|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....GİDELİM GÜLÜM.....
Bahar gelir gül açar bağlar Gurbete gidenin anası ağlar Hasret türküleri çalıyor sazlar Ben çalayım sen söyle gülüm Köyümden ayırdı zalim ayrılık Türkü söyleyerek yayardık yayık Çökelek, yağdan ederdik azık Tarlada çay yapıp içelim gülüm Sılada kaldı çocukluk anıları Otlattım tepelerde malı, davarı Hedik kaynatıp kuruttuk yazları Gönülden sılaya gidelim gülüm Sırayla yakardı köylü fırını Yediğim ekmeğin alırdım tadını Çökelekli, patatesli taptamasını Bir gün gidip yiyelim gülüm Ağustosta harmanda olurdu ekin Bulunmaz ırgat işler çok çetin Gece boyu olurdu hava çok serin Traktörle pazara gidelim gülüm Bayramda giderdi herkes camiye Çocuklar beklerdi alsın hediye Biter kinler dönerdi sevgiye Bayramı köyde kılalım gülüm Kış gelir yollar kapanır kardan Mektup beklenir gelsin postadan Sıkılır ruhlar bezilir candan Bacadan kar kürüyelim gülüm Ocakta pişerdi anamın aşı Gurbetlik zor der dökerdi yaşı Beklerdi gelsin emmi, gardaşı Özleyeni gidip görelim gülüm Arif COŞKUN-2010
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|