|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
![]() Ya arkadaşlar Kılıçdaroğlu'nun kaybolduğu doğrumu vah garibim vah İstanbul onu yutmadan elbirliği verip burdan Kılıçdaroğlu'nu arayalım
Kılıçtaroğlu'na şu sorulmalı SSK da 1992 – 1999 yılları arasında Genel Müdür olarak görev yaptığı zaman - 1998 senesine kadar gerek banka kanalıyla, gerekse direk olarak kuruma yapılan prim ödemelerinin bilgisayar kayıtlarına geçmediğini - Arşiv kayıtlarının sıhhatli olmadığını - Bu sebeple vatandaşın ödediği primlerin makbuzlarını kesinlikle ibraz etme mecburiyetinde olduğunu Ödediği halde ödenmedi gözüktüğünü hatta vatandaşın orjinal makbuzu elinde olmasına rağmen kurum kayıtlarında olmamasını - Ödeme makbuzlarının kayıtlarda görünmemesine rağmen orjinali ibraz edildiği taktirde ödenmiş kabul edeceklerini. Bu dediklerimi şahsen ben Bakırköy SSK İsteğe bağlı arşivlerinde yaşadım bu arada oraya gittiğinizde memurun dediği şu, biz bulamayız istiyorsanız arşiv arda siz bakın. Arşive gittiğinizde ise tam bir hurdalık hatta çöplüğü andıran görüntülerle karşılaşıyorsunuz.
Konu fertelliyim tarafından (31.01.2009 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1207
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bakırköy ssk'ya ne zaman gidip bu arşive hangi sene ulaşmak istediniz acaba?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
İlk olarak 2 yıl önce gittim bulunamayan ve arşivde gözükmeyen makbuzların orjinalleri bulununca 6 ay önce tekrar gittim Makbuzların orjinalleri elimde olmasına rağmen Arşivde tekrar aradım ancak Arşim kayıtları olmadığından bulamadım 1994 yılına ait makbuzlar ve 1994 yılına ait arşiv var ama makbuzun kaydı yok ne hikmetse. Bu 2 yıl önce dedimya birde 6 ay önce merak ettim buna nasıl bir yazı yazacaksın gerci tahmin edebiliyorum. Ha bu arada bu konu çok daha detaylı bir şekilde Hem Kılıçdaroğlu'na hemde Bazı yazarlara hatta Uğur Dündar'a mail olarak gönderildi ne varki hiç biri cevap vermedi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1207
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yani 2007 ve 2009 yılları Kılıçdaroğlu'nun Müdürlüğü biteli 10 yıl olmuş... Bu 10 senelik zamanda da kaybolmuş olabilir ayrıca 7 senedir iktidar olan parti zamanında da bu hale gelmiş olabilir. Tabii olmayadabilir
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Herşey olabilir Sonuç olarak burası Türkiye Diyoruz Öncesinde ve sonrasında Bir cok olmaz dediklerimiz olmuştur. Mail gönderdik dedimya bunun cevabını kendisinden bekledik ama cevap vermedi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() Deniz baykal çok sivrildiği için kılıçdaroğlunu bu şekilde harcıyor. Başka bir açıklaması olamaz bence, Çünkü İstanbulda kazanma imkanı vermiyorum...
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Daha seçim olmadan kazanır yada kazanmaz, diye görüş belirlemek tahminden öteye gitmez. Şimdi bende desemki CHP İstanbul'da kazanır. Buda ayrı bir tahmin olur. Şimdiden sonuç açıklanmaz, son ana kadar her an herşey olabilir.
Sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun, hilesiz, demokratik olsun, seçimle gelen halkın kararıyla gelen sonuca saygı duyarız vede duymalıyız. .
![]() |
#38 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Madem birbirimizi yiyoruz yemeye ,bari Sivas için yiyelim..Boşverelim İstanbulu..
![]()
![]() |
#39 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 834
![]() ![]() ![]() |
![]() Konu Atatürk'ün bankasını yemek olunca belge soran arkadaş, nedense Sayın Topbaş'ı yolsuzluk yapmak, dürüst olmamak ve haksız malvarlığı edinme imasında bulunurken belge sunamıyor. Bu ne adaletsizlik? Sayın Topbaş'ı ailemden tanıyanlar var; başkanlığı öncesinde de. İstanbul'da oturan akrabalarım da gayet memnunlar. Bu mal varlığı açıklansın, düelloya davet safsatalarından da bıktık usandık. Yapacakları icraatlerden bahsetsinler; fazla atmadan. Dürüst olmakla 4 milyar dolar bulunmuyor. ![]() Ali Kırca ile röportajında İstanbul'a yapılacak 3. köprüye halkla birlikte karar vereceğiz dedi Kılıçdaroğlu. Tüp Geçit isterlerse tüp geçit, köprü isterlerse köprü dedi. Başbakanımız da zaten yapılmakta olan tüp geçit'i hatırlatınca (İstanbul'la pek alakadar ya Sayın Kılıçdaroğlu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Yeni Yiğido
![]() RECEP_YÜKSEL Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2010 12:05
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
![]() Ben kırkbir senede istanbulu tamamını öğrenemedim
Kılıçdar oğlu nasıl öğrensin Bu arada adam istanbulu bilmiyor ama nedense İstanbul Milletvekili yiğidi öldür hakkını yeme derler büyüklerimiz istanbulun ilçelerindeki her aday aday olduğu ilçeyi biliyormu acaba? sırf eleştiri olsun diye eleştiriyoruz Kılıçdaroğlu soruyor Başbakan cevap veriyor buda ayrı bi olay Topbaş niye cevap vermiyor hani hep ne derdik HAYIRLISI NEYSE O OLSUN KEŞEK BU KONULARDA SİVASLIYA SAHİP ÇIKSANIZ BU KADAR AMA YOK TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTMAYA DEVEM ÇALAN BENDENSE SORUN YOK SENEDEN SORUN ÇOK MANTIĞI OLDUĞU SÜRECE YOLA DEVAM
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
istanbulda yaşayan sivaslı eğitimciler | ZEHRAHAKAN | Türkiye'deki Sivas'lı Şirketler | 5 | 18.07.2009 12:08 |
İstanbul'da yağmur | gürün_güzeli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 27.07.2008 10:01 |
İstanbulda kaç sivaslı var biliyormusunuz ? | havacı | Arşiv | 7 | 08.05.2008 13:53 |
İstanbul'da en çok NERELİ yaşıyor | arikarinkuchi | Arşiv | 10 | 22.02.2008 13:15 |
-->İşte SİVASLILAR'ın Gücü... | ceylankimya | Arşiv | 5 | 17.01.2008 16:39 |