Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt?
iyi insanlar sabırlıdır , kalitelidir, varsa gösterirsin sabrını elbette buyururuz sofraya, leadriye yazdıklarım aynı anda senin içinde edilmiş laflardır arkadaşım gardaşım sen nekadar sivaslıysan bende o kadar sivaslıyım sen nekadar allah kuluysan bende o kadar bugüne kadar nefes alıp verdiysek yaratanın bir bildiği vardır, ama bir bacım uyardı sağolsun aysima 58 bir bıçak alıp dürtecekmiş beni sen okuduğu ik makaleden hemen katil olacaksann ooooooo olmaz böyle hoşgörü edebiyatı, sevgiyle kal ama kötü niyet yok kızdırmak tabiki var ne ben senin gibi düşünürüm nede senbenim gibi olabilir ama ortak okaar çok şey varki insan olarak paylaşacak, en azından aynı gökkubbe, bunu nasip etmişse allah aynı çağda aynı ülkede aynı dilde dinde ama ayrı meshepte bunu kabulleneceksiniz arkadaşım bundan gocunmak yanlıştır, sen mhp li bdp li bbp li olabilirsin ben edp li chpli tkpli olabilirim bunlar çok normal herkes asgari demokrat olmak herkesin birey olma insan olma inanma özgürlüğüne sahip çıkmalı katkı sunmalı değer verip saygı duymalı, yok illa ya sev ya terket dayatması yaparsan olmazzzzz, bak ülkücüler bile kabak gibi ikiye bölündü hayırmıdır şermidir bileme ama bu oylamadada millet ikiye bölündü kabak gibi
|
SİZ KARPUZ GİBİ ÇATLAMAYIN ÜLKÜCÜLER KABAK GİBİ BÖLÜNMEZ
HENÜZ YOLUMUZU ŞAŞIRMADIK