Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt?
Gecen gün Kitap Fuarinda görmüstüm,aklimdan ilk mizah kitabi sanirim diye gecti... 19 sayisindan bi takim gizli hitabeler, gelecege dair gizli sifreler cikartmaya calismak, bunuda "her türlü dogma ve saplantinin disinda" benzersiz bi calisma" diye arka kapakda sunmak ancak mizah olabilirdi cünkü.
icine biraz bakinca, ciddi ciddi bizim türk bilim adami ilim i ;teknik i birakarak...Nutuk dan bitakim tilsimlar aradiklarini bunuda kitap diye bastirdiklarini anladim :-)
Gülermisin, aglarmisin...
|
Evet güleriz ağlanacak halimize değilmi sayın gurbet sokakları ! Umarım Atatürk'ün üstün nitelikli, vatansever ve vatanperver, ülkenin bir karış toprağını vermemek için askeri ile birlikte can vermeye niyet eden ki bunu " Ben size ölmeyi emrediyorum" diyerek dile getiren birisi olduğunu kabul ediyorsunuzdur. Atatürk bu günleri görebilmemiz için hiç bir şeyin ama hiç bir şeyin arkasına sığınmadı,belki ibadetinide kabahatinide sessiz yaptı ama bir an bile aklından bir karış toprak vermek geçmedi. Şimdi lütfen söyleyin Mizah olan Atatürk mü ? Nutuk mu? Hayatında yer alan 19 lar mı? Yoksa mizah olan gerçekleri görmeyip, bir yer edindimmi ayakları yerden kesilerlenmi...