Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Kılıçdaroğlu İstanbul'da kayboldu! - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.01.2009, 13:51   #31
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Tecrübe Puanı: 767 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu İstanbul'da kayboldu!

Ya arkadaşlar Kılıçdaroğlu'nun kaybolduğu doğrumu vah garibim vah İstanbul onu yutmadan elbirliği verip burdan Kılıçdaroğlu'nu arayalım

Kılıçtaroğlu'na şu sorulmalı SSK da 1992 – 1999 yılları arasında Genel Müdür olarak görev yaptığı zaman

- 1998 senesine kadar gerek banka kanalıyla, gerekse direk olarak kuruma yapılan prim ödemelerinin bilgisayar kayıtlarına geçmediğini

- Arşiv kayıtlarının sıhhatli olmadığını

- Bu sebeple vatandaşın ödediği primlerin makbuzlarını kesinlikle ibraz etme mecburiyetinde olduğunu Ödediği halde ödenmedi gözüktüğünü hatta vatandaşın orjinal makbuzu elinde olmasına rağmen kurum kayıtlarında olmamasını

- Ödeme makbuzlarının kayıtlarda görünmemesine rağmen orjinali ibraz edildiği taktirde ödenmiş kabul edeceklerini.

Bu dediklerimi şahsen ben Bakırköy SSK İsteğe bağlı arşivlerinde yaşadım bu arada oraya gittiğinizde memurun dediği şu, biz bulamayız istiyorsanız arşiv arda siz bakın. Arşive gittiğinizde ise tam bir hurdalık hatta çöplüğü andıran görüntülerle karşılaşıyorsunuz.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Konu fertelliyim tarafından (31.01.2009 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir..
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 14:06   #32
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1207 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
fertelliyim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya arkadaşlar Kılıçdaroğlu'nun kaybolduğu doğrumu vah garibim vah İstanbul onu yutmadan elbirliği verip burdan Kılıçdaroğlu'nu arayalım

Kılıçtaroğlu'na şu sorulmalı SSK da 1992 – 1999 yılları arasında Genel Müdür olarak görev yaptığı zaman

- 1998 senesine kadar gerek banka kanalıyla, gerekse direk olarak kuruma yapılan prim ödemelerinin bilgisayar kayıtlarına geçmediğini

- Arşiv kayıtlarının sıhhatli olmadığını

- Bu sebeple vatandaşın ödediği primlerin makbuzlarını kesinlikle ibraz etme mecburiyetinde olduğunu Ödediği halde ödenmedi gözüktüğünü hatta vatandaşın orjinal makbuzu elinde olmasına rağmen kurum kayıtlarında olmamasını

- Ödeme makbuzlarının kayıtlarda görünmemesine rağmen orjinali ibraz edildiği taktirde ödenmiş kabul edeceklerini.

Bu dediklerimi şahsen ben Bakırköy SSK İsteğe bağlı arşivlerine aradım bu arada oraya gittiğinizde memurun deği şu biz bulamayız istiyorsanız arşiv arda siz bakın. Arşive gittiğinizde ise tam bir hurdalık hatta çöplüğü andıran görüntülerle karşılaşıyorsunuz.

Bakırköy ssk'ya ne zaman gidip bu arşive hangi sene ulaşmak istediniz acaba?

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 14:15   #33
fertelliyim
Usta Yiğido

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakırköy ssk'ya ne zaman gidip bu arşive hangi sene ulaşmak istediniz acaba?

İlk olarak 2 yıl önce gittim bulunamayan ve arşivde gözükmeyen makbuzların orjinalleri bulununca 6 ay önce tekrar gittim Makbuzların orjinalleri elimde olmasına rağmen Arşivde tekrar aradım ancak Arşim kayıtları olmadığından bulamadım 1994 yılına ait makbuzlar ve 1994 yılına ait arşiv var ama makbuzun kaydı yok ne hikmetse.

Bu 2 yıl önce dedimya birde 6 ay önce merak ettim buna nasıl bir yazı yazacaksın gerci tahmin edebiliyorum.

