|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
hergün beş dakka araştırın düşünün niye böyle diye
dilşad , cley sadece 5 dakka ne yapmaları gerektiği konusunda birazcık kafa yoralım zaten bende size tanıyın dedim, ben sadece fotograflardan , yazanlardan kısaca okuyup geçtim hergün , afetin fotoğraflarına bakıyorum ve asırlık açmazı görüyorum, insan olduğuma bazan utanıyorum, çaresizliğe isyan ediyorum, kız okullarını bombalayan talibanı düşündükçe aradaki korelasyonu kim nasıl çözecek onu merak ediyorum, her canın bir can olduğunu nasıl görecek insanlık, ne zaman... ne zaman insan en şerefli varlık olduğu gerçeğini görecek
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ Konu abircan tarafından (07.09.2010 Saat 13:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|