Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: Sizce yeni çıkan yasa doğru mu?ve işe yarar mı?
Doğru karar ve işe yarar 468 48,75%
Karar doğru ama işe yaramaz 281 29,27%
Yanlış karar,işede yaramaz 152 15,83%
Fikrim yok! 59 6,15%
Katılımcı sayısı: 960. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.07.2009, 00:17   #201
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1027 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: YENİ SİGARA YASASI

Böyle bir kanunu protesto ediyorum. Sigara içen insanlar mağdur ediliyor , içmeyenlere saygım sonsuz keşki bizde bırakılbilsek ama bırakılmıyor meret. Sigara içen bir insan nasıl mağdur edilir kısaca açıklıyayım. Ben şahsen uluorta sigara içmesinden hoşlanan bir insan değilim , bunun içinde genelde cafe köşeleri yada herhangi bir mekanı tercih ediyorum , ama bu kanunla kendimi apaçık zorunlu olarak deşifre ediyorum. Ben bu kanunda esnetmeler olacağını düşünüyorum.
Alt 30.07.2009, 00:37   #202
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1485 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ben hala çok isabekli bir karar olduğunda ısrar ediyorum ...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 02:01   #203
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Böyle bir kanunu protesto ediyorum. Sigara içen insanlar mağdur ediliyor , içmeyenlere saygım sonsuz keşki bizde bırakılbilsek ama bırakılmıyor meret. Sigara içen bir insan nasıl mağdur edilir kısaca açıklıyayım. Ben şahsen uluorta sigara içmesinden hoşlanan bir insan değilim , bunun içinde genelde cafe köşeleri yada herhangi bir mekanı tercih ediyorum , ama bu kanunla kendimi apaçık zorunlu olarak deşifre ediyorum. Ben bu kanunda esnetmeler olacağını düşünüyorum.
hortumlu tercih ist başlamış yakında izmire gelir hiç merak etme
Alt 04.08.2009, 01:17   #204
yigidoss
Yiğido

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yigidoss Şuan yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.08.2011 23:31

Tecrübe Puanı: 766 yigidoss isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
-EĞİTİM: Okul öncesi eğitim kurumları, dershaneler, özel eğitim ve öğretim kurumları dahil olmak üzere ilk ve orta öğrenim kurumlarının kültür ve sosyal hizmet binalarının kapalı ve açık alanlarında sigara yasak...

en çok buna sevindim...
Sevgili Sewa kardeşim daha önce de yazmıştım ama bir daa açıklama ihtiyacı duydum. Ben 9 senelik öğretmenim ve bu zıkkımı yaklaşık 16 yıldır kullanıyorum. Ama bu güne kadar hiç bir öğrencim benim elimde sigara görmemiştir. Babamdan sakınmadığım kadar öğrencilerimden sakındım sigarayı. Sigara odası yokken bile ben girip afedersiniz WC de içiyordum sigaramı. Tabii ki bu seneye kadar. Okulun içinde ve bahçesinde yasak olduğu için okul bahçesinin dışına çıkıp içiyorum sigaramı. Kim buna ne diyebilir? Kanun bunu gerektiriyor. Unutmayın ki öğretmenler öğrenciler için birer rol modeldir.
Bu kanun ya esner ya da şağka kanununa döner bu gidişle.

bahh işte gızdım bi ciğara yahıyım
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009, 11:24   #205
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hee esneklik istiyoh valla bende klup havuza gatılıyom valla sigara içecek yer bulamıyom dışarı çıhdıım zaman dün üsküdarda iskelede içmek zorunda kaldım neydiyim heryerde yasah.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009, 11:30   #206
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Yeni sigara yasası yerinde bir uygulama yetkililere teşekkür ederim
Alt 04.08.2009, 11:33   #207
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

bende içiyorum ama içmeyenlerede saygı gösteriyorum yakında bende içmeyenlerden olurum inşallah
Alt 09.08.2009, 01:39   #208
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

he salim gardaş inşallah içman.altındaş abi saaa nooluyor yav bizi safdışı ediyon biz noorduk saaaa yeni yasadan yanı oldun eşgosun hemen sattın bizi bahıyomda noorak canın soolsun gardaş boonnerde geçer helbet bir gun içmiyennerde yanı siz bizim elimize düşersıız.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 11:47   #209
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
guldane Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
he salim gardaş inşallah içman.altındaş abi saaa nooluyor yav bizi safdışı ediyon biz noorduk saaaa yeni yasadan yanı oldun eşgosun hemen sattın bizi bahıyomda noorak canın soolsun gardaş boonnerde geçer helbet bir gun içmiyennerde yanı siz bizim elimize düşersıız.
aman guldane kardeşim bırakacaksan bir an önce bırak yarın çok geç olabilir inşallah olmaz ama olmazdeme olur çünki ben sıgara maduruyom sıgaranın yüzünden hayatımın baharından akciyerden 35 yaşında amaliyet oldum şimdi içmiyorum ama gençliğimi aldı gitti bi rgün gelir sıgara sizi bırakır ona o fırsatı tanımayın gelin siz onu bırakın bu konuda ısrar ediyorum yazık gençliğinizi ona vermeyin benim başıma geldi anlatım ben bunu anlatmasaydım mabalda kalırdım gel şu kardeşinizi dinleyin sıgarayı bırakın SAYGILAR....
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 11:59   #210
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 14:12

Tecrübe Puanı: 1142 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aman guldane kardeşim bırakacaksan bir an önce bırak yarın çok geç olabilir inşallah olmaz ama olmazdeme olur çünki ben sıgara maduruyom sıgaranın yüzünden hayatımın baharından akciyerden 35 yaşında amaliyet oldum şimdi içmiyorum ama gençliğimi aldı gitti bi rgün gelir sıgara sizi bırakır ona o fırsatı tanımayın gelin siz onu bırakın bu konuda ısrar ediyorum yazık gençliğinizi ona vermeyin benim başıma geldi anlatım ben bunu anlatmasaydım mabalda kalırdım gel şu kardeşinizi dinleyin sıgarayı bırakın SAYGILAR....
Gerçekten çok doğru insan kendi kendini ateşe atabilirmi ya siz kendinizi düşünmezseniz başkası hiç düşünmez. Biran önce bırak abla zararın neresinden dönersen kardır..........
BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil