Cevap: Tehdit etmek doğru olmaz!
tehdit belediyeye degil sivasa sivaslıya yapılmaktadır yatırımcı gurubu sivası sivaslıyı yanıltmak istemektedir yatırımımız engelleniyor. neden cunki sivas kimsenin kanunlar kararlar hariçinde at oynatacagı o kadarda kuçümsenecek boyutta bir il degildir burada belediyeyi gücsüz gösterme politikası işlemektedir ama belediye sivasta yaşayan tüm insanlarındır ve cok güclüdür.bu konuda kural yatırımcıyada bizlerede böyledir bende arsama 4 kat verilen bir mahallede 8 kat yapmak önden 5 mt cekerim ama arka tarafı sıfır yapmak isterim, böyle bi anlayış olabilirmi o arsa tamam alan gurubun malı ama bu kanunlar bu kurallar .. sivasın sivaslının malı orada alınacak özel bi hak sivaslıya haksızlıktır.yatırımcı guruba yatırım yapmak avm yapıp kiraya verip ildışından gelen malların sivaslıya satılıp karı cebe anaparayı il dişına gönderme anlayışı degildir sivasa yatırım fabrikadır üretimdir hizmetti vs ayrıca, kayseriyle kıyaslama yaparken bukadar buyuk firmaların kayseride isimlerini bilende sanmıyorum.bu oyunada sivaslının gelecegini sanmıyorum.belediyeyide haklı bulmuyorum grubuda ben sivaslıyım sivas tarafındayım.
|