![]() |
#291 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() ferdi tayfur-bana sor :(
uykusuz gecelerin sabahini bana sor yarim kalan askimin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu bilirsin mutsuzlugu bana sor yikilan yuvalarin sonu gelmez yollarin yasanmamis yillarin eyvahini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu tanirsin mutsuzlugu bana sor karsiliksiz sevginin vefasiz sevgilim bombos kalan bir elin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu tanirsin mutsuzlugu bana sor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 698
![]() |
![]() bu türküyü cok sewiyommm :(
Odam kireç tutmuyor Kumunu katmayınca Sevda baştan gitmiyor Sarılıp yatmayınca Baba ben derviş miyem Hırkamı giymiş miyem Ben sevdim eller aldı Niye ben ölmüş müyem Odamı kireç eyle Yüzümü güleç eyle Yandım aşkın elinden Gel bana ilaç eyle Odam kireçtir benim Yüzüm güleçtir benim Soyun da gel yanıma Tenim ilaçtır benim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Karsimda durdugunda
Gözlerine baktigimda İçimden bir seyler kopuyor olmuyor Nefesim daraliyor Yeminler bozuluyor Cinmisin perimisin anlamadim O deniz gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana aglarim yana yana O güzel gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana aglarim yana yana Gitme kal be yanimda surada basucumda Sana kurban olurum elveda deme bana Ben seni el üstünde hatta bas üstünde Tasirim merak etme Elveda deme bana O deniz gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana aglarim yana yana O güzel gözlerinden alamam gözlerimi Gider eski zamana aglarim yana yana Gitme kal be yanimda surada basucumda Sana kurban olurum elveda deme bana Ben seni el üstünde hatta bas üstünde Tasirim merak etme Elveda deme bana Gitme kal be yanimda surada basucumda Sana kurban olurum elveda deme bana ERCAN DEMİREL
![]() |
#294 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 776
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Aldanışlar orada kaldı, aldatıldın ahın vardı, aldatıldım ahım aldı, yalvarıldım vahım oldu, aldanışta masum oldun, yalvarışta yüzüm soldu. dikene battı yalanın ağzı, yatsılarda mumlar öldü. düşümü böldü sevgi çölünün ölüme çeken o kavuran nefesi, akşamında leşime baktım, peşime takılan adını kazıdım, ümidi çaldım, ahı yanıma vardı, vahımı şarkı yaptım, dinledikçe ağladım, gözyaşım!... insan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu. yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü, çevirdim yüzümü, dostumundu teklif, düşmanındı ısrar, acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar. yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü kârın el mi sallar? batan güneş yine doğar. batan gemi yatan mezar, azar azar kazar mezar, kumar umar arar, yazar kader kime çıkarsa bahtı tahtı kapar, tanrı bunu hep yapar. salla gitsin arzular gemiler zaten batık, yolla gitsin mektuplar adresin mi kayıp? zorla güldü âmâlar ağlamak mı ayıp? korla yandı umutlar geçen dünü sayıp, yor ki aklını hakkını sorgula düne bakıp? Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? sonralara kaç damla gözyaşı? Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi ve tanrı bâş etti, çile doğdu, hile koydu adını günahın. sille vurdu, illeler inatçı yordu, sınava tabi tabiat ananın evlatları rabbi tanımadı, kimisi küfretti yaradana, zülmetti kendine, hükmetti paraya, çoğuna paralar sıktı kurşunu yaralar açtı durumu battı. dünya malı uçan halı, kırılır dalı her ağacın, yıkılır her bina afette, gofret, bedelindir o dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü yıka yüzünü, hüzünü her adem tanır, geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı topraklara; vakti gelince kazma kürekle silineceksin. dayanacağın bir duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet zalimdir, hakkımı isterim, payıma düşen herşeyi alırım felsefesi, haksızlık oyunlarında hakkı yendi, rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı, yaranın acısı tacı attırdı krala dahi, bir ömür fani, bir umut hani? tebessüm vahi, kabusum canî yazdıklarım; yazacaklarımın güvencesi sago k. Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin? sonralara kaç damla gözyaşı? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 887
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Neşe Karaböcek....
Saçın yüzüne değse Tenini kıskanırım Birine söz söylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Öleceğim derdimden Deli ediyor beni Gezinir her yerini Okşadıkça tenini Elini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Öleceğim derdimden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Usta Yiğido
![]() dokunsam ağlar mısın
düşünüp o yılları bir dokun bin ah işittim senden bu kadar kolay mıydı vazgeçmek benden ağlasam duyar mısın feryadımı yüzüme bakar mısın son kez içimde yorgunluğum mutsuzluğum sebebi bir tek sensin bu umutsuzluğumun kalbim yıllar geçsede affetmeyecek bilsemki göz yaşım hiç dinmeyecek sensiz bu son gecem bu son sabahım tadı yok bu mevsim ayrılıkların bilsemki bir daha hiç dönmeyecek bilsemki göz yaşım hiç dinmeyecek utanmam yenilmem mutsuzluğuma şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Usta Yiğido
![]() Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı
Sen kurtar yarabb ümitsizce Karşılıksız yananı Al derdimi dağlara ver, ateşe ver Sen yarabb Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar Gör yarabb Ben mecburum sana, sesimi duysana Allahın aşkına kıymam ana Umutsa umut yok, çareme varmaz yol Senden sonrası yok, mecburum sana |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() baran_07 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 00:01
Tecrübe Puanı: 614
![]() |
![]() Allah-u Allah (Hicaz)
Ömrün bitirmiş viranemiyem Aklın yitirmiş divanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Kanat vururum, döner dururum Yanar kurururm, pervanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Yaşlı gözlerim, tutmaz dizlerim Yolun izlerim, mestanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Aşkî can feda, olsa ne fayda Aşk oku yayda, kemanemiyem Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah Allahu Allah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() baran_07 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 00:01
Tecrübe Puanı: 614
![]() |
![]() Gül Yüzünü
Gül yüzünü rüyamızda Gürelim ya RESULALLAH Gül bahçene dünyamızda Girelim ya RESULALLAH Sensin gönüller sultanı Getiren yüce Kur'anı Uğruna tendeki canı Verelim ya RESULALLAH Aşkınla yaşarır gözler Hasretinle yanar özler Mubarek ravzana yüzler Sürelim ya RESULALLAH Veda edip masivaya Yalvarıp yüce Mevlaya Şefaat - Mustafa' ya Erelim ya RASULALLAH Levleke dedi sana hak Bağışla yüzümüze bak Huzurullaha yüzü ak Varalım ya RASULALLAH Derviş derki kardeşlere Çok selavat ver kardeşlere Gül yüzünü göre göre Ölelim ya RASULALLAH |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Usta Yiğido
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
![]() |