|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#6461 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() DORUK58 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.03.2009 15:54
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() TÜTERMİ BU OCAĞIN DUMANI SENSİZ
BAK ALPERENLER ŞİMDİ KİMSESİZ PEYGAMBER ÇİÇEĞİMİ O DA AÇMAYACAKMIŞ BU YAZ SEN GİTTİNYA YOKSUN YA. ŞİMDİ YOLLARA DÜŞTÜ ALPERENLER Bİ GÖRSEN ONLARI HEPSİ ÇİÇEKLER SANKİ KANATLANIP YANINA GELECEKLER YAVRUZ KOKUSUNU SANA GETİRECEKLER Konu DORUK58 tarafından (27.03.2009 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar DORUK58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6462 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() MUHSİN BAŞKAN'A
Haberi duyduk televizyondan Dediler haraket etti Maraş'tan Dualar okundu sana her dudaktan Böyle olmamalıydı Muhsin Başkan Sivas'ın sana bir vefa borcu var Seni seven hatıranı ebedi saklar Yüreğimiz acır gözümüzde yaşlar Böyle olmamalıydı Muhsin Başkan Bir simge olmuştun Sivas'lı için Sen insanlarla hep iyi geçindin Sevenlerin ağlıyor hep için, için Böyle olmamalıydı Muhsin Başkan Yok olunca anlaşılır bazı değerler Kader bize yaşatır hep acılı keder İhmal varsa bunda bunu kim affeder Böyle olmamalıydı Muhsin Başkan Arif COŞKUN
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6463 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -----Maraş`a Sitem-----
Bir hüzün bıraktin garip yüreğe, Acılara attın bizleri Maraş. Aldin yığidimi koydun toprağa, Nasıl kıydın söyle yığide Maraş, Oy Maraş, yan Maraş, kalleşsin Maraş. Sivas`ın yüreği yanıyor gardaş, Emanet etmiştik yığidi sana, Nasıl kıydın O`na söyle sen bana, Analar, bacılar aslana yana, Kahramanlık bu mu de hele maraş, Oy maraş, yan maraş, kalleşsin Maraş. Sivas`in yüreği yanıyor gardaş, Bu ne hırçın hava, kışların yaman, Dağların başından çekilmez duman Sivas`ın içine bıraktın aman, Yüreği ateşe attın sen Maraş, Oy Maraş, yan Maraş, kalleşsin Maraş. Sivas`in yüreği yanıyor gardaş, Dönüp bakmam artık senin yönüne, Sevinçler duyamam mutlu gününe, Karlı mı geçmişin, yazık dününe, Senle işim olmaz benim hiç Maraş, Oy Maraş, yan Maraş, kalleşsin Maraş. Sivas`ın yüreği yanıyor gardaş, Ateş düştü yüreklere yakıyor, Maraş`in dağında yiğit yatıyor, Kalpte ki acıma yası katıyor, Bize edeceğin bu muydu Maraş, Oy Maraş, yan Maraş, kalleşsin Maraş, Sıvas`in yüreği yanıyor garaş, Böyle miydi senin ile ahtımız, Acılara salıp yıktın tahtımız, Gayri gülse n`olur bizim bahtımız, Yiğidi ilinden kopardin Maraş, Oy Maraş, yan Maraş, kalleşsin Maraş, Sıvas`in yüreği yanıyor gardaş.
