|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22
Tecrübe Puanı: 820
![]() ![]() |
Alıntı:
Gercekten merak ettigim icin soruyorum... Türk islam cemiyeti islamiyetin emirlerine kayitsiz sartsiz uyulmasini emreden Atatürk ü anlatir, Dogu perincek dogayi yaratici kabul eden, Allaha inanmayan Atatürk ü.. Atatürk arastirma merkezi baskanlari bambaska Atatürk ü.. Birbirine zit fikirler ileri sürülüyor ...Kullananin niyetine göre ismin bütün hallerine girebiliyorda Atatürkcülük... Sizin taniminizi merak ettim...
|
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1227
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() Hangi Atatürk: Türk milletini ve Türkiye'yi kurtaran, devrimler yapan, Cumhuriyet'i kuran, Kadın Erkek eşitliğini getiren vs vs Atatürk... Dine bakışı ya da inanışının önemli olmadığı Atatürk... Çünkü ideolojilerle ülke yönetimi ile Din birbirinden farklı konulardır... Ondandır ki Atatük'ün dine bakışını bilmeme rağmen ideoloji sorusu geldiğinde sadece ideolojik kısmına cevap veririm... Ama dine bakışı konusundaki benim görüşümü sorarsan zaten sitemizin içerisinde Dini konularda Atatürk'ün dine bakışı ile ilgili konları yazdım... YAni O'nun ideolojik bakışı ile dini bakışını ayrı araştırdım ve dine bakışını araştırmam sonucunda Atatürk'ün Bektaşilik ve Mevleviliğe yakın Osmanlıcılık çıkmadan önce Anadoluda olan ve Arap kültürü ile karışmamış şeyhlerin dervişlerin olmadığı sadece gerçek dini alimlerin olduğu saf,siyasetin pisliğine bulaşmamış, tertemiz bir din görüşü ve dindar olduğunu gördüm.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 854
![]() ![]() ![]() |
Siyasi görüşünü benimsemediğim için hiç oyum nasip olmadı Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'na.
Ama bir laf vardır; ölenin arkasından konuşulmaz. İllede konuşmak gerekirse, cenaze törenini konuşsunlar. Cenazedeki kalabalığı hatırlatmaya gerek yok. Bazılarının cenazeleri alkışlarla kalkarken, Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesi tekbirlerle, dualarla, ''Allahuekber'' nidalarıyla kalktı! Bu herkese nasip olmaz. Kendime o kadar çok kızdımki, neden onun bu güzel yönünü görememişim diye. Neden ona iktidara gelme şansını vermedik diye. Allah'ın böyle güzel cenaze törenini nasip ettiği bir insan, aynı güzellikte yönetirdi bizleri. Ardından okunan her dua, her tekbir İnşallah günahlarının kefareti olur. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ölümüne sevinenleri, ardından iftira edip kötü konuşanları da Allah'a haval edelim. Cezaların en büyüğünü o verir çünkü.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|