Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.07.2009, 09:58   #61
FALÇATA 58
Tecrübeli Yiğido

FALÇATA 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FALÇATA 58 Şuan FALÇATA 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.12.2009 14:10

Tecrübe Puanı: 672 FALÇATA 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Provakatörler Amacına Ulaşamadı

KORKUYLA BİR ALAKASI OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM AKIL MESELESİ BU

GöZlEr Ne reNk olUrSA OLsUn GöZYaŞı heP aYnI rEnkTiR !!!
FALÇATA 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 10:03   #62
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 806 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Anma Programına Siyaset bulaştırmanın Ne anlamı var Sonra Aklıma bir soru geliyor Oraya gidenlerinin amcı sırf ordaki ölenleri anmakmı yoksa onu bahane edip başka şeyler yapmakmı Elinde Siyasi derneğin bayrağıyla gidiyorlar ne mantığı var bu Değerli Sivas Halkımızı rahatsız ediyor Yoksa Anmak kadar doğal bir şey olamaz tek anmaya bir şey dediğim yok.
Alt 03.07.2009, 10:07   #63
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1023 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FALÇATA 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KORKUYLA BİR ALAKASI OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM AKIL MESELESİ BU
Hangi medeni zeka seviyesi yüksek konusma seviyesinde bu tip , polat alemdarvaki konusmalar AKILA HİZMET ediyor.
Alt 03.07.2009, 10:14   #64
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Anma törenine o vatandaşın hazırlıklı geldiği her halinden belli. O dövüz orada yazılıp açılmaz. Onun sadece bir amacı var Sivas'ta ki sağ görüşlü vatandaşları galeyana getirip Sivas'a acı bir olay daha yaşatmak. Bizim en başından beri sitediğimiz neydi ? Sakince ortamı germeden prvake etmeden bir anma programının gerçekleşmesi. Eğer bu memlekette dün bir olay yaşanmadıysa Allah'ın izniyle bir daha kolay kolay olmaz.

Her yerin bir değeri vardır ve Muhsin Bey'de burasının bir değeridir. Sivas'ın sinirleri ile oynanmak istendi dün. Ve ne yazık ki sitemizde de oynanmaya devam ediyor. Arkadaşlar görüşünüz farklı olabilir ama burada suçladığınız ve alakasız bir konunun ortasına çektiğiniz Sivas'ımız için çok önemli bir şahsiyettir.

Konu biraz daha özünden saparsa kapatmak zorunda kalacağım. Çünkü sağcı-solcu tartışmasına doğru sürükleniyorsunuz.
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 10:16   #65
Divriği_Mursal
Yiğido

Divriği_Mursal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Divriği_Mursal Şuan Divriği_Mursal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2009 08:41

Tecrübe Puanı: 651 Divriği_Mursal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Burada önemli olan posteri açanın ne akla hizmet ettiği...
Dost dilinden tatli bal bulamadim...
Divriği_Mursal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 10:17   #66
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
Divriği_Mursal Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burada önemli olan posteri açanın ne akla hizmet ettiği...
Bizde O Yazıyı Yazanın ve Siyasi Bayraklarla anma töreninne gidenlerin Ne akla hizmet ettiğini merak ediyoruz
Alt 03.07.2009, 10:22   #67
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1023 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Anma törenine o vatandaşın hazırlıklı geldiği her halinden belli. O dövüz orada yazılıp açılmaz. Onun sadece bir amacı var Sivas'ta ki sağ görüşlü vatandaşları galeyana getirip Sivas'a acı bir olay daha yaşatmak. Bizim en başından beri sitediğimiz neydi ? Sakince ortamı germeden prvake etmeden bir anma programının gerçekleşmesi. Eğer bu memlekette dün bir olay yaşanmadıysa Allah'ın izniyle bir daha kolay kolay olmaz.

Her yerin bir değeri vardır ve Muhsin Bey'de burasının bir değeridir. Sivas'ın sinirleri ile oynanmak istendi dün. Ve ne yazık ki sitemizde de oynanmaya devam ediyor. Arkadaşlar görüşünüz farklı olabilir ama burada suçladığınız ve alakasız bir konunun ortasına çektiğiniz Sivas'ımız için çok önemli bir şahsiyettir.
Konu biraz daha özünden saparsa kapatmak zorunda kalacağım. Çünkü sağcı-solcu tartışmasına doğru sürükleniyorsunuz.
Yorumunun bu kısmına katılmıyorum , Rahmetliye burda hakaret içeren bir yorum gösterirmisiniz ? Biri çıkıp Rahmetliye hakaret edemessiniz diyor , arkadaşım bir yorum göster edeni bilelim. Ben o dövize açanı diyorum , sanki döviz açan aramızda onuda geçtim kişisel sataşmalara izin veriyorsunuz , çözüm konuyu kapatmakla olmuyor , daha sonra insanlarda bu birikim haline dönüşüp tüm konu başlıklarından farklı konulara kayarak tartışılıyor. İnsanlar içindekileri döksün diye fikrimi belirtiyorum.

Bu kısım

Konu qio tarafından (03.07.2009 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 10:25   #68
izmirliyiğido
Usta Yiğido

izmirliyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izmirliyiğido Şuan izmirliyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2013 14:23

Tecrübe Puanı: 756 izmirliyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sivaslının hali başka sivaslı doymaz aşka helede bir sevdiği varsa sivaslı yıkılmaz asla sivaslı ağlamaz ağlarsa duyulmaz unutmayın arakadaşlar herkes sivaslı olamaz.....!

SİVAS YILDIZELİ KERİMMÜMİN KÖYÜ

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
izmirliyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 10:26   #69
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1335 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Zaten oraya siyasi parti bayraklarıyla gelmek başlı başlına bir provakasyon.Biz ölülerimizi mi anıyoruz,yoksa siyasi şov mu yapıyoruz?Anma töreninde hükümete eleştiri yapılıyor.Başörtüsünü siyasi malzeme yapanlar var da Sivas olaylarını,Alevi vatandaşalrı siyasi malzeme yapanlar yok mu?Anma töreninde siyasi bayrak olmaz,parti bilbordlarına saldırı olmaz,hele hele ağzında cak cak sakızla,çit çit çekirdekle ölüler anılmaz!Ölüne saygı duylumasını istiyorsan önce sen saygı duyacaksın!Vesselam!
Alt 03.07.2009, 10:27   #70
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Haklısınız Bilhassa Bazı Kişer Konuyu Saptırmaya Ortamı gerecek mesajlar Atıyorlar Sağ-Sol tartışmasına Sürüklemek istiyorlar böyle giderse konu kapatılmasında fayda var Anma Gösterilerinde Nasıl Sivas Halkının Sinirlerei ile oynadılarsa Burdada oynuyorlar Zaten amaçlarıda öyle.

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zaten oraya siyasi parti bayraklarıyla gelmek başlı başlına bir provakasyon.Biz ölülerimizi mi anıyoruz,yoksa siyasi şov mu yapıyoruz?Anma töreninde hükümete eleştiri yapılıyor.Başörtüsünü siyasi malzeme yapanlar var da Sivas olaylarını,Alevi vatandaşalrı siyasi malzeme yapanlar yok mu?Anma töreninde siyasi bayrak olmaz,parti bilbordlarına saldırı olmaz,hele hele ağzında cak cak sakızla,çit çit çekirdekle ölüler anılmaz!Ölüne saygı duylumasını istiyorsan önce sen saygı duyacaksın!Vesselam!
Yazdıklarına Harfiyen Katılıyorum Yorumun İçin Teşşekkür ediyorum.

Konu H_Turan tarafından (03.07.2009 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil