|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Kangal Kangal İlçesi ve Köyleri |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
Son Aktivite: 05.07.2009 18:13
Tecrübe Puanı: 656
![]() |
Orhan Hocaya Cevap (4)
Niye taraf oldun zalimden yana Gugurttan içmedim su, kana kana Şerrinden korkarım dalaşmam sana Elbet cevabımız var orhan hoca Duydum ki tehdit savuruyorsun Meydanı boş buldun kavuruyorsun Az kaldı gününüz zırvalıyorsun Elbet cevabımız var Orhan hoca Geçen sene küçük olan danalar Bu sene hepsi senden yanalar Aklı olan ulan niye sana kanalar Elbet cevabımız var Orhan hoca Her gelene çamur bulup attınız Konuştukça cümle, cümle battınız Beni değil imamıda sattınız Elbet cevabımız var Orhan hoca Biz Anadolu`dan düştük yollara Yalvarmak yakışmaz, bizde kullara Zıkkım olsun paralara pullara Elbet cevabımız var Orhan hoca Gel köye gidelim seneye, yaza Ben vekil olurum sen ise aza Mersedesden inmem sende bin boza Elbet cevabımız var Orhan hoca Şaşırma kardaşım yolu yolağı Birlikte tuttunuz kolu çolağı Kapıya bağlanın kesik kulağı Elbet cevabımız var Orhan hoca Sen mi yaptın köyde yıkık duvarı Değiş dedim değişmedin gavarı Kurtlara kaptırdın malı davarı Elbet cevabımız var Orhan hoca Orhan kardaş sohbetine doymadım Kızma ama seni şair saymadım Babamın oğlusun diye kıymadım Elbette cevabım var Orhan hoca Sanmaki Veysel de tükehdi ışık Pilavdan dönersem kırılsın kaşık Git yemeği pişir yıka bulaşık Elbet cevabımız var orhan hoca Veysel Kızlarkayası 16.HAZİRAN 2009. Orhan Hocaya Cevap (5) Fikret hoca bizim sadık dostumuz Vazgeçmeyiz delinse de postumuz Saygıdır sevgidir bizim kastımız Var ise bir gücün hiç esir geme Nedir bu telaşın ne bu hengâme Bitmesin uzasın sona gidelim Mademki kalemi tutuyor elim Çok şey biliyorum dönmüyor dilim Acemi çaylağa gel şimdi deme Nedir bu telaşın ne bu hengâme Bir üstün tarafın uzun boylusun kahraman bakışlı yiğit soylusun Daha çok küçüksün burnu sulusun Sen küçük yaştasın ağzında meme Nedir bu telaşın ne bu hengâme Ağabeyi dede yalvar bakayım Sanma metin gibi ben yalakayım Birkaç dörtlük ile yere yıkayım Bir salvoda seni yıkarım çime Nedir bu telaşın ne bu hengâme İstersen latife hemen haber sal bura sana darsa git bir bilet al Şairliği boş ver sen git zurna çal Bak karşıma çıkma gidersin güme Nedir bu telaşın ne bu hengâme Veysel Kızlarkayası 17.HAZİRAN.2009 Konu SİVASLIM-58 tarafından (17.06.2009 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SİVASLIM-58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|