|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#5 | |
|
Yeni Yiğido
![]() sivastiyatro Şuan
Son Aktivite: 04.05.2009 02:15
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
Alıntı:
Ben sivas dt müdürü ve sanatcısı Emre Başer sizlere bu ödül hakkında biraz bilgi vermek istiyorum Bu ödülle ilgili bana gelen iletiyi aynen sizlere iletiyorum IX. LIONS TİYATRO ÖDÜLLERİ 2008 – 2009 SEZONU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Direklerarası Seyircileri’ nin oluşturduğu “Halk Jürisi” üyeleri, 2008-2009 Tiyatro Sezonunda İstanbul’da (167), Ankara’da (24), İzmir’de (15), Bursa’da (6), Kocaeli’de (8), Eskişehir’de (5), Samsun’da (3), Adana’da (6), Erzurum’da (3), ve Trabzon’da (4), Diyarbakır’da (3), Konya’da (1), Sivas’ta (3),Van’da (3) sahneye koyulan oyunları seyrederek, Performans ve Tasarım kategorilerinde en başarılı bulduğu sanatçıları belirlemiştir. 2008-2009 Tiyatro Sezonunda 141 Direklerarası Seyircisi 14 ilimizde sahnelenen ''''248 sezon oyununu''''', 2284 koltuk işgal ederek seyretmişlerdir. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, İzmir Ödülleri İstanbul’da 5 Nisan 2009 Pazar günü yapılacak törenle dağıtılacaktır. Ankara, Adana, Diyarbakır, Van, Erzurum, Trabzon, Samsun, Konya, Sivas Ödülleri Ankara’da 7 nisan 2009 Salı günü yapılacak törenle dağıtılacaktır. Sonuçları ek dosyada ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinde bulabilirsiniz. Ömer Şahinbaş Direklerarası Seyircileri ve Lions Tiyatro Ödülleri Koordinatörü YUKARIDA OKUNDUĞU GİBİ 248 OYUN İZLENMİŞ VE 2284 KOLTUK İŞGAL EDİLMİŞTİR. KISACASI BU ÖDÜLÜ VERENLER SANATCI YADA SANAT ELEŞTİRMENİ DEĞİLDİR KENDİ İFADELERİYLE ''HALK JÜRİSİDİR'' ÖDÜLÜ ALAN OYUNLAR SADECE PROFOSYONEL TİYATROLAR DEĞİL AMATÖR TİYATROLARIN OYUNLARIDIR DA.. MESELA İZMİR DE 2 ÖZEL TİYATRO SAMSUNDA 1 ÖZEL TİYATRO MALATYADA 1 ÖZEL TİYATRO ANKARADA 2 ÖZEL TİYATRO ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜR BUNU NEDEN YAZIYORUM ''BEN ÖDÜL HAKETTİM''DİYE SİZLERİ İNANDIRMAK İÇİN DEĞİL '' KERİZ YERİNE KONMAK'' İFADESİNE KARŞI ÇIKTIĞIM İÇİN. AYRICA HER ELEŞTİRİYE AÇIK OLAN BİR İDARECİYİM ÇÜNKÜ ELEŞTİRİLER BİR SANATCININ HER ZAMAN DAHA İLERİYE ULAŞMASINA YARDIMCI OLUR,HELEKİ ELEŞTİRİ SANATSAL KRİTERLER GÖZ ÖNÜNE ALINARAK YAPILIYORSA,SADECE BEĞENİLER DEĞİLDE EKSİKLER ELEŞTİRİLİYORSA ''KUTSALDIR'' LAKİN ''KERİZ''İFADESİ SANAT ANLAYIŞINA,ELEŞTİRİ KURALLARINA,UYMAMAKTADIR.ÖDÜLÜ BEN KENDİ KENDİME VERMEDİM!!! HİÇ TANIMADIĞIMIZ İNSANLAR,HEMDE HABER VERMEDEN OYUN İZLEYEREK Kİ BU İNSANLAR SIVAS TA YAŞAMIYORLAR!!HABERLERINI ALDIKLARI TÜM OYUNLARI GİDİP İZLEYEN BİR KURUL BU.O YÜZDEN KİMSE KERİZ YERİNE KONMAMIŞTIR... VE EN ÖNEMLİ OLAN ŞEY BU KURUMUN BİR DEVLET KURUMU OLMASIDIR KÜLTÜR BAKANLIĞINA BAĞLI 60.YILINA GİREN SON DERECE SAYGIN BİR KURUMDUR. O YÜZDEN DEVLET KURUMLARI HAKKINDA YAZIP ÇİZERKEN BİRAZ DAHA DİKKAT!!! MEMLEKET HAYRINA İŞLER KERİZLİK BARINDIRMAZ SEVGILER SAYGILAR.... |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|