Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt?
aklıma 3 ihtimal geliyor
1-helikopter kaçırıldı
2-yogun kar yagısı yada cıg altında kaldılar
3-helikopter başka yere düştü
evet 3.sü olabilir çünkü helikopterde yer belirten cihaz yokmuş yada çalışmıyormuş.acaba bu mallara helikopter maraşa düştü diye kim dedi.yozgat semalarında yada hiç akla gelmeyecek başka yerdede düşmüş olabilir.maraşta düşseydi tahminim şimdiye bulurdu.1000 kişi arıyor.hoş gece bir ara sayın bakan ara verdirdi am 1000 kişi 18 saatte bulamıyorsa bu iş te nir iş var
|
ben 3 e katılmıyorum nasılki kara yolunda belli bir istikamet içinde yolda gidiliyorsa havadada öyle...ki telefon görüşmesi tam 19 dk sürmüş bu 19 dkda hiçmi sinyal alıp yerini tespit edilemiyo ya ????iktidarın beceriksizliği ve bu işin içinde kasten yapılma var!!!!!!!!!!!
Alıntı:
gul-i_ahmer Nickli Üyeden Al?nt?
ben 3 e katılmıyorum nasılki kara yolunda belli bir istikamet içinde yolda gidiliyorsa havadada öyle...ki telefon görüşmesi tam 19 dk sürmüş bu 19 dkda hiçmi sinyal alıp yerini tespit edilemiyo ya ????iktidarın beceriksizliği ve bu işin içinde kasten yapılma var!!!!!!!!!!!
|
ayrıca helakopter kaçırılmış olsa telefon görüşmesi olmazdı ve çığ altında olsalardı ihh habercisi söylerdi ve konuşmaları okuduysanız bir ara yaralı olan ismail gübeş bacağının kırık olmasını sölüyo ve bi ara helakopter içine girdiğini sölüyo