine yürüyordum
Aniden gülümseyiverdim Nedenini pek anlayamamıştım ama gülümsemiştim işte Sonra etrafıma bir göz gezdirdim Baktım ki herkes gülümsüyor Tam karşımdaki parkta banklardan birine oturmuş ve hülyalara dalmış bir amca gördüm Yanına gittim ve; Merhaba... Bugün ne kadar da güzel bir gün değil mi? Bugün kuşlar bir başka ötüyor, güneş bir başka parlıyor sanki Bugün gülümsenecek gün, bugün doyasıya haykırılacak gün ‘Ben mutluyum’diye Herkese haykırmak bunu, herkesle paylaşmak Bakkal amcaya, şekerci nineye, sürekli havlayan Çomar’a gülümseme günü bugün Diyerek ‘hayatın tadını çıkarın,iyi günler’diyerek ben de hayatın tadını çıkarmak üzere Yürümeye başladım ve arkamı döndüğümde Yaşlı amcanın bana ‘sana da iyi günler kızım’dediğini ve Bana hafifçe tebessüm ettiğini gördüm Anladım ki yaşlı amca hüzünlü mazisinden kopmuş Hayata yeniden bağlanmak için ilk adımını atmıştı bile Çünkü gülümsemişti… |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|