Ha bu arada bu konu çok daha detaylı bir şekilde Hem Kılıçdaroğlu'na hemde Bazı yazarlara hatta Uğur Dündar'a mail olarak gönderildi ne varki hiç biri cevap vermedi.

fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 14:43   #34
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1207 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Yani 2007 ve 2009 yılları Kılıçdaroğlu'nun Müdürlüğü biteli 10 yıl olmuş... Bu 10 senelik zamanda da kaybolmuş olabilir ayrıca 7 senedir iktidar olan parti zamanında da bu hale gelmiş olabilir. Tabii olmayadabilir

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2009, 14:45   #35
fertelliyim
Usta Yiğido

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yani 2007 ve 2009 yılları Kılıçdaroğlu'nun Müdürlüğü biteli 10 yıl olmuş... Bu 10 senelik zamanda da kaybolmuş olabilir ayrıca 7 senedir iktidar olan parti zamanında da bu hale gelmiş olabilir. Tabii olmayadabilir

Herşey olabilir Sonuç olarak burası Türkiye Diyoruz Öncesinde ve sonrasında Bir cok olmaz dediklerimiz olmuştur. Mail gönderdik dedimya bunun cevabını kendisinden bekledik ama cevap vermedi.

Alt 02.02.2009, 09:19   #36
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 821 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Deniz baykal çok sivrildiği için kılıçdaroğlunu bu şekilde harcıyor. Başka bir açıklaması olamaz bence, Çünkü İstanbulda kazanma imkanı vermiyorum...
Alt 02.02.2009, 10:16   #37
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Daha seçim olmadan kazanır yada kazanmaz, diye görüş belirlemek tahminden öteye gitmez. Şimdi bende desemki CHP İstanbul'da kazanır. Buda ayrı bir tahmin olur. Şimdiden sonuç açıklanmaz, son ana kadar her an herşey olabilir.
Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun, hilesiz, demokratik olsun, seçimle gelen halkın kararıyla gelen sonuca saygı duyarız vede duymalıyız.

.
Alt 02.02.2009, 10:50   #38
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1305 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Madem birbirimizi yiyoruz yemeye ,bari Sivas için yiyelim..Boşverelim İstanbulu..
Alt 02.02.2009, 14:15   #39
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 834 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Konu Atatürk'ün bankasını yemek olunca belge soran arkadaş, nedense Sayın Topbaş'ı yolsuzluk yapmak, dürüst olmamak ve haksız malvarlığı edinme imasında bulunurken belge sunamıyor.

Bu ne adaletsizlik?

Sayın Topbaş'ı ailemden tanıyanlar var; başkanlığı öncesinde de.
İstanbul'da oturan akrabalarım da gayet memnunlar.

Bu mal varlığı açıklansın, düelloya davet safsatalarından da bıktık usandık.

Yapacakları icraatlerden bahsetsinler; fazla atmadan.

Dürüst olmakla 4 milyar dolar bulunmuyor.

Ali Kırca ile röportajında İstanbul'a yapılacak 3. köprüye halkla birlikte karar vereceğiz dedi Kılıçdaroğlu. Tüp Geçit isterlerse tüp geçit, köprü isterlerse köprü dedi.

Başbakanımız da zaten yapılmakta olan tüp geçit'i hatırlatınca (İstanbul'la pek alakadar ya Sayın Kılıçdaroğlu ), hemen kıvırdı; o ulaştırma bakanlığının projesi, belediyenin değil dedi. Sözde ondan 3. köprüyü yok saymış.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2009, 14:52   #40
RECEP_YÜKSEL
Yeni Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RECEP_YÜKSEL Şuan RECEP_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2010 12:05

Tecrübe Puanı: 731 RECEP_YÜKSEL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben kırkbir senede istanbulu tamamını öğrenemedim

Kılıçdar oğlu nasıl öğrensin

Bu arada adam istanbulu bilmiyor ama nedense İstanbul Milletvekili

yiğidi öldür hakkını yeme derler büyüklerimiz

istanbulun ilçelerindeki her aday aday olduğu ilçeyi biliyormu acaba?

sırf eleştiri olsun diye eleştiriyoruz

Kılıçdaroğlu soruyor Başbakan cevap veriyor

buda ayrı bi olay Topbaş niye cevap vermiyor

hani hep ne derdik HAYIRLISI NEYSE O OLSUN

KEŞEK BU KONULARDA SİVASLIYA SAHİP ÇIKSANIZ BU KADAR

AMA YOK TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTMAYA DEVEM

ÇALAN BENDENSE SORUN YOK SENEDEN SORUN ÇOK

MANTIĞI OLDUĞU SÜRECE YOLA DEVAM

OSMANLI DIR SOYUM TÜRKLÜKTÜR YOLUM BİLMEM BAŞKA KONU BEN TÜRKOĞLUYUM

İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ
KOMİTE BAŞKANI....
RECEP_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil