|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
Son Aktivite: 05.07.2009 18:13
Tecrübe Puanı: 657
![]() |
Gönül bahçesine sevda ektigim, Yeserip, te boy vermedi diktigim, Deger, miydi sana yaslar döktügüm, Bir kara sevdadir benim çektigim Bende sevdalarin karasi varken, Alazim çikiyor içim yanarken, Yoluna pervane sana dönerken, Bir kara sevdadir benim çektigim Yel savursa kokun gelir her yerde, Bilmiyor ki çile bende dert bende, Senin için hayatim hep sürgünde, Bir kara sevdadir benim çektigim VEYSEL KIZLARKAYASI 14.ŞUBAT2009 Seni Düşünür Dururum Ay doğmayan gecelerde dolaşırım ben başıboş, Seni düşünür dururum, görmezsem olurum bir hoş Aşka düştüm perişanım, aşk elinden oldum sarhoş Diyorlar ki, divanesin, bilmiyorlar içim bir hoş Ah çekerim oturup ah, bu dert sendendir Allahım Gücüm yetmez bir kulum ben, medet sendendir Allahım Beni sevda pençesine düşürdün dert incesine İçi boş hayale salıp umutların cümlesine Yar beni muhtaç eyledin adam olmaz nicesine Ölürsem bir gün duyarsın, dersin; garip gitti bir hoş! Ah çekerim oturup ah, bu dert sendendir Allahım Gücüm yetmez bir kulum ben, medet sendendir Allahım Veysel Kızlarkayası 25/01/2008/CUMA SAAT15:00 Umuda Şafagim Niye Gelmedin Gözümün nurusun gecelerimde Umuda şafağım niye gelmedin? Dilimdeki cümle hecelerimde Umuda şafağım niye gelmedin? Bir sevdalı yürek sana koynumda Kınalı ellerin benim boynumda Hani olacaktın dünden yanımda Bu günde yalnızım niye gelmedin? De Veysel; im yıldız Ay'a yakışır Cihanda gözlerim sana bakışır Sensizlikle sevdam daha pekişir Yüreğime girdin niye gelmedin? Sivas`a geldin de niye gelmedin Veysel Kızlarkayası Konu SİVASLIM-58 tarafından (23.05.2009 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Yiğido
![]() yağmur58 Şuan
Son Aktivite: 03.09.2014 22:28
Tecrübe Puanı: 639
![]() |
tek kelime süper...yüreğinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 21:54
Tecrübe Puanı: 751
![]() |
Baba nerededir ki sevgi?
Özündedir oğul… Sevgi kökündedir kızım… Sen biraz ek de… Kökün sevgi… Gövden sevgi… Dalın sevgi… Budağın sevgi… Özün sevgi olsun… Sevgi ekeceksin oğlum… Sevgi ekeceksin kızım… Korkmadan… Güzel iki elinle… Savura, savura… Sevgi ekeceksin oğlum… Sevgi kokan ellerinle… Savur da savur… Sevgi ekeceksin ki kızım… Kökün sevgi… Gövden sevgi… Dalın sevgi… Budağın sevgi… Özün sevgi olsun
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah çekerim oturup ah, bu dert sendendir Allahım
Gücüm yetmez bir kulum ben, medet sendendir Allahım teşekkürler ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() |
Sarı saçlarında bahar kokusu Doluyor içime senlik duygusu Bu aşkın elinden ölsem doğrusu Sevdandan kor olup seraba düştüm Bir gizli cennet mi sende yaşayan Yıllarca aşkını kalpte taşıyan Kulak ver bir dinle bak kim ağlayan Sevdandan kor olup seraba düştüm Ey hayal perisi beni delirtme Vazgeçerimi sandın seni sevip de Sorur mu halimi bir an gelip de Sevdandan kor olup seraba düştüm Sanki bir alevdi sende bakışlar Yay gibi yerinde o keman kaşlar Seni özlüyorum ateşim başlar Sevdandan kor olup seraba düştüm Veysel Kızlarkayası |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
teşekkürler ellerine sağlık sağol
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yiğido
![]() |
Nice yıllar geçti sarardım soldum Bir baharı senle yaşayamadım Nice anılarla boşaldım, doldum Bir baharı senle yaşayamadım Savruldum poyrazda kaba yel gibi Ahu gözlüm şimdi bana el gibi Muradına eren bir güzel gibi Bir baharı senle yaşayamadım Veysel’in cehennem yaşıyor sensiz Mutlumu sevdiğim yüreğin bensiz Ne yapsam nafile hayat düzensiz Bir baharı senle yaşayamadım Veysel KIZLARKAYASI 05.01.07 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
Alıntı:
sevgili veysel abimiz maşallah güzel şiirler yazıyon abi kitaplarından ara sıra paylaşta faydanalalım abi ellerine sağlık teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yiğido
![]() |
Bülbülün âhı var gonca gülüne Sevdalıyım sana deliler gibi Suna gibi daldım aşkın gölüne Sevdalıyım sana deliler gibi Ok mudur kirpiğin batar canıma Aşk anıtı diksem dört bir yanıma Bir tek senin aşkın girer kanıma Sevdalıyım sana deliler gibi Hayalim düşüm de bir tek sen varsın İstemem başka yâr, bana sen yârsın Bu gönül evine bir sen sığarsın Sevdalıyım sana deliler gibi Misafirin olsam aşk konağına Bir buse kondursam gül yanağına Kına olsa idim el, ayağına Sevdalıyım sana deliler gibi Veysel’im sevdanın kralı ben de Güzelliğin yüzde doksanı sende Koşarak bene gel gururu yende Seviyorum seni deliler gibi Veysel KIZLARKAYASI KANGAL AKCAMAĞARA KÖYÜNDEN |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Veysel’im sevdanın kralı ben de
Güzelliğin yüzde doksanı sende Koşarak bene gel gururu yende Seviyorum seni deliler gibi ELLERİNE SAĞLIK VEYSEL ABİ AKÇAMAĞRALI ABİMİZE SONSUZ SELAMLAR |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|