|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#41 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlaşılan chp genel başakanı denis baykalın ergenekoncuların avukatlığını yaptığı gibi bunlarda kemal kılıçdaroğlunun (yani zehir hafiyenin ) avukatlığına soyunmuşlar
|
|
|
#42 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eeeee bilip bilmeden, ordan burdan taraflı internet sitelerinden ve taraflı kendi medyalarının hazırladıkları ve yargısız infaz edip sadece kendilerinin inandıkları haberleri haber diye haberciliğe soyunursa, birileri de elbetteki avukatlığa soyunacaktır. Çamur at izi belki kalır.
.
|
|
|
#43 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
#44 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1241
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar derken??? Ben onu anlayamadım biraz daha saygılı olsak ya da nerden bu samimiyet???
|
|
|
|
#45 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
kim zehir hafiyeyi savunuyorsa onu kastetdim saygısızlık olacak bir kelime yok kendinizden başkasının fikirlerinede saygılı olun ve tahammül edin demokrasi demek başkalarının fikirlerine tahammül göstermek demektir
|
|
|
|
#46 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1241
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burada Kılıçdaroğlu yok hakkında bir iddia var ben de Kılıçdaroğlu'nun bu iddialara olan cevabını buraya yazdım. Bu durumda "BUNLAR!!!" diye bahsettiğiniz kişi ben olsam gerek... Ve bana bu şekilde hitapta bulunamazsınız... Size göre saygısızlık olmayabilir... Asıl siz insanların fikirlerine saygılı olun, kendi iddialarınıza karşılık veren kişilere BUNLAR diye hitabetmeyin tahammülsüzlük yapmayın... Başka bir başlık altında da birisi ULAN diye söze başlamıştı tahamülsüzlüğünden yine böyle siyasi bir konuda bu tür konuşmalar ayıptır... Ki ben her mesajımı tüm sakinliğim ve saygımla yazarken, her mesajımı "SAYGILAR" kelimesi ile bitirirken böyle ulanmış, bunlarmış haketmiyorum bunları...
Saygılar...
|
|
|
|
#47 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2255
![]() |
bencede herkes birbirine saygılı konuşsun.kılıçdaroglu yada başka bir siyasi için kalp kırmaya degmez.onların bütünü sizin kalbinizden degersizdir
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
turanyiğido arkadaşım,
siz kendinize nasl davranılmasını istiyorsanız, sizde karşınıdakine öyle davranın lütfen. Demokrasi demek başkalarıa hakeret etmek olmasa gerek. Burada kendi siyasi görüşünüz ne olursa olsun showunuzu yaparken, başka fikirleri karalamak olurmu? Burada farklı görüşte arkadaşlarımızda olabilir, kalkıp sizin dilinizce size cevaplar geldiğinde konu konuluğundan çıkar, biraz daha hoşgörülü bakamazmıyız karşı fikirlere rica etsem. .
|
|
|
#49 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
Bu haber'i yapan arkadaşın,yazısının altına teşekkür etmeyi unuttum ama burdan teşekkür edeyim zira bu konu dahilinde bilinmeyenler ortaya çıksın.
Almanya'da faaliyet gösteren, Friedrich Ebert Vakfı,Almanya gizli istihbaratı tarafından desdeklenen,genelde ülke içi veya ülke dışında,vakıf-kişi veya guruplara para yardımı yapan,bundaki amacı ise,ülke içinde hükümetler lehine,ülke dışında ise,o ülkenin hükümetlerine aleyhte oluşumları desdekleyenlere para yardımı yapar. Almanya içerisinde,1980 li yılların ortasında Türk vatandaşlarını içinde barınan örgüt-cemaat ve oluşumlara para yardımı yapmıştır.İlk önce Cemalettin Kaplan, daha sonra ise bugün adını duyar olduğumuz,AKP hükümetince üstü sözde ergenekon terör örgütü ile kapatılmaya çalışılan DENİZ FENERİ'ne el atmış,onların Almanya'da örgütlenmelerini sağlamıştır. Konuda bahsi geçen,Yani Kılıçtaroğlu için yapılan düzmecede, aslen Alman vatandaşı olan,Almanya'da ikamet eden,1980 döneminde Almanya'ya iltica eden iki Türk kökenli vatandaş ile herkese açık aleni ortamda yan yana gelmeleri.Zira bu suç duyurusunu yapan Talip doğan KARLIBEL(Aslen İst. doğumlu,dedesi ve babası CHP den milletvekilliği yapmış,20 yıldırda Almanya'da ikamet eden Almanya vatandaşlığına geçmiş,Orda Alman Gizli İstihbaratı için çalışmaktadır.Bu şahış Tekrar Türk vatandaşlığına geçmek için başvurusu olmuş,çıkan zorluklar karşısında alamamış,en son müracatı ise 2008 ilkbaharndadır.) ilk suç duyurusunu,Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına 2008 yılı Haziran ayında yapmıştır.O dönem yaptığı suç duyurusu; İLK SUÇ DUYURUSU Chp İstanbul parlementeri Ali Kılınç ve yanındaki bazı Chp milletvekilleri ile,Almanya'da Faaliyet gösteren Friedrich Ebert Vakfı'dan CHP adına yardım almışlardır.Resmi bir partinin Yabancı bir vakıfdan para almasının Türkiye'de suç olduğundan dolayı kapatılması gerekir. Bunun üstüne Haziran 2008 yılında cumhuriyet savcılığı hazırladığı dosyayı bir üst mahkemeye gönderir,gerekli evrak ve dökümanları ALMANYA'dan isterler.(adalet bakanlığı kanalı ile) Öyle bir evraka interpol tarafından aranmasına rağmen ulaşılamaz.Davada düşer. Bu arada,alındığı iddia edilen para 1990 lı yıllarda,İstanbulda tutuklanan Friedrich Ebert Vakfı bir yöneticisini,savunmakla mükellef CHP'li Talip Doğan KARLIBEL'in babasıdır.Babasının aldığı parayı CHP almış diye çarpıttığı,Alman Makamlarınca,Türk Adalet bakanlığına intikal eden evrakta, Friedrich Ebert Vakfı tarafından gider makbuzu olarak,avukatlık ücreti açıklaması bulunmaktadır.Bu vakıfın yöneticisinin niçin yargılandığınıda aşağıda açıklayalım. Devreye Kemal KILIÇTAROĞLU'nun AKP milletvekilleri hakkında suç dosyalarını çıkarıp, AKP çatırdamaya başladığında, yıl yıl olarak Kemal KILIÇTAROĞLU hakkında araştırmalara,eskiden verilmiş yukardaki suç dosyasına ulaşılır.Kılıçtaroğlu'nu ilişkilendirecek 2005 yılındaki Almanya ziyaretinde,Alman istihbarat servisine düşmüş Türk Kökenli vatandaşları çekilmiş fotoğrafları karşılarına çıkar. Bunu nasıl bir hale getirip,Kemal KILIÇTAROĞLU'nu suçlayalım denildiğinde resimlerdeki kişilerin eskiden işlediği suçlar gündeme gelir.Bunlar ile Kemal KILIÇTAROĞLU'nu ilişkilendirip,bir suç beyan etmek en kolay iştir.O kişilerin 1980 öncesindeki işlediği suçlar''Darbe yapmak-Hükümeti devirmek'' 2009 yılında adapte ediliyor. Nede olsa,bu suç duyurusunu yapan sade özellikte biri,Almanyada ikamet ediyor.Sonuç çıkmayacak,bundanda AKP zarar görmediği gibi çamur at izi kalsın olacak. Bu suç duyurunda,Türk adalet mekanizmasına göre suç kabul edilecek,yargılanmasına delil kabul edilecek,bilgi-evrak-kanıt varmı,işte burası çok komik.Tıpkı,Yahudi Haham'ı Tuncay GÜNEY gibi,yurt dışında ikamet eden birisinin sözde verdiği(Ülke TV deki,Telefonla katıldığı bir açık oturumda) konuşmalarıdır. Yukarıda,ilk mahkemeye verilip yargılanan Friedrich Ebert Vakfı yöneticisi hakkındaki '' suç'u '' birazda açalım.Bu vakıf yöneticisi,bizzat kendisi tarafından İstanbul'daki ziyaretinde tutuklanmış,o dönem İstanbul savcılığına yapılan suç duyurusunda,MİLLİ gazeye yapılan yardım ve yapan bu vakıf hakkında ki suç duyurusudur.O dönem bu vakıf yöneticisi yargılanıp salıverilmiştir. – Friedrich-Ebert-Stiftung’un (FES) 1925’den buyana Almanya ve yurt dışında yürüttüğü siyasi, eğitim ve danışmalık alanlarındaki çalışmaların sloganıdır. Demokrasiyi ve kalkınmayı dünya çapında teşvik etmek, barışa ve güvenliğe katkıda bulunmak, küreselleşmeyi dayanışma içerisinde şekillendirmek ve Avrupa Birliği’nin genişlemesini ve kökleşmesini desteklemek FES’in uluslararası çalışmalarının hedefleridir. FES, Türkiye’deki temsilciliği aracılığıyla yirmi yıldan uzun süredir Türkiye ve Almanya’da kendilerini çalışmalarına adamış insanların ve sivil toplum kuruluşlarının diyaloğunu ve işbirliğini teşvik etmektedir.
|
|
|
#50 |
|
Usta Yiğido
"Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem..Ama onları söyleme hakkını ölünceye kadar savunurum.." .......................Voltair e
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|