Konu sandalli tarafından (27.03.2009 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6464 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2224
![]() |
![]() bugün kara kara yagıyor kar
fırtınalar kopuyor enginlerde yoklugun hırçın dalgalar gibi hoyratca carpıyor yüreğime sonunu hatırlamadıgım bir rüya olsa görmek istemediğim bir son olmasa bir anda sıcrayıp uyansam uykumdan sevinsem şükretsem gercek olmadıgına bugün titriyor ellerim ayazda sanki tutmuyor ayagım boşlukta bir yanım akmaz oldu damarımda deli kanım çok geliyor dünyaya sensiz bu canım hayal perdem sonsuzlaga acıldı uçurum kenarına geldim düşüyorum peygamber çiçekleri elimden saçıldı keş dagında karlar altında üşüyorum Konu barikat58 tarafından (29.03.2009 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6465 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1386
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sen yokken çok yağmur yağdı buralara
oysa gitmeden güllük güneşlikti hava sanki gidişine ağlarmışcasına sen yokken çok yağmur yagdı buralara sen yokken çok yağmur yağdı buralar hani hep derdin ya bana ‘’gökten düşen her damla anlatır sevgimi sana’’ sen yokken çok yağmur yağdı buralara sen yokken çok yağmur yağdı buralara anlayamadım sevgi müjdeyelicisi mi yoksa gidişine ağıt mı bu her damla sen yokken çok yağmur yağdı buralara
![]() |
#6466 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4549
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dağlar Gibiyim
Dumanları çökmüş kalkmaz karları, Tek başina kalmış dağlar gibiyim, Yıllardır çekerim ah-u zarları, Sevdanın ardından ağlar gibiyim. Yar yüzünden düştüm onulmaz derde, Ararım sorarım sevdiğim nerde, Sevdanı vermedin, ateşin serde, Kalbimi közlerde dağlar gibiyim. Acı adım oldu soyadım deli, Gül verdim yarime almadı eli, Çok mu gördün bana o şirin dili, Türküleri sensiz söyler gibiyim. Yıktın gururumu döndüm yaprağa, Savurdun sevdami attın ırağa,, Çignedin bendimi düstüm toprağa, Basıpta geçdiğin yollar gibiyim. Kara mı yazılmış alnıma yazım, Hüzüne düşürdün inliyor sazım, Dıştan belli değil icerde sızım, Gizliden gizliye inler gibiyim. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#6467 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.12.2009 17:06
Tecrübe Puanı: 715
![]() |
![]() Görünme
Haber bile yollama Seni benliğimden Atmış değilim Lakin dinle İçimdeki yalnızlığının Ateşlediği alev Söndü artık Alıştım sensizliğe Bunca zamandan sonra Ne kulaklarım sesini Ne gözlerim seni Duymasın görmasin Sende beni Mahkum eden ne var Gönül niçin senle An ve an yanında ister Yalnızlığın karanlığına Alıştığımda İşkence olsun diyemi Görünürde kaybolursun Yaptıkların yapacakların Vesselam maksadın Bitirmekse beni Uzaktan seslenip Uzaktan seyretme YAKLAŞ yAzan EBRU SITKIBÜTÜN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6468 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() DUYGU
Issız bir gece,karanlık yollar, Kaybolan benliğimi arıyorum. Cıvıldayan bir kuş sesinde, Yada uçan bir kelebekte, Belki de gökyüzünde.. Bunca insan içinde,nedir bu yalnızlık ? Herkesin iki yüzü var, görürüm yüzlerinde, Bakışlar çok karanlık,ufuktaki çizgide, Bir ağlama sesi duyarım, yüreğim kan içinde. Alaycı bakışlarla herkes düşmüş zevkine, Bir kahkaha duyarım, uzaklardan sinsice, Hayatın gerçekleri yaşanır beyinlerde, Kilitlenmiş duygular saklanır yüreklerde. Arif COŞKUN
![]() |
#6469 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.12.2009 17:06
Tecrübe Puanı: 715
![]() |
![]() Sabahı tatil olan
Bütün gecelerle hep Güneşi beraber bekledik Zaman yarı gecenin ötesinde Yine UYKUM yok Yine gecenin kollarındayım Sokaklar bomboş Yalnız duvarlarla kol kola Gece benim, ben gecenin Bir günü daha silecek Güneş aydınlığıyla Yalnızlık bana; Sevgimden son miras. Tanımadığım sokak Kalmadı inana!! Hepsinde izlarim Sıra sıra nakşoldu Ey ALLAHIM İsteyerek'mi geldim? Dünyaya bilemem Ben diledim ben duydum İnan artık Yalnızlığa da doydum. Bu senden son dileğim YA AZAT, ET YA TOPRAK ET. yazan:Ebru Sıtkıbütün ......................SON DİLEĞİM....................... ............. Konu ÇİRKİN KIZ58 tarafından (01.04.2009 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6470 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1386
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bak bahar geldi dağ ,taş,toprak uyanışa geçti
bir sen uyanmadın ölüm uykundan bir ses bir nefes ver ,öldüm merakdan aslında beddua vermem ama veriyorum kahırdan ne zaman döneceksin ,yoksa gelmeyecekmisin dönülmez yollardan
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SitemiziN EnlerI | Mert5858 | Forum oyunları | 641 | 31.05.2012 16:48 |
Sitemizin Boy Ortalaması | ero | Arşiv | 112 | 02.01.2010 13:21 |
Halk Ozanları Sivas Buluşması | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 01.12.2008 14:58 |