Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.04.2009, 23:20   #11
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 766 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Türk Solundan Yazıcıoğluna Çirkin Saldırı.

Bakalım dergide ki bu yazının devamında daha neler yazılmış;

Alıntı:
...

Her uğursuz olayda BBP izi

Muhsin Yazıcıoğlu’nun misyonu değişmemişti. Yine bir şiddet odağının başkanlığını yürütüyordu. Kendisine bugün saygıdeğer siyasetçi deniyor. Cenazesinde cumhurbaşkanından tutun DTP’li-Apocu milletvekillerine kadar her türlü Kürt-İslamcı gitti. Ona saygılarını sundu.

Ancak başkanlığını yürüttüğü BBP’nin adı hiç de saygıdeğer olaylarla anılmıyor. Bilindiği gibi AKP iktidara geldiği andan itibaren şeriatçı terör tekrar hortladı. Ancak bu eylemler eskisinden farklıydı. Çünkü şeriatçı cinayetler ne hikmetse hep Atatürkçülere ve Türk Ordusu’na yüklenmeye başlanmıştı. Ve ne hikmetse tetikçiler anında AKP iktidarı tarafından ele geçiriliyordu.

Bugün pek çok kişi Ergenekon’dan ve bu tetikçilerin cinayetlerinden yargılanıyor. Ancak ne hikmetse tetikçilerin hepsi Muhsin ile ve Fethullah ile bir şekilde bağlantılı. Bu cephede tık yok.

Bugün Kürt-İslamcıların ulusalcı dediği tetikçilerin istisnasız hepsi tarikat bağlantılı, bir şekilde BBP’ye girmiş ve hatta Muhsin ile can ciğer olmuş.

Danıştay olayındaki baş şüpheli Nizam-i Alemci…

Hrant Dink cinayetindekilerin hepsi Trabzon BBP teşkilatından. Hatta önceki suçlarından içeri girince BBP onlara bakmış. Muhsin Trabzon’a gelince yakın korumalığını yapmışlar.

Rahip Santoro cinayetinde aynı iz…

Malatya’da aynı iz…

Daha geri gidiyoruz. Sivas Katliamında baş kışkırtıcılar arasında yine BBP gözüküyor.

Kurulduğundan beri üç beş oy alan bu parti tek bir hayırlı olayla adını duyurmamış. Ama tek bir BBP yöneticisi de ne yargılanmış ne sorgulanmış.

Herkesi dinleyen, herkesi sorgulayan, herkesi tutuklayan meşhur savcılar ne hikmetse tüm olaylarda partisinin adı geçen Muhsin’e yanaşmamışlar bile.

Fethullah’ın Muhsin’i neden bu kadar çok sevdiği anlaşılıyor. Şu son Kürt-İslamcı provokasyonlar ve yargılamalar zincirinde Muhsin’in adamları çok ama çok işe yaradı. Plan belli. Kendi adamlarınla provokasyonu yap. Kendi emniyetinle adamları bul. Sonra da kendi savcınla Atatürkçüleri itham et ve tutuklat. Adım adım faşizmi kur.

Kısacası Muhsin tetikçileriyle birlikte hayatının her döneminde faşizmin hizmetinde oldu. Fethullah’ından Tayyip’ine, DTP’sinden AKP’sine Kürt-İslamcı faşistlerin hepsinin onun ölümüne bu kadar üzülmesi bundandır.

...

Yorum yok bu konuda.Tamam dergiyi sevmeyebilirsiniz,sizin görüşünüze uygun olmayabilir,çirkin saldırı diye de nitelendirebilirsiniz,ama dergiyle alakalı olmayan gerçekleride göz ardı edemezsiniz.Gerçi ediliyor da neyse...

Ölen insanın arkasından konuşulmaz denilir ya,yaşaması veya ölmesi yaşanan gerçekleri değiştirmiyor.Kader işte,Maraş katliamındaaaaaaaaaannnnnnn,Ma raş'ta ölüme kadar süren bir hayat...
Bize yakışmaz,Yine de Allah rahmet eylesin.Herşey Allahtan!

Ha bu arada sanmayın ki bu yine muhalefet olmaya gelmiş.Hiç alakası yok,o dergiylede bir alakam yok,savunuculuğunu da yapmıyorum.Sadece konuda bazı yerleri vurgulamak istedim.Benimde görüşüme uymayan bir dergidir...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil