|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() cafer_ank Şuan
![]() Son Aktivite: 07.04.2009 01:02
Tecrübe Puanı: 606
![]() |
![]() Yazdıklarınıza bakınca Köylümüzü bu kadar küçümsenizi anlayamıyorum
bu kadar okuyan insan var bu kadar iş ve imkan sahibi insan var yinede bizim köy çevresindeki en kötü köy diyorsunuz bence tabiki iş beceremeyem o köylerdede insan vardır şöyle bir atasözü var su-i misal emsal değildir bence köylümüzü aşağılama yerine yol gösterebildik mi biz onlara? Okuduk öğretmen olduk muh. dr. olduk sadece köylümüzü aşağılama meretebesine mi yükseldik.? Ümit vermek gerekir, diye düşünüyorum. Yinede herşeyin en doğrusunu Allah bilir. Ben bizim köylü insanların İzmire Ünyeye gitmelerini dışa açılmları açısından olumlu buluyorum orada iş kuramıyan olmuştur ama kuranlarda olmuştur bir kişi bile kursa çok önemli kaldıki çok var sivas dışında ülke dışında iş kuran insanlarımız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |