|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İslamda din adamlığı diye bir kavram yoktur, müslümanlar hıristiyanlıkta olduğu gibi din adamı veya din adamı olmayanlar şeklinde ayrılmazlar. İnsanlar ancak bilgi donanımına göre farklı kabuledilebilir. İnsanların kılık ve kıyafetleri ile değerlendirilmemesini savunduğunuz halde sarık ve cübbenin sadece din adamları tarafından giyilmesi gerektiğini vurgulamanız bence tezat oluşturuyor. Sarık sünnettir, sarıklı ve cübbeli olanların din adamı olarak kabul edilmeleri, onları din adamı olarak kabul edenlerin cahilliğindendir.
İslamda din adamlığı kavramı cumhuriyetten sonra başlayan batı özentisiyle ortaya çıkmıştır. Konuya bulaşmayayım dedim ama yine duramadım. ![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|