Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt?
sandalli 4.335
sivaburs 1.859
Arif Coşkun 1.585
OSMAN ECE 1.025
kronik 935
Sitemizin ozanları sayfasına en çok yazanların listesini sizin söylediklerinizi desteklemek adına paylaşma gereği duydum. Asıl dikkatimi çeken sadece bir konuda bu kadar çok mesaj yazan insanlar son dönemde haftada hatta ayda bir mesaj bile yazmamışlar. Ben sitenin bilinçli olarak bu hale getirildiğini düşünüyorum. İnternet gazetelerinden kopyalanan haberlerin yayınlandığı, birbiriyle alakasız konuların birleştirildiği bir site olmak için yapılan çalışmaları şahsen biliyorum.
Ben yönetim kadrosunun da yeterli olmadığı kanaatindeyim. Siteye ayda yılda bir uğrayan, donanımsız, dilimizi iyi kullanamayan yöneticilerin varlığından da rahatsız olmuyor değilim. İşinin ehli olmayan, dar görüşlü yönetim kadrosunun siteyi ileriye taşıyacak ne gücü ne de misyonu var. Asıl düşünülmesi gereken konu bu. Siteyi eski canlılığına kavuşturacak kişiler küstürüldü, bunu yapanlar da yöneticiler ve bu bilinçli olarak yapıldı.
|
sayın sandallı sayın sivaburs sayın diyari ve diğer saygı değer ozanlarımız gün küsme darılma günü değil gün bu siteyi yaptırım gücüne sahip olacak bir site haline getirip yaklaşan seçimler arafesinde sivas için bir şeyler yapabilmek bunun içinde el birliği ile kenetlenmek gerek. site içi tartışmaları hiç olmazsa seçimlerin sonuna dek erteleyerek ortak hareket etmek diye düşünüyorum selamlar herkese