Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Manga'nın Eurovision başarısı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.05.2010, 09:16   #1
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4579 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Manga'nın Eurovision başarısı

Ben kimseye oy vermedim, ne anadolusu, ne bagri hic birsey anlamadim, vatan haini ilan edilmeden cikayim ben.
Alt 30.05.2010, 09:56   #2
h.a.y.
Tecrübeli Yiğido

h.a.y. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h.a.y. Şuan h.a.y. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2012 23:26

Tecrübe Puanı: 650 h.a.y. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Manga'nın Eurovision başarısı

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben kimseye oy vermedim, ne anadolusu, ne bagri hic birsey anlamadim, vatan haini ilan edilmeden cikayim ben.
bir insanı vatan haini ilan etmek nasıl bişeymiş onu denemek istedim bu ülkede vatan haini ilan edilmekten daha kolay bişey yok..

bu yarışmaya erkek şarkıcılar katılsın ülkemizden bak ne güzel kıyafet mıfafet fizik mizik konusulmadan 2. olmuşlar.
h.a.y. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı h.a.y.'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil