Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt?
Hayır hemşerim benim oyumu kimse bir yere kaydırmadı, ben bu açılım saçmalığını adam akkıllı bişey sanıyordum, açılımın doğudaki işsiz aç gerçek mağdur olup ekmeğinin peşine düşmüş insanlara yapılacağına inanıyordum...O yüzden destekliyorum diye oy kullandım
AMA gelin görün ki açılım apo nun önderliğinde tam pkk nın istediği şekilde sürdü ve sürmekte
Evet sıra gel gelelim olayın kahramanları kürtlere;
Bahsi geçen MAĞDUR Kürtler dün öğlen saatlerin de, Manavgat'ın orta yerinde Sivas'lı bir inşaat işçisi olan hemşerimizi çalıştırıp parasını isteğince de hastahanelik edene kadar dövmüşler... Hemşerimiz şuan hastahenede kafasına 32 dikiş atıldı ve omuriliği zarar görmüş...
Bunu yapan adamlar da şimdi ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor Van'a kaçmışlar...
|
yahu o da bir şey mi adam dilediğince geliyor istanbul'a, izmir'e, ankara'ya, sivas'a, antalya'ya iş sahalarını işgal edebiliyor, yerleşebiliyor çocukları benimle aynı okula gidebiliyor benimle aynı imtiyazlara ve hayat zorluklarına müdahil olabiliyorlar amma biz gidebiliyor muyuz doğuya?
Geçenler yaşadığım hadise kürt kökenli bir kardeşimiz (evet kardeşim diyorum hala)
- Ben istanbul'da, İzmir'de, Ankara'da kralım. Sen Diyarbakır'da iki saat barınamazsın .... keserler...
diyebilecek medeni cesareti bulabiliyorsa kim eziliyor cidden merak ediyorum...