Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor - Sayfa 18 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.08.2010, 12:43   #171
filografozan
Usta Yiğido

filografozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

filografozan Şuan filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2014 01:13

Tecrübe Puanı: 911 filografozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kılıçtaroğlu Sivas'a geliyor

ey site sakinleri;şunu çok iyi bilelim ve bu konuyu kapatalım,cılkı çıktı artık.
bilgi sahibi olmadan,fikir sahibi olunamaz.
kulaktan dolma bilgilerle burada haddi aşan sözler etmeye kimsenin hakkı yok.objektif,tarafsız,bağımsız ,sadece vicdanla araştıran herkes görürki,sivasta yakma olayından dolayı ölen kimse yoktur.hatta kurşunlarla ölenleri dahi saklamaya çalışıyorlardı.anlayın artık nelerin döndüğünü.
olaylar tamamen provokatörlerin derinlerden aldığı emirle yapılmıştır.
sivasın sivaslının hatası değildir.hangi işin içine ideolojiyi katarsanız,o iş olumsuz sonuçlar doğurur.yavaş yavaş ortaya çıkıyor zaten memleketin ne tür badireler atlattığı.atgözlüğünü çıkarıp geniş vizyonla vicdan ve akılla bakıldığı zaman tuzakları herkes görür.çocuklaşmayalım ve konuyu kapatalım artık.yeter lütfen...
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı filografozan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.08.2010, 20:15   #172
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 777 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aaaaaaaaaahhh ahhhh,bende diyorum kulaklarım niye çınladı taaaaaaa Sivas'ta.Ama tahmin etmiştim,kesin dedim Sivaslılar'da "Madımak" adı geçiyor diye

Siz yormayın kafanızı,2 Temmuz'dan 3 gün sonra Başbağlar'ı da konuşuyoruz.Hatta burada ne zaman "Ma..." dense,hemen Başbağlar'ı unutturmayacağız diye karşı atağa geçiliyor.Sivas bizim memleketimiz,yaşanan katliamlarda ölenlerde bizim şehitlerimiz,ötesi yok.Ama asıl sorunu hala anlayamıyorsanız yorum yok...

Evet,bu sorunu hala aşamadık ama anladığım kadarıyla bazı "Kemal'e karşı" olanların mesajları silinmiş.Kim bilir neler yazılmıştıda silindi.Bazı politikalarda var mesela,hani "Karşı!" tarafın mesajları kalsın,"Bizim!" tarafın mesajlarını silelimde,seviyesiz görünsünler gibi...

Vallahi bir oydan fazla kullananlar olduğu için senin yerine kim bilir kaç oy kullanılır abi
Karşılığında da nasıl olsa bizim oyları yakıyorlar!...
aaaaaaaaaa madımak çok acıklı bir biçimde bu siteye veda etmişti.......... geri dönmüş hoşgeldin madımak............
Alt 03.08.2010, 20:17   #173
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Olur mu veda her zaman takipteler Tem otoyolu yazıyorsun Temmuz sanıp geliyorlar
Alt 03.08.2010, 20:22   #174
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Olur mu veda her zaman takipteler Tem otoyolu yazıyorsun Temmuz sanıp geliyorlar
ya nasılda kelimeler kullanmıştı giderken dimi......insanın ağlayası geliyodu vallaha........kandırıkçı madımak kandırmış bizi.......
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.08.2010, 22:18   #175
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 757 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aaaaaaaaaa madımak çok acıklı bir biçimde bu siteye veda etmişti.......... geri dönmüş hoşgeldin madımak............
Ne o,zoruna mı gitti

Valla bu siteye ne acıklı veda edenler,ne naza çekenler oldu kendilerini.Ne oldu,yine burdalar.Hem o zamandan beri daha yeni mi görüyorsun beni,bir göz doktoruna muayene olun isterseniz,bu pembe yazıları bile göremiyorsanız

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Her "Tem.." denildiğinde Sivas katliamı,vahşet,insanlık dışı diye her tarafa yazarsanız.Her "ma.." dediğinizde de Başbağlar karşınıza çıkar.Yapmadığın şeyi başkasından beklemeyin!

Yok valla,sizin "Tem..." demenize gerek yok.Sivas denilince ki zaten benim memleketim,o vahşet aklımızdan çıkmıyor.Araya diğer katliamları sokuyormuyuz... Hepsi bizim şehidimizdir dedik,bitti.Uzatmaya gerek yok...

Konu Kılıçdaroğlu'muz...
Alt 03.08.2010, 22:26   #176
yurtoglu22
Yeni Yiğido

yurtoglu22 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yurtoglu22 Şuan yurtoglu22 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.11.2011 00:41

Tecrübe Puanı: 0 yurtoglu22 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Konusmasini Bilmeyen kilictaroglu ne isi var sivas ta kendi melmeketinden istesin HAYIR oyunu CHP de baska kisi kamamisda kilictaroglu genel baskan olmus ATATÜRK GÜLER
Vallahi buna.Genel Baskanlik yakismiyor vallahi buna ooo elde var sifir.KILICTAROGLU.
Zaten ben 6-ayla 12 ay süresi vermistim bakalim ne olacak...
yurtoglu22 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar yurtoglu22'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.08.2010, 23:29   #177
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1330 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Yok valla,sizin "Tem..." demenize gerek yok.Sivas denilince ki zaten benim memleketim,o vahşet aklımızdan çıkmıyor.Araya diğer katliamları sokuyormuyuz... Hepsi bizim şehidimizdir dedik,bitti.Uzatmaya gerek yok...

Konu Kılıçdaroğlu'muz...[/quote]

Biz bu sözü 15 yıldır diyoruz.Uzatmayalım,hepsi bizim canımızdan,kanımızdan kardeşimizdir diyoruz ama hep Sivas'ın zararına olacak bir şekilde uzatılıyor.

Kılıçdaroğlu'na gelirsek,siyasi ilk acı tecrübeyi bu referandumda yaşayacağını öngermek zor değil!
Alt 04.08.2010, 00:17   #178
TripleDouble
Yiğido
NO AVATAR

TripleDouble Şuan TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 673 TripleDouble FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TripleDouble isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar TripleDouble'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2010, 16:20   #179
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne o,zoruna mı gitti

Valla bu siteye ne acıklı veda edenler,ne naza çekenler oldu kendilerini.Ne oldu,yine burdalar.Hem o zamandan beri daha yeni mi görüyorsun beni,bir göz doktoruna muayene olun isterseniz,bu pembe yazıları bile göremiyorsanız

Konu Kılıçdaroğlu'muz...
kızma madımak kardeş.......ben uzun zamandır girmiyordum siteye ne bileyim senin veda ettiğinin ertesi günü tekrar döneceğini......ayrıca neden zoruma gitsin senin gibi renkli bi kişiliği sitede görmek kadar güzel bişey olamaz benim için......tekrar hoş geldin diyorum........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2010, 20:50   #180
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Sayın Madımak hoş geldiniz..........

Kemal Bey 7.ağustos cumartesi günü akşam saat 18.00,de mevlana meydanında olacakmış.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil