Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Şehir Meydanına MC Donals' mı geliyor? ( Mc Donalds Sivas ) ) - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.01.2010, 19:52   #1
kolsuz_kerim
Usta Yiğido

kolsuz_kerim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kolsuz_kerim Şuan kolsuz_kerim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 23:13

Tecrübe Puanı: 809 kolsuz_kerim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Şehir Meydanına MC Donals' mı geliyor? ( Mc Donalds Sivas ) )

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ankara, İzmir, Bursa ve Konya'da Konya Pidesi denen, etliekmekden çok yedim, hiçbirisi bizimkinin yerini tutmaz... Sivas'ta etliekmek yemezmişiz bence siz doğruyerlerde etliekmek yememişsiniz beyler Gelin Sivas'a ben size bir ısmarlayayım, çook Trabzonlu, Konya'lı arkadaşım bizimkiler pide değilmiş diyerek gittiler Sivas'tan...

Mc Donald's a gelince... Sivas'ın gelişmişliği Mc Donald's ile anlaşılacaksa vay Sivas'ın haline... Mc Donald's ı Sivas'lı bir firma getirecekse ayrı değerlendirirdim ama sonucum büyük ihtimal değişmezdi... Neden mi?

Soya yağı ile şişirilmiş hayvanlardan çıkarılmış etlerle yapılan yiyeceklerin obeziteye ve GDO içerdiği içinse fiziksel sorunlara neden olduğu birçok bilim adamı tarafından bilinmektedir. Kısacası o tür hazır yemek şirketlerinin sağlıklılığı konusunda şüphem mevcuttur... Bütün bunların yanında Sivas'lı esnafımıza zararı olacak böyle bir yatırımı zaten desteklemem... Öğrenci geçinir sadece oradan derken normalde döner, pide,köfte yiyen gençliğimiz, öğrencilerimiz Sivas esnafını bırakıp Mc Donald's a gidecek anlamına gelir ki bir Sivas'lı olarak bunun olmasını istemem...

Saygılar...
arkadaşım yiğidi öldür hakkını yeme etli ekmek konyada yenir.damak tadı olana
Alt 26.01.2010, 20:14   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1222 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
kolsuz_kerim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaşım yiğidi öldür hakkını yeme etli ekmek konyada yenir.damak tadı olana
Gardaş sen Antalya'da yaşıyordun galiba değil mi? Yanlış hatırlamıyorum heralde... Antalya'da Sivas Pidesi yaptığını iddia eden birkaç yerde yedim o şeylerden... Eğer sen Sivas Pidesi diye onlardan bahsediyorsan sakın haaaaa... Onlar ottan başka birşey değil... Bizim etlekmeğimizim de, köftemizinde asıl tadı hayvanımızın doğal beslenmesinden gelmedir... Konya Antalya yakın bence çok gidip yemişsin Konya'da... Bak diyorum sana gel Sivas'a ben seni Çiğdem Pideye götürecem orada bir yiyecez. Sonra başka birgün de kendi ellerimle etini otunu alacam döktürecem abooooovvv... Allahtan İzmir'de değilim bu aralar Sivas'tayımda her istediğimde yiyebiliyorum çok şüküüüürrrr

Ayrıca Sibel hanım size yerden göğe kadar katılıyorum... Türk malı kullanmaya kullanmaya şimdi ampül bile üretemiyoruz Türkiye'deki tüm "Ampüller" yabancı üretimi

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.01.2010, 20:48   #3
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Gardaş sen Antalya'da yaşıyordun galiba değil mi? Yanlış hatırlamıyorum heralde... Antalya'da Sivas Pidesi yaptığını iddia eden birkaç yerde yedim o şeylerden... Eğer sen Sivas Pidesi diye onlardan bahsediyorsan sakın haaaaa... Onlar ottan başka birşey değil... Bizim etlekmeğimizim de, köftemizinde asıl tadı hayvanımızın doğal beslenmesinden gelmedir... Konya Antalya yakın bence çok gidip yemişsin Konya'da... Bak diyorum sana gel Sivas'a ben seni Çiğdem Pideye götürecem orada bir yiyecez. Sonra başka birgün de kendi ellerimle etini otunu alacam döktürecem abooooovvv... Allahtan İzmir'de değilim bu aralar Sivas'tayımda her istediğimde yiyebiliyorum çok şüküüüürrrr

Ayrıca Sibel hanım size yerden göğe kadar katılıyorum... Türk malı kullanmaya kullanmaya şimdi ampül bile üretemiyoruz Türkiye'deki tüm "Ampüller" yabancı üretimi
Hocam reklam yapmadan öv bizim etli pideyi şaka bir yana size katılıyorum etli pidemiz özelliklede köftemiz bir başka ama devir reklam devri ve biz tanıtamadığımız için bizden başka bilen yok bunları...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar FurkaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.01.2010, 20:56   #4
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 823 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Mc Donald's açılmasın diyen kuzucuklar, Avatar'ı keyifle izlemişlerdir eminim.

Arkadaşlar Mc Donald's da açılsın, Star Bucks da açılsın, Burger King'de gelsin, Kitchnette de gelsin. Elbette bunların yanısıra mahallemizde pide fırını da olacak, Hakan Baklava da olacak, Kirli Ahmet de iş yapacak, Lezzetçi de işleyecek. Her gelen bir renk getirir, katma değer oluşturur, zenginlik verir. İsteyen Mc Donald's'ta yer isteyen Nimet Lokantası'nda yer. Aslında bunu tartışıyor olmak bile çok saçma, bize-size ne kardeşim kimin ne yediğinden?

Ama diyorsanız ki, ''tarihi meydanda Mc Donald's açılması uygun değil'' o zaman saygı duyarım.
Alt 26.01.2010, 21:00   #5
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Arkadaşlar Mc Donald's da açılsın, Star Bucks da açılsın, Burger King'de gelsin, Kitchnette de gelsin. Elbette bunların yanısıra mahallemizde pide fırını da olacak, Hakan Baklava da olacak, Kirli Ahmet de iş yapacak, Lezzetçi de işleyecek. Her gelen bir renk getirir, katma değer oluşturur, zenginlik verir. İsteyen Mc Donald's'ta yer isteyen Nimet Lokantası'nda yer. Aslında bunu tartışıyor olmak bile çok saçma, bize-size ne kardeşim kimin ne yediğinden?

Ama diyorsanız ki, ''tarihi meydanda Mc Donald's açılması uygun değil'' o zaman saygı duyarım.
Hocam asıl konu zaten o... "Tarihi meydana Mc Donald's açılır mı?"... Selçuklu eserlerinin olduğu o meydana öylesi bir yerin açılması bence saçmadan öte bir şey...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar FurkaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.11.2010, 21:19   #6
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 823 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Aylar öncesinin tartışmasına yazdığım yorumun geçerliliğini koruduğunu görünce yeni bir şeyler yazmanın anlamsız olacağını hissettim.
Alt 26.01.2010, 23:12   #7
kolsuz_kerim
Usta Yiğido

kolsuz_kerim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kolsuz_kerim Şuan kolsuz_kerim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 23:13

Tecrübe Puanı: 809 kolsuz_kerim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

evet antalyada yaşıyorum ama ailem sivasda devamlı gelir giderim nasip olursa bu hafta sivastayım söz yiyecem ama bende sana konyalılarda ısmarlıycam ozaman karar verelim arkadaşım

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil