|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
Alıntı:
Affınızla bir şehit haberi duyduğumda uzun bir müddet kendime gelemiyorum ben, ama halt etmişiz sesimizi Şehitlerimizin arkasından "Allahu Ekber" diye çıkartarak... Affınızla dün bayrak siyaseti yapıyor diyen başbakanımız, hatırlatırım daha bi kaç gün evvel boy boy Bayrak edebiyatı yaptı bilbordlarda kurban bayramı niyetine... Aynı başbakanımız Şehitlere Kelle'de dedi. Birazda bunları dillendirsenize siz... Hayır onca yazdığımız şeye cevap vermeyin sadece demagoji yapın, taassubi bir şekilde başbakan şunu dedi bunu dedi, iyi bizde şunları şunları şunları diyoruz idrak edebilene... Öcalan'a liderimiz diyen DTP, Sayın diyen AKP alın size demagoji... Kan üzerinden siyaset yapacak olsak her böyle vakada çark edip, birden milliyetçi laflar düzecek kadar adileşen bir yola girmeyiz. Bizim lafımız dün neyse bugün de odur. Dün Haburda PKK'lılara şenlik yaptıranlar, bugün bunun hesabı sorulacaktır dese de ne fayda. Ayık olun burası Türkiye ![]()
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|