|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3385
![]() |
BİZİM SİVASLILAR NET SEVGİ KARDEŞLİK MUHEBBET TANIŞMA BİRLEŞME ALANINDAN
ÇIKTI AĞIR HAKARETLER İÇEREN BİR SİYASET MEYDANINA DÖNDÜ LÜTVEN DAHA FAZLA BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM BİR KAÇ İNSAN BENİ ÇOK KIRDI CAHİLLİĞİNE VERİYORUM AFFETTİM LÜTVEN BAŞKA KONULARA GEÇİN |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1348
![]() |
Alıntı:
osman abim seni kıranın aklından şüpe ederim ben yorun yapmiyorum okuyorum sadace abir cana cevap vermeyi değmez çünki beynine ayrimcilik yapmak yerleşmiş ona ne desen boş nasihat ediyorsunuz oda kar etmiyor ben biraz önce bizim yakınımızdan alevi köyü var oradaydim biz kardeş gibiyiz hiç bir sorunumuz yok ama abir canın gözünde onlar adam değil halbuki insanlıkda iyi adamlık olurmu insanlığın üsdüne bir söz daha varmı ve cay yemek yedirmedende salmadılar abircan nedir senin derdin kardeşim neden bu ayrimcilik neden ayrim yapalım hepimizi ALLAH.ım yaratmadımı onun kulları değilmiyiz bukadar hided niye ne fayda sağlıycan celalenince yakışıyomu sana yapdığın yorumlar küfürlü ağza alinmiycak sözler burada bir cok üye var ayıp değilmi yapdığın yorumlar not:alevi sünlü abaza çerkez kürt türk laz ve sağire türekiye cumhuriyeti catısı altında yasayan herkez kardeşdir eğer bunun aksini idda eden varsa kalleşdir vatan hainidir insan zaten değildir |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|