Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.11.2009, 18:42   #1
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4579 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Başbakandan Aşı Açılımı

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Başbakan Erdoğan'dan 'domuz giribi' açıklaması

03.11.2009 13:00
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, domuz gribi aşısı yaptırmayı düşünmediğini açıkladı.

Başbakan Erdoğan TBMM'deki grup toplantısının ardından, kendisine yöneltilen bir soru üzerine, 'domuz gribi aşımı olmayı düşünmediğini' söyledi. Başbakan Erdoğan ayrıca, kendisi ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün aşı olacağına ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a da tepki göstererek, "Cumhurbaşkanı Gül'ün ve benim adımı vermişsin. Hemen düzelt" dedi. Akdağ'ın da Başbakan'a "Öyle değil efendim" karşılığını verdiği duyuldu. Erdoğan, Akdağ'ı dinlemeden yoluna devam ederken, Sağlık Bakanı morali bozuk bir şekilde Meclis'i terketti.

Başbakan Erdoğan, grup konuşmasında da domuz gribine değindi. Erdoğan, tüm vatandaşlara bir tavsiyesi olduğun belirterek, "Bu süreç içinde öpüşmeyiniz, tokalaştığınızda lütfen ellerinizi yıkayınız, mümkünse hemen dezenfekte ediniz" dedi.

Domuz gribi aşısı konusunda Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile aynı düşünmediğini ifade eden Başbakan Erdoğan, kimsenin aşı konusunda zorlanamayacağını vurguladı. Erdoğan, bu konunun vatandaşın kendi inisiyatifine bırakılması gerektiğini belirterek, "Ama 'muhakkak yaptırmak gerekir' diye bir kampanya yürütülmesi doğru değildir, yanlıştır" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, ebeveynlerin istemesi halinde aşı yapılabileceğini belirterek, "Çünkü otoriteler de bu konuda değişik değişik kanaatler belirtiyor. Kimisi olmalıdır kimisi olmamalıdır diyor. Öyleyse yapmamız gereken siyasi irade olarak bunu isteğe bağlı hale getirmektir. Niye? Bunu yarın kimse siyasi iradeye faturasını kesmesin. Cebren bu iş olmaz" dedi.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil