|
|
#51 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Alıntı:
Desene yamyamlar sizden daha medeni. MEHMET AKİF ERSOY. Çok şükür İmam Hatipli bir başbakanımız İmam Hatipli bir cumhurbaşkanımız var. İsteyenlere soda ısmarlayabilirim hazmı kolaylaştırır ![]()
Edep ile gelen Saygı ile karşılanır Konu Cley tarafından (14.06.2009 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1383
![]() |
laiklik kavramı bizim öz kültürümüzden ihtiyaçlarımızdan doğan bir kavram değil.. bu yüzden de bu kavramın içini tam olarak dolduramıyoruz...
tamam Türkiye Cumhuriyeti Laik bir devlet.. diğer taraftan demokrasi kavramını ihlal etmek mi gerekir.. çoğulcu bir demokrasi asıl hedef değil mi...laiklik zedelenmesin diye insanların temel hak ve hürriyetleri sonzuza kadar engellenmeli mi...yok mudur bunun çözümü.. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet laik kalacak ya da sizin değiminizle ''Türkiye Laiktir Laik kalacak'' . peki Bu yasaklar da mı ilelebet devam edecek .. bu mudur yani...
|
|
|
|
#53 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betüs58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07
Tecrübe Puanı: 860
![]() |
ben bilmez abii ne zamankii benim basörtümm kabull ediolmioo bu devlette ben o devlete laikk demem diyemem kusura bakmyin demokratik hele hicc diyememm kendii ülkem de olsaa aci gerceklerii bazen sölemek lazim
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Yeni Yiğido
![]() selimoglu Şuan
Son Aktivite: 30.06.2012 16:58
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Ögürlügü sadece acilip sacilmak affedersiniz hayvanlar gibi yasamayi modernlik zanneden zavallilar kiyamete kadar var olacak bize düsen emribilmagruf nehyianilmünkere devam etmek elhamdülillah burada oda var görüyorum
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Usta Yiğido
![]() |
HAKLISINA ABIII BI BAKIYORUMDAA HARBII GERCEKTEN ACIKK OLANN INSANLAR MEDENII OLUYORR VE BIZ KAPALI OLAN YHNAI SADECE ALLAHIN EMRINI YERINE GETIRMIS OLANN INSANLAR CAHILL GERICI INSANLAR OLUYORZ::SIZE YEMINIM OLSUN BEN VE NICE BACILARIMM SIZIN MEDENI SANDIGINIZ O ACIKK SACIKK INSANLARDAN COK DAHA BILGILI VE KÜLTÜRLÜYÜZ:
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1383
![]() |
Alıntı:
çünkü ben medeniyetin temellerini insanlığın tarihine altın harflerle imlek imlek dokuyan bir peygambere iman ediyorum.. gerisi ve kimin ne söylediği önemsiz. herkez kendine baksın..
|
|
|
|
|
#57 |
|
Usta Yiğido
![]() |
öle haklisin daa abii keske herkes senin gibi düsünsee benn allahin kulu peygamberimiz(sav) ümmetiyim okaadar kimseyiiide takmam desteklemem gerekn biri varsa kanimin son damlasina kadar desteklerim amenna...ama bu ve bunun gibi insanlarii desteklemem sadece acirimmm ve kinarimm..
Başörtülü anneler törene alınmadı ! Manisa'daki 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen yemin törenine, 40 yaşın altındaki başörtülü asker yakınlarının alınmadığı iddia edildi. Türkiye'nin dört bir yanından çocuklarının mutluluğunu paylaşmak için gelen aileler, yemin törenini tel örgünün arkasından seyretmek zorunda kaldı. Kendilerine çifte standart uygulandığını belirten asker yakınları, "Bizi başörtülü olarak içeriye almıyorlarsa, o zaman evlatlarımızı da askere almasınlar." diyerek uygulamaya tepki gösterdi. Türkiye'nin dört bir yanından Manisa'da vatani görevini yapan çocuklarının yemin törenine gelen aileler, günlerce yemin törenini bekledikten sonra sabahın erken saatlerinde geldikleri nizamiye önünde kuyruğa girdi. Ancak asker yakınları içeriye alınırken yapılan kimlik kontrolü sırasında ilginç bir olay yaşandı. Asker yakınlarının iddiasına göre kimlik kontrolünda, 40 yaşın altında olan başörtülü bayanlar içeriye alınmadı. Uygulama karşısında şaşkınlığını gizlemeyen asker yakınları yakınlarının yemin törenini tel örgülerin ardından izzlemek zorunda kaldı. Maruz kaldıkları uygulamanın büyük bir haksızlık olduğunu ifade eden aileler, bu muameleyi haketmediklerini söylediler. Kardeşinin yemin töreni için geldiğini söyleyen Rabia K., yaşadıklarını şöyle anlattı: "Nizamiyede görevli askerler, 40 yaşından küçük başörtülü hanımların, başını açmadan içeriye giremeyeceğini söyledi. Yanımda 57 yaşındaki halam vardı, onu aldılar. Biz de diğer mağdurlarla birlikte az ileride, tel örgü arkasından töreni seyretmek zorunda kaldık. İçim burkuldu." CİHAN ALLAH askina bumu sizin medeniyetiniz,yhaa laikliginiz bunun neresindee demokrasii..????Bölese biz almayalimm üstü kalsinn...türkiyee laikk ve demokartik bi ülkedirr diyenn insanlarii bi kez daha düsünmeye davet ediyorumm eger bu haberde vicdanlari sizlamiyorsaa onlar bizim acimizi paylasmiolarr demektir... Konu betüs58 tarafından (14.06.2009 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#59 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() $arki$Laliim.58 Şuan
Son Aktivite: 28.10.2009 21:19
Tecrübe Puanı: 659
![]() |
Alıntı:
![]() iste bu paylasim icin saolun Selam ve dua ile |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Yeni Yiğido
![]() hicret Şuan
Son Aktivite: 05.01.2011 22:04
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Yillardir ergenekon terör örgütünün müslümanlarin imajini zedelemek icin yaptigi sinsi,kalles planlarin insanlarin zihinlerinde sonuc verdiginin göstergesidir.Karsilikli yok sen laiksin,yok islamci hükümet,yok aciklik medeniyet,yokislami yasamaya calismak seriatcilik....v.s
gibi tartismalar...Su halimize bakin. Konu hicret tarafından (14.06.2009 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|