|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#51 | |
|
Yiğido
![]() ![]() pover58 Şuan
Son Aktivite: 05.01.2015 21:28
Tecrübe Puanı: 614
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Yiğido
![]() ![]() semih5844 Şuan
Son Aktivite: 12.08.2010 15:32
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
Bu iş böyle gitmez. İlla yok,olmaz demek olur mu?Başkan biraz taviz vermeli bence. Çünkü yatırımcılar Sivas a mecbur değil biz yatırımcılara mecburuz.Böyle yapmakla kaybeden sivas olur.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Yeni Yiğido
![]() bug_osgur Şuan
Son Aktivite: 05.11.2010 04:38
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
bu sivasın ileri gelenleri birbrirni yok etmek için çabaladığı sürece bu şehir hiç bir zaman gelişmez ve gelişmeyecekte..... çünküü hükümetin hiç bir projesinde yokk bölgedekii projelerin içine dahil edilmio örnek olarak ankara sivas arası hızlı tren projesi vardı kayserililer hemen hızlı trenii sivasa kaptırdık die millet vekillerine bastırdı ve hızlı tren projesine dahil edildi ve sivastan önce hızlı trene sahip olacaklar... sivasada herhalde 10 seneye anca gelirrr........... bunu gibi bir çokk şey bu ilin elinden alınıoo........... yakın bi zamanda il değilde ilçede olursa şaşırmamm.......... şehrin ileri gelenleriii 5 para etmez memleketini bir gram düşündüğünü sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 873
![]() |
1mg bile düşünmüyorlar bırak gramı.SİVASLILAR HADİ UYANIN ARTIK.SİVAS YAKINDA İLÇE OLACAK HABERİNİZ OLSUN.TÜM PROJELERİ KAYBEDİYORUZ.ŞİMDİ AKLIMA GELEN VE KAYBETTİĞİMİZ YADA YAPILMAYA BAŞLANMAYAN PROJELERİ SAYACAM.UNUTTUKLARIM OLABİLİR.EN ÖNEMLİLERİNDNE BAŞLIYORUM.SİVAS ANKARA HIZLI TREN HATTI,FUAR VE KONGRE MERKEZİNDEKİ SPOR KOMPLEKSİ,ADLİYE SARAYI,KAMPÜS HASTANE,AKIL HASTANESİ,AMBULANS HELİKOPTERİN GERKSİZLİĞİYMİŞ,ŞİMDİDE AĞIZ DİŞ HASTANESİ VE FİZİK TEDAVİ HASTANESİ,BÖLGE MAHKEMELERİ,SİVAS FATSA KARAYOLU....(HATIRLADIĞIM YALAN BU KADAR.)GELELİM KAYBETTİKLERİMİZE DİKİMEVİ,DMO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ,KIZILAY,YAKINDA TAPU KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜDE ALINACAK.YATIRMI YAPMAYI BIRKAIN ELİMİZDEKİLERİDE ALIYORLAR.SİZE SESLENİYORUM HEEEEEEEEYYYYYYYY.UYANIN SİVASLILAR.UYANIN SİVASLILAR.UYANIN .SİVAS SAHİPSİZ KALDI.YAKINDA İLÇE DE OLURUZ.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1226