|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#2001 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2002 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Virane Kislam Bir zamanlar icinde yasardi ebemle dedem Cakir Ayse ile Medinlerin Ahmet Köyüm olmus virane, dedemler göc eylemis Evimiz bombos dumanida tütmez olmus bacasindan Ne kalmis bakin eskiden, sadece kalkim kaya Bir o yerli yerinde ve sadik hatiralara Kim bilir belkide bekcilik ediyor ahirettekilere Köyümüz de baykuslar öter, bacamizda tütmez olmus [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hersey anlamsiz eskiler tarihe gömülmüs Bana kalan geri aci, hüzünmüs Yüregimde sizlayan kaybolmaz bir siziyimis Duydugum ürperti Edebiyete göcenlerin, boguk feryadiymis Cocuklugumun sisli, karmasik hatiralari Rüyamda kekik toplar, cecik kulagi yerdim Yagmur sonrasi topargini koklayip özlem giderirdim Ah derbedet kislam adeta ihanete ugramissin. Cocukluk buya ufkum o köy kadardi Köyümden baska dünaynin olmadigiy di Simdi kacaman dünyaya acilan pencerem var Oysa gönül rahatligi nerede var.??? Dert tasa tanimadan hep cocuk kalmak Dilegim su an tek bu olsa gerek Zamanli, zamansiz kesisen yollar Hayale kapilarak ümit kapisinda, Harcanan aldatmaca yillar Hastanin sifa veklemesi gibi Haince pusuda bekler, sana gizlice gülerek alay eder Dermana hasret öylece bitirir seni. Ben Kislaliyim tek agacinda kalsa Canim Kislam. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelencicegi0 27.01 2002. Saat 16.00 Danmark [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2003 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
çok güzel emeğine yüreğine sağlık ![]() Konu doğan bulut58 tarafından (25.06.2010 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Yiğido
![]() ![]() asi-yürek58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.08.2012 14:29
Tecrübe Puanı: 591
![]() |
![]() ZALİM GURBET
Genç yaşta gurbete düştüm ham idim yandım piştim derde kedere alıştım yedin beni zalim gurbet gurbet gurbet zalim gurbet yedin beni zalim gurbet gurbet elde yabancısın türkiyede almancısın yerim yurdum yokmu benim yedin beni zalim gurbet gurbet gurbet zalim gurbet yedin beni zalim gurbet yaban elde yalnız kaldım sanki susuz kalan göldüm yağmura hasret bir çöldüm yedin beni zalim gurbet . |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı asi-yürek58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2005 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2007 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ## Yaralı Gelin ##
Görür görmez yüreğimi dağladı Karşıma geçipte duralı gelin gürünlüyüm dedim hemen ağladı Muhabbet bağını kuralı gelin Dönderdi başını yüzünü gördüm Yüzüne bakınca hüzünü gördüm Yanmış yüreğinde közünü gördüm Gönülden vurulmuş yaralı gelin Yar diye bağrına basar taşları Solmuş çiçekleri donar kışları Pınar oldu aktı gözde yaşları Derdin nedir diye soralı gelin Esmiş sam yelleri bağrına esmiş Şu fani dünyadan ümüdü kesmiş Şansına darılıp kadere küsmüş Gün gormemiş bahtı karalı gelin Yoluna koyarım ben bu serimi Dedim insan mısın yoksa peri mi Yakti yüreğimi ve her yerimi Elini elime vereli gelin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3312
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2009 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Seni Başkasına Gelin Ettiler
Ne sen ettin ne ben, ettim ihanet Bize ayrılığı, reva gördüler Yüreğimde koptu, büyük kıyamet Seni başkasına, gelin ettiler Ne güzel yakışmış, tüller yüzüne Sürmeler çekilmiş, zeytin gözüne Anan bir köşede, vurur dizine Seni başkasına gelin ettiler Beyaz gelinliğe, sardılar seni Eline bir demet, çiçek verdiler Öksüz koyup yalnız, başıma beni Seni başkasına gelin ettiler Gelin arabası, rengi kırmızı Kıskandılar demek, bu aşkımızı Derinden bağrımı, yakar bir sızı Seni başkasına gelin ettiler Kıydılar sevgilim yüce aşkıma Canımdan bir parça, alıp gittiler Sonunda korktuğum, geldi başıma Seni başkasına, gelin ettiler (Batman - 14.10.2004) Mehmet Selim Toğluk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
Virane Kislam Bir zamanlar icinde yasardi ebemle dedem Cakir Ayse ile Medinlerin Ahmet Köyüm olmus virane, dedemler göc eylemis Evimiz bombos dumanida tütmez olmus bacasindan Ne kalmis bakin eskiden, sadece kalkim kaya Bir o yerli yerinde ve sadik hatiralara Kim bilir belkide bekcilik ediyor ahirettekilere Köyümüz de baykuslar öter, bacamizda tütmez olmus [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hersey anlamsiz eskiler tarihe gömülmüs Bana kalan geri aci, hüzünmüs Yüregimde sizlayan kaybolmaz bir siziyimis Duydugum ürperti Edebiyete göcenlerin, boguk feryadiymis Cocuklugumun sisli, karmasik hatiralari Rüyamda kekik toplar, cecik kulagi yerdim Yagmur sonrasi topargini koklayip özlem giderirdim Ah derbedet kislam adeta ihanete ugramissin. Cocukluk buya ufkum o köy kadardi Köyümden baska dünyanin olmadigiydi Simdi kacaman dünyaya acilan pencerem var Oysa gönül rahatligi nerede var.??? Dert tasa tanimadan hep cocuk kalmak Dilegim su an tek bu olsa gerek Zamanli, zamansiz kesisen yollar Hayale kapilarak ümit kapisinda, Harcanan aldatmaca yillar Hastanin sifa beklemesi gibi Haince pusuda bekler, sana gizlice gülerek alay eder Dermana hasret öylece bitirir seni. Ben Kislaliyim tek agacinda kalsa Canim Kislam. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelencicegi 27.01 2002. Saat 16.00 Danmark BU BIR SIIRDEN COK BIR ÖZLEM SATIRLARI. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |