|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
372 | 34,77% |
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
683 | 63,83% |
Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
15 | 1,40% |
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Erman Toroğlu'dan canlı yayında Kürt açılımı yorumu Kürt açılımı tartışmaları sanat camiasından spor camiasına kaydı. Spor kamuoyunun yakından takip ettiği ikili Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu canlı yayında Kürt açılımını tartıştı. Konu Kürt açılımı, yorumcu da Erman Toroğlu olunca Lig TV’de yayınlanan Maraton programında ortaya ilginç diyaloglar çıktı. İşte o canlı yayındaki ilginç diyaloglar: ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam başlayalım. ERMAN TOROĞLU: Biz de “açılım” diyoruz, bugün 4 tane şehit vermişiz... Tehdit unsuru olarak kullanılıyor galiba! Yoksa yine mi bizim askerimiz birbirini vurdu! Öyle diyorlar ya! Karşıdan ateş etmek güzel de arkadan da ateş etmeye başladılar! ŞANSAL BÜYÜKA: Bayramın coşkusunu bozmak ve uzlaşmaya darbe vurmak olabilir sebep. ERMAN TOROĞLU: Bana biraz gıcık geliyor bu işler. ŞANSAL BÜYÜKA: Silah bırakmadan nasıl olur bu işler? ERMAN TOROĞLU: Bana tehdit gibi geliyor. İyi niyet yıllarca sürmüş ama nereye kadar iyi niyet abi? Ben Türk vatandaşı olarak açılıma ihtiyaç olduğunu hissediyorum. Bana da açılacak devlet. Benim de sıkıntım var. Kürt kardeşlerimin ne kadar sıkıntısı varsa benim de o kadar var. İnanamıyorum ben ya... Çizgi biraz fazla aşılıyor, gıcık kapıyorum... Ya uyacaklar, ya uyacaklar abi! Tavır konmuyor, net cümle yok, hep yuvarlak. Döndür Allah döndür! Pilav karıştırır gibi karıştırıyorlar. Milletin burnuna gelmiş durumda biraz dikkat etmek lazım!
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaç Paraşutu Nedir? | EyüphanAydın | Yamaç Paraşütü | 1 | 10.05.2010 20:22 |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? | doğanay58 | Muhtelif konular | 4 | 30.06.2009 06:32 |
Bir İl İçin Üniversite Nedir? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 13.02.2009 01:44 |
Bilmeceler... | _DuMaN_58 | Arşiv | 45 | 19.03.2008 17:15 |