Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Belediyede yolsuzluk - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.03.2010, 16:07   #11
HasreT
Usta Yiğido

HasreT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HasreT Şuan HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2013 13:36

Tecrübe Puanı: 2643 HasreT isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Belediyede yolsuzluk

Alıntı:
gönlüm58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Demekki AKEPE nin sicili temiz degil...
Demek ki.................
HasreT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı HasreT'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 16:14   #12
edebiyatisyen
Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

edebiyatisyen Şuan edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.03.2014 23:18

Tecrübe Puanı: 713 edebiyatisyen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Şüphen mi var
Alt 17.03.2010, 16:19   #13
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 811 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Boşunamı dokunulmazlıklara dokunulmuyor en güzel örneği işte
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2010, 16:31   #14
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 834 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
AKEPE nin belki degildir, ama Akparti´nin ki simdiye kadarki en iyisi...yolsuzluk degil, YOL yapiyorlar...
Bi misal sadece;Cumhuriyet tarihi boyunca 6 bin kilometre yol yapilirken, bu adamlar 6 senede 9 bin kilometre yapmislar...yolsuzlugun su sizin lehcede manasi bumu ?
Alt 17.03.2010, 19:28   #15
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 809 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ak partiyi savunmak için demiyorum ama bir belde belediyesinin aldığı akaryakıtı da takip edemez herhalde parti merkezi.Bu,diğer partiler için de geçerli.
Edecek Tabi Böyle böyle büyür sonra Damlaya damlaya göl olur
Alt 17.03.2010, 23:35   #16
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 740 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yapılan yolsuzluğu yapan siyasi irade önemli değil burada bu yolsuzlukların belediye el değiştirdikten sonra orataya çıkması. Eğer belediye el değiştirmese idi bunları nasıl öğrenecektik. Yorumlarda bir belde belediyesinden de haberi olamazki akp nin diyor birisi ama emir komuta zinciri birbirine bağlıdır. Eğer sen seçtirdiğin kişileri habersiz denetletirsen bırak beldeyi köylerdeki harcamalardan dahi haberin olur. Oadaki halktanda bunu bilenler kesinlikle vardır ama ses çıkarmamışlardır. Kendi çocuklarının rızkını böyle densiz haysiyetsiz insanlara yedirmişlerdir. Eğer insansak HAK' kı biliyorsak varsa bildiğimiz bu tür durumlar gerekli yerlere haber vermiyorsak bizimde o insanlardan farkımız kalmıyor demektir.
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.03.2010, 04:45   #17
simsek58
Yeni Yiğido

simsek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

simsek58 Şuan simsek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2011 22:32

Tecrübe Puanı: 0 simsek58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

arkadaslar yorumlarinizi hayretle okuyorum yapan belde belediyesi her belediyenin kendi bütcesi var bunu sivas merkez belediyesine niye bagladiniz anlamis degilim.Hangi partiden olursa olsun yapan cezasini ceksin .her kasanin icinde cürük elme vardir bütün kasa elmayi atmak dogru degil sadece isinize gelmeyen yanlarini görüyorsunuz
simsek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2010, 13:08   #18
ozanberk2010
Yiğido
NO AVATAR

ozanberk2010 Şuan ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2011 00:06

Tecrübe Puanı: 600 ozanberk2010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SORUNU HALA ŞU PATİ BU PARTİ DEİYE NİTELENDİRİYORSUNUZ. YAVV SORUN İNSANLIK SORUNU,KİM YAPRSA YAPSIN. SORUN YÜZ KIZARTICI BİR SORUN.ben umutluyum arkadaş. sivaslılarda gün gelecek ,benim partim,benim ideolojim,benim hemşerim demeden hesap soracak.yapılan yanlışa ,onlar çokmu iyiydi demeden hesap soracak.hadi hayırlısı.
ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2010, 13:32   #19
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 811 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Akp dönemımden kalan çok fazla yolsuzluk dosyası var,bunlar teker teker çıkmaya başladı hadi bakalım.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2010, 15:20   #20
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Belde belediyesi olduğunu bilmiyorum, haberde göremedim, AKP'den BBP'ye geçmiş ama AKP döneminde yapılan bir yolsuzluk olduğu açıkca yazıyor... O yüzden ben AKP'ye özel yazdım, Gurbet.... kardeşimm her daim bana cevap vermekle kendisini yükümlü tuttuğundan anlamadan dinlemeden yine yazmış yoksa bizim zihniyetimiz raslarsa bir yolsuzluğa kendi belediyesini bile şikayet edebilir... Örnek: Çankaya Belediyesi, Güzelbahçe belediyesi gibi...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil