|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Devletin tüm olanaklarından eşit şekilde faydalanılan bu ülkede bir kürt sorunu olduğunu hiç sanmıyorum. Geçmişimizden olsa gerek, bize karşı dünya devletlerinin bir kini, bir garazi olmasından dolayı, bir intikam alma olduğunu düşünüyorum. Bunu şavaşlarda yapamadılar, içten çökertme oyunlarının bir parçasıdır bu.
Yıllardan beri buna benzer senaryolar çok denendi. Genel anlamda Türkle, Kürtün bir alıp veremeyeceği birşey yoktur. Halk iç içe kaynaşmış ülkenin her bölgesine dağılmış kız alıp vermiş böyle bir yerde sorundan bahsedilebilrimi. Ekonomik sorun olabilir, bu sorun sadece onların değil herkesin ortak sorunu. Halkımız bunun sadece bir dış güçlerin oyunu ve içteki hain birkaç satılmış çapulcudan ibaret olduğunu anlamak zorunda. Bu güzel ülkeme göz diken ve onların oyunlarına alet olanları lanetle kınıyorum. Sözde kürt sorunu var diye son zamanlarda mevcut hükümetçe çok tavizler verildi, ve bu noktaya gelindi hükümetin altından kalkamayacağı şeylere kalkıştığı ve bunun vebalinin çok ağır olacağını bilmesi gerekir. Basite alınacak şeyler değil bunlar. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti daha nice birlik ve beraberliklere. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|