|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1143
![]() ![]() |
zaten bizim okul sivas anadolu spor lisesi ve karşıdaki meslek le fazlasıyla yetiyordu
bide arkaya adalet meslek lisesini açmışlar ve üç okul şuan aynı binada (ticaret-iletişim-adalet) buda döğüş kavga çıkması için büyük bi neden o ona bulaşıyor o ona ortada hiç bi sebep yokken haliyle bu olaylarda normal ben karışmam döğüşlere ama bizim okuldakilere bulaşırlarsa orası başka ![]()
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1143
![]() ![]() |
bide baştan söyleyim halis gülle and lisesi kavgaya karışmamış yanlış tanımayın bizim okulu
![]()
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Bıraksınlar yesinler birbirlerini okumaya gelen öğrencilere kalsın okullar
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1723
![]() |
ya kıız yüzünden kavga edilirmi ya saçmalık sanane elalemin kızından sen kendine bak bu okulların güvenlik görevlisi nerdeymiş te taaa kavga polise kadar gelmiş her okulda güvenlik görevlisi olmalı okadar para alıyolar velilerden alsınlar 2tane güvenlik görevlisi böyle bişey olmaz ya da kavga polislerin gelmesi kadar büyümez hem okadar okul birarada olurmuu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() hamitgüneyli Şuan
Son Aktivite: 24.09.2014 21:46
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
yazık okuyup biryelere varalım düşüncesi yokki okul başlamadan bu hal alırsa desene sezon zor kapatır bunlar ALLAH akıl versin
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yiğido
![]() ![]() TeqTaBaNCa Şuan
Son Aktivite: 21.02.2010 17:47
Tecrübe Puanı: 657
![]() |
Ortaya birde ring yapın bari(: Ben genÇ oLsam yan okuLda bir kız görsem hoşLansam gider bunu ona söyLerim bunu duyan sınıfında ki çocukLarda geLir bana sataşır (:
Aşık oLmak koLay değiL :(
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|