|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
BİR ANA AĞIT YAKIYOR BALKONDA
![]() Gündem sıcak, lakin ateş düşmüş ,bir Alevi ana yüreğine Açılımlardan bahsediliyor, siyasi getirileri hesap ediliyor, Herkes hesap peşinde koşuyor Oysa ciğeri pare, pare olmuş Anne oturmuş evin balkonunda, Şehit Cengiz’ini bekliyor Bekledikçe ağıt yakıyor, yürek acısı arşa yükselmiş, gözyaşları pınar olmuş Denizlere, Deryalara, hatta Okyanuslara ulaşıyor, Çocukları, testisleri çürük diye sahte raporla Vatan görevinden kaçıp A.B,D Sam amcalarına sığınanlara, şaşalı hayatları ile ceviz kıranlara, Yüreğiniz var ise Vicdanınız var ise, Müslüman ım, diyor iseniz Getirin bana kınalı kuzumu, getirin bana ciğer paremi diyor, Feryat figan ediyor Kim için, ne için, neden, hain kurşunlara gitti yavrum, Kanı yerde mi kalacak ,bu Ülke bu kadar sahipsiz mi,? Gabar kırsalında, hain kurşunlara giden oğluna AĞIT yakıyor Nerede bu Millet, nerede bu Devlet Vicdanı olanlara sesleniyor, sorularına Cevap bekliyor ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR YIL 1989 Gabar, kırsalın da, Oğlu ,Vatan uğruna şehit olmuş Yüreğine ateş düşmüş İki gözü, iki çeşme Alevi, bir ana ağlıyor için, için Evinin balkonunda Testisleri çürük diye Sahte raporla Vatan görevinden kaçanlar Ceviz kırıyor Amerika da Çifte vatandaşlıkla Bilal ler Sam amcalarının yanında Ciğerine ateş düşmüş ise, bir Ananın Vatan, bayrak, namus, ahtı- vefa uğruna Kimileri açılımları ile övünüyor ¬¬Ateş düştüğü yeri yakıyor Her gün Şehit Cengiz im gelir diye, Gözyaşı döküyor ________________________Kimin umurunda
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|