Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
CHP HALKI KANDIRIYOR MU? - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.02.2009, 18:22   #21
5711453
Yeni Yiğido

5711453 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5711453 Şuan 5711453 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2009 18:22

Tecrübe Puanı: 0 5711453 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: CHP HALKI KANDIRIYOR MU?

chp bunu hep yapıyor...ama hiç tutmadı.o muhalefet kalmaya mahküm.
5711453 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 18:29   #22
ebubekir çakmak
Usta Yiğido

ebubekir çakmak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ebubekir çakmak Şuan ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51

Tecrübe Puanı: 737 ebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDIebubekir çakmak TAM BIR BEYEFENDI

bu konuların sonu gelmezzzzzzzz bizim milet koyun oldukça çobanımız bol olur baykal olmasada bir başkası milleti kandırırr

O HALDE

HAYATTA BENİM BOYAYACAĞIM RENGİ ALACAKTIR!!!

EBUBEKİR ÇAKMAK.
ebubekir çakmak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 20:33   #23
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29

Tecrübe Puanı: 760 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
baykal tayyipin chp deki truva atıdır
istediği gibi kullanıyor tayyip bey onu, siirtten yasağını kaldırtıp seçime soktular tayyip bey jet fadıl dolandırıcısının yerine meclise girdi, baykalla tayyip gizlice boğazda bir villada toplantı yaptılar yıllar önce ,
diğer partileri elimine edip ikili bir parlemento kuraım ilerde sen başbakan ol bende cumhurbaşkanı olayım deyip , tabanına anlayışına ihanet etmiş bir adamdır chpnin başı baykal, bunuda bilin isterim , baykal tayyibin dostudur düşamnı değil
allah cezasını verecek herikisininde pek yakındır sonları, sağdan soldan yeni partiler gelecektir seçim sonrası
artık bu hacivat karagöz oyunu bitecektirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
abircan.ilk.defa..sana.katılıy orum.bende.herzaman.diyorum.ba ykalın.chp.nin.başında.olması. akp.için.anatajdır.chp.nin.baş ında.baykal.oldugu.surece.o.pa rtı.bıryere.gelemez.oldugu.yer de.sayar.şimdi.saydıgı.gibi... .

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 21:18   #24
akörenli
Yeni Yiğido
NO AVATAR

akörenli Şuan akörenli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.08.2009 17:26

Tecrübe Puanı: 0 akörenli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hemşehrilerim unutmayın hükümetler geçici muhalefet kalıcıdır.
sayın baykal ise uyanık insandır o yüzden kalıcı olana yani muhalefete talip
akörenli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 21:22   #25
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44

Tecrübe Puanı: 974 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

İstanbul'da Kılıçdaroğlu kazansın yeter Baykal'ın ne olduğu belli ve CHP'nin başında olduğu sürece bu partiden hayır gelmez.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 21:29   #26
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29

Tecrübe Puanı: 760 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İstanbul'da Kılıçdaroğlu kazansın yeter Baykal'ın ne olduğu belli ve CHP'nin başında olduğu sürece bu partiden hayır gelmez.
kılıçdaroglu.....tek.başına.ad ay.olsun.hiç.rakibi.olmasın.yi ne.kazanamaz.

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2009, 09:05   #27
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 834 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
akörenli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hemşehrilerim unutmayın hükümetler geçici muhalefet kalıcıdır.
sayın baykal ise uyanık insandır o yüzden kalıcı olana yani muhalefete talip
sanırım doğru bir tespit, bu sayede ETÖ'nün her zaman isteklerini yerine getirebilir. Şimdi yaptığı gibi... Sonuçta bu avukatlık boşuna değil bence...
Alt 11.02.2009, 12:34   #28
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1071 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
HaKaaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abircan.ilk.defa..sana.katılıy orum.bende.herzaman.diyorum.ba ykalın.chp.nin.başında.olması. akp.için.anatajdır.chp.nin.baş ında.baykal.oldugu.surece.o.pa rtı.bıryere.gelemez.oldugu.yer de.sayar.şimdi.saydıgı.gibi... .
daha çok hak vereceksiniz bana, şu kriz biraz daha girsin ciğere kalbe, mideye, sırta saplanacak o teğetin ucu, bak gör burda bana ekonomi profösörü mauamelesi yapacaksınız, itibarım artacak ama hep beraber iflas edeceğiz ben neyleyim böyle itibarı, hepinizle 29 mart seçimlerinden akp nin şanlı zaferinden sonra görüşelim,

aha buraya yazıyorum burda bana propaganda yapan herkesi, mayıs ayının ortasında bekliyorum bakalım ne konuşacağız hep beraber
kaçımız daha işsiz kalacak göreceğiz, kaçımızın daha anası babası kardeşi eşi işsiz kalacak göreceğiz

hepinizi nisan mayıs arası sivaslılar nette tekrar geyiğe davet ediyorum , bakalım o zamanki geyikler bu zamanki gibi olacakmı
şurada en az 6 aydır kriz kriz derken bazı k.........yanlış anladı krizi gülme krizi diye dalga geçerdik, şimdi sorarım hepinize kimin durumu 6 ay öncesinden daha iyi ve kimin durumu 6 ay sonra bugünkünden iyi olacak, samimi olarak düşünüp yazın lütfen
Alt 11.02.2009, 13:07   #29
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58

Tecrübe Puanı: 1079 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
boşver
sizinkiler 40 yıldır halkın dini duygularını kullanıyor, olmadı milli nizam olmadı msp, olamadı fazilet olmadı saaadet olmadı çağdaş yorumu akp, bırak birazda chp kullansın belki 40 yıla kadar halk onuda iktidar yapar, bırakın o da şansını deniyor hem bize ne size ne ki ona 70 milyon zamanla karar verir, 10 sene önce akp mi vardı, kimbilir belki ömrü hiziple muhalefetle geçmiş baykal belki 90 nında görürü koltuğu
adamları oldukları yerde bırakmadılarki parti kapat aç kapat aç sonunda 5. parti kuruldu
Alt 11.02.2009, 14:59   #30
gezgin_58
Usta Yiğido
NO AVATAR

gezgin_58 Şuan gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2024 07:14

Tecrübe Puanı: 688 gezgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sadece chp deıl sıyaset gercek bır yalan
gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil