|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sandalli 4.335
sivaburs 1.859 Arif Coşkun 1.585 OSMAN ECE 1.025 kronik 935 Sitemizin ozanları sayfasına en çok yazanların listesini sizin söylediklerinizi desteklemek adına paylaşma gereği duydum. Asıl dikkatimi çeken sadece bir konuda bu kadar çok mesaj yazan insanlar son dönemde haftada hatta ayda bir mesaj bile yazmamışlar. Ben sitenin bilinçli olarak bu hale getirildiğini düşünüyorum. İnternet gazetelerinden kopyalanan haberlerin yayınlandığı, birbiriyle alakasız konuların birleştirildiği bir site olmak için yapılan çalışmaları şahsen biliyorum. Ben yönetim kadrosunun da yeterli olmadığı kanaatindeyim. Siteye ayda yılda bir uğrayan, donanımsız, dilimizi iyi kullanamayan yöneticilerin varlığından da rahatsız olmuyor değilim. İşinin ehli olmayan, dar görüşlü yönetim kadrosunun siteyi ileriye taşıyacak ne gücü ne de misyonu var. Asıl düşünülmesi gereken konu bu. Siteyi eski canlılığına kavuşturacak kişiler küstürüldü, bunu yapanlar da yöneticiler ve bu bilinçli olarak yapıldı.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 9 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|