Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt?
ben iş adamı ya da ekonomist değilim . benim işim belli ve ben kendi işimi en iyi şekilde yapmaya çalışırım.
ha eğer koltuğa oturmuşsam bana sorumluluk yüklenmişse onu yerine getirmeye çalışırdım.çözüm üretmek için o koltukta oturanlar üretsin ha üretemiyorlarsa defolup gitsinler...merak etme bir kaç yıl için hedeflerim var benim de...ama her doğru her yerde söylenmiyor işte..
''Harabe değil hilton lazım'' aha ben de dedim bunu .. bu cümleyi söylemek için bilmem ne başkanı olmak gerekmiyor..
sivasım için ülkem için endişeleniyorum.. tavrımı her zaman ortaya koyarm eleştirlecekse eleştirir takdir edilecekse takdir ederim..iyi o zaman herkes kendi işina baksın o zaman kimse kimsenin etlisine sütlüsine karışmasın koyun gibi yaşayıp gidelim.. akıl var izan var Sivas'ın hali içler acısı..
TSO karşısındaki inşaat ben lisedeyken vardı. nerdeyse 14 yıl geçti tık yok. 14 15 yıl da hiç mi değişiklik olmaz Allah aşkına...bu tso ya hiç mi bakan gelmedi hiç mi vali gelmedi arada 100 metre var yok.. adam görüp de sormaz mı ''yahu burada bu inşaat nedir niye yıllardır bitiremedi ''diye..
|
Üşenmeyip bu kadar yazı yazdığın için emeğine tşk ederim. Yalnız görevde olanı kovmak çözüm değildir ben sadece çözüm önerilerinizi merak ediyorum. Neden Sivas'a yatırım yapılmıyor , dibindeki Kayseri Türkiye şehirleri arasında elit sınıfa yükselirken , Sivas hep yerinde sayıyor bunun nedeni bence sosyo kültürel ve ekonomik bilinçle alakalı Şehir başarılı çocuklarını batıya göç etmemesi için istihkam sağlamıyor yada sağlayamıyor , yada şehirdeki döner sermayenin geliştirilememesi + Şehirdeki sivil toplum örgütlerinin yetersizliği vs vs.