|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Bir internet sitesinde yapılan şiir yarışmasında sitemiz üyelerinden Sandalli birinci olmuştur.
Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Kalemine yüreğine sağlık...Birinciliği kazandığı şiirini paylaşıyorum... Beni Sensiz Eyleme Ahu gözlüm beni sensiz eyleme Sevdamızı dinle, haydi sez beni Kalbi dağlatacak bir şey söyleme Sevindirsin dilden çıkan söz beni Aşkını merhem et yürek yarama Sevdan ışık olsun kalpte karama Mutluluğu başka yerde arama İlhamın yap,şiir diye yaz beni İhsan et sevdanı yürekte dursun Sevgimiz bitmesin ömrünce sürsün Saklama gerçeği tüm dünya görsün Gökyüzünü tuval eyle çiz beni Aşkın ateş olsun kalbimi yaksın Gönlümden gönlüne sevdalar aksın Bırak ela ela gözüme baksın Bakışlara köle etsin göz beni Mah cemalin buram buram gül gibi Leblerden dökülen şeker, bal gibi Unutma gurbette beni el gibi Sevdam diye yüreğine kaz beni Al da benliğimi sende ben olsun Aşkın tüm izleri sinemde kalsın Yeter ki Siyahi bir murat alsın, İster canın eyle, ister üz beni. Hasan İlter
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|