|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Öğrenci ve öğretmenlerin gözüaydın. Hastalara Allah şifa versin...
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1058
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bindık bir alamete gidiyoruz kıyamete Allah sonumuzu hayır eyleye...
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2254
![]() |
Gönül ne grip ister nede hastane,gönül tatil ister grip bahane
![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
24 kasım...:(
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 13:19
Tecrübe Puanı: 868
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2254
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
İnanmayacaksınız belki ama bu tatile pek mutlu olmadım.Ama mantıklı olarak düşününce gerçekten gerekliydi.Çocukların yarısı yok,gelenler de bu kadar az kişiyle ders işlenmez ve tatil oldu olacak diyerekten derse odaklanamıyordu.
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 839
![]() |
YA BEN ANLAMIYORUM BUKADAR VAHIM BI DURUMDAN DOLAYI OKULLAR TATIL EDILIYOR.. VE BU DURUM SANKI COK IYIMIS GIBI OGRETMEN VE OGRENCILERE GOZAYDIN MESAJLARI YAZILIYOR.. YAPMAYIN LUTFEN.
|
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 839
![]() |
ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN..
|
|
|
#30 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 22:11
Tecrübe Puanı: 1490
![]() |
okullarin tatil durumlarini görünce ne yazacagimi bilemedim ama ben su domuz giribi ile ilgili bir kac bisey yazayim dedim!
DOMUZ GRIBI VE ASISININ GERCEKLERI simdiye kadar üc firma üretim yapmis glaxoSmithKilne firmasinin pandemrix adli asisi Baxter international`in H1N1 asisi her ikisininde lisansi yok Avrupailaclar kurulusu onaylamamis? Amerikanin bazi eyaletlerinde zorunlu asilamaya karsi tepkiler artiyor. Asilardan ölümler meydana gelmekte. Ingiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacagini söylüyor. Diger ülkelerdede durum farkli degil. Bu asilar yapildigi taktirde: -Guillain-Barre sendromu -Vaskülit -Felc -Anafilaktik sok -ve ölüme neden olabilecegi duyruluyor. ayrica Novartis firmasinin gelistirdigi ilacin yan etkilerini Novartisin kendi labaratuar sonuclarindan okuyabilirsiniz. SIMDI OLAYI TÜRKCE KONUSALIM 1.)DOMUZ GRIBI ASISINDA DOMUZ KANI VAR 2.)BU ASININ ICINDE KISIRLIK YARATAN YAN ETKI VAR 3.)BU ASININ ICINDE INSANIN GENETIK YAPISINI BOZAN MADDELER VAR 4.)BU ASININ ICINDE DÜNYADA BIR NUMARALI KANSOREJEN MADDE ÖZELLIGI TASIYAN -FORMALDEHIT-BULUNUYOR yani Amerikada yasakli olan Avrupada yasakli olan bir madde. (Amerikada bu asiyi vurulan vatandas devlete dava acmis) SIMDI ISIN SOSYOLOJIK BOYUTU. 1.)Almanyada hükümet yetkilileri bürokrasi kismi civasiz asiyi kullanirken halka civali asi kullanacaklar,bu haber Almanyada duyulunca halk ayaklandi. ülkemize gelen ilk parti asi(500.000)civali haberiniz varmi!? 2.)kus gribi hastaliginin ilaci olan tamifulu ilacinin firma sahibi Donald Rumsfeld(Amerikanin 3.etkili adami)idi ve 2 milyar dolar kazandi. simdi bu hastaligin ilaci olan firmalarin hepsinin YAHUDI firmasi oldugunu biliyormusunuz!? 3.)Türkiye ciddi olmamasina ragmen sözde bir kac ilde eskilerin ajanLAWRENCEleri gibi ülkemize sokulan sözde sanal hastalik ile halki kandiran bu ülke yöneticileri haberlerde yapilan domuz gribi haberleri ile halki psikolojik olarak baski altina alip kendilerince alinacak 43 milyon asinin yani 1milyon dolarlik asin bahanesini olusturduklarini biliyormusunuz!? 4.)Hic bir ülkede hatta ölümlerin yasandigi ülkelerde bileülke halinde bu kadar asi talebi olmazkenneden TÜRKIYE?kobay olarak deneniyor? DOMUZ GRIBI ASISINI KULLANACAK ÜLKE OLAN ÜLKE TÜRKIYE YANI KOBAY! 5.)domuz gribi hastaliginin kendi kendine olusabilecek bir evresi olmayan hastalik oldugunu biliyormusunuz? yani özel labaratuarlarda özel hazirlanmasi gereken bir hastalik oldugunu biliyormusunuz!? "75 yasindaki virüs uzmani ADRIAN GIBBS;Yaptigim incelemede bu virüsün bir labaratuardan cikmis olma olasiligini cok yüksek buldum dedi" BASBAKAN ASI OLMUYOR NEDEN!? HACI ADAYLARI BELKIDE VURULUP GITTILER!? PEKI DIYANETE SORUYORUZ;HARAMLA TEDAVI OLUNMAZ!HADISI SERIFI VARKEN VE DOMUZ GRIBI ASISININ ICINDE DOMUZ KANI VARKEN BU ASIYI OLAN HACI ADAYLARININ HACCI`NIN KABULÜNÜ VE SAGLIGI NASIL HICE ATILABILIR? [/color]
